. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Πρόβλημα Εθνικής Ασφάλειας δημιουργεί ο Μητσοτάκης. Προς νέα εθνική ήττα.

  • Γιατί τα πτητικά μέσα στην Ελλάδα δεν πετούν τη νύχτα;
  • Τί σας λένε οι παπαγάλοι των ΜΜΕ, πως 30 εκ.δολάρια το ένα στοιχίζει το ραντάρ που απαιτείται ή ότι δεν χωράει στα αεροπλάνα που υπάρχουν;

ΕΝΑΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ

Η περίοδος της διακυβέρνησης Μητσοτάκη θυμίζει την εποχή πρίν τη Χούντα του 1967. Και τότε ο Εφιάλτης είχε παίξει ρόλο. Και τότε εμφανίστηκαν Τρείς Αδελφοί που εξασθένησαν την χώρα και τον εθνικό της ιστό για να επιτελεστεί η προδοσία της Κύπρου.

Στην αρχή πολλοί γέλαγαν και έδειχναν ανοχή στα καμώματα του μικρού Κούλη του Γεωργιάδη, τώρα όμως που τους κάηκε το σπίτι ή το εξοχικό κατάλαβαν το πώς λειτουργεί και πού στοχεύει. Το τί στόλισμα του κάνουν καθημερινά στο διαδίκτυο είναι άλλο πράγμα.

Ποτέ δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοιο ενθουσιασμό και κοροϊδίες για ΠΘ. Μου κάνει εντύπωση όμως πως μόνο ελάχιστοι διέγνωσαν το φαινόμενο Μητσοτάκη που εξαρχής θα έπρεπε να είναι μόνιμα το θέμα της ημέρας. Τα ΜΜΕ έκρυψαν καλά αυτό που ήταν. Ελάχιστες οι εξαιρέσεις όσων μίλησαν απο τότε και πολύ σκόρπια, γιατί φοβόντουσαν και ακόμη φοβούνται. Απειλές, εκβιασμοί, εξαγορές, ατυχήματα, τυχαία γεγονότα, ακέφαλα πτώματα, τρομοκρατία, ο κόσμος έχει καταλάβει.

Μεταξύ αυτών που στήριξαν τη λαίλαπα Μητσοτάκη φανερά, είναι και αυτοί που αναγνώρισαν πρώτοι τη Μεγάλη Στοά της FYROM με το όνομα Μεγάλη Στοά της Μακεδονίας πολύ πρίν υπογραφεί η συμφωνία Κοτζιά και το περίφημο άρθρο 13. Αυτό δείχνει ένα μίτο της Αριάδνης.

Στο “καλύτερο αύριο” του “Μιχάλη” Ματτέ συμπεριλαμβάνεται ένα αποτυχημένο εμβόλιο λόγω ADE, το κάψιμο της Ελλάδας, μια χώρα χωρίς ελευθερία έκφρασης και δικαίου και η ελπίδα της χώρας ο Κικίλιας. Περιμένω παραιτήσεις (και μη μου στέλνετε σκυλάκια να με κάνουν ντά… οι ίδιοι να βγείτε να απολογηθείτε).

Κάηκε η χώρα και αιτία δεν ήταν η κλιματική αλλαγή ενώ λύση δεν είναι η παραποίηση της πραγματικότητας με τους δέκα “φρουρούς” των ΜΜΕ. Οι επιτυχίες δεν φτιάχνονται με φήμες. Η φωτιά στην Εύβοια και το αυθόρμητο σύνθημα για τον Μητσοτάκη επιβεβαιώνουν αυτόν που το είπε πρώτος γιατί έτσι το αισθάνθηκε.

Karma is a bitch and means justice.

ΚΙΒΔΗΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Τί ήταν; Ένα ΖΑΒΟ παιδί θα έλεγε κάποιος με πολλά απωθημένα που τον κρατάνε πειθήνιο και υποταγμένο.

Γιαυτό έκαψε τη χώρα για να κάνει μετά Great Reset με λεφτά απο την ΕΕ και φυσικά μόνο για τους φίλους του και με καθρεφτάκια για το λαουτζίκο. Προσωπικά ούτε για να φουσκώνει μπαλόνια δεν θα τον προσλάμβανα. Θα πνιγόταν! Ο μπαμπάς του όμως ο Εφιάλτης του βρήκε δουλειά στην τράπεζα και στην πολιτική. Η χώρα κάηκε για τους ανεμιστήρες της Siemens…

ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΒΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ

Τί περίμεναν; Να μεγαλώσουν να μη μπορούν να τις σβήσουν. Ότι έγινε και στο Μάτι. Υπήρχε εμπειρία στο αρχηγείο. Ο σκηνοθέτης αυτή τη φορά ξέχασε να σβήσει τις εικόνες. Όλα έχουν καταγραφεί. Άπειροι οι μάρτυρες.

Υπάρχουν όμως και άλλες περίεργες επιλογές απο τον μικρό Κούλη του Λιγνάδη, όπως η επιλογή ως Προέδρου της Εθνικής Ειδικής Επιτροπής για την Κλιματική Αλλαγή του Συνολάκη και ως αρχηγού της πυροσβεστικής του τότε επικεφαλής στη πυρόσβεση, επι του οποίου κάηκε το Μάτι. Η αλαζονεία σε κάνει απρόσεκτο.

Στην Ελλάδα δεν παραιτείται κανένας για να μη σπάσει η αλυσίδα στην Καμόρα. Αν όμως σφίξεις λίγο ένα κρίκο, θα μάθεις τα πάντα. Για το λόγο αυτό δολοφονήθηκε ο Καραϊβάζ και πιθανόν και ο Γκιόλιας.

ΤΟ GREAT RESET ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΤΑΠΟΔΙ

Ένας απο τους στόχους που κρύβονται πίσω απο τον Φοίνικα που έγινε στάχτη επι Μητσοτάκη είναι η πρώτη κατοικία μέσα απο τις τράπεζες, ένα έργο που ξεκίνησε με τον νόμο του προικισμένου με ηλιακό φως Άδωνη. Τους βλέπετε, χτυπάνε συνέχεια σε τοίχο και πέφτουν κάτω. Σας λένε πως δεν υπάρχει τοίχος! Αλλά είναι όλοι γεμάτοι μώλωπες. Πολύ χαμηλό το επίπεδο.

Διακρίνω πως ΓΑΠ και μικρός Κούλης έχουν μερικά κοινά. Μια φωτογραφία αν βρείτε ξανά, θα φτάσετε στην άκρη του νήματος. Εκεί θα βρείτε μια φωλιά. Ψάχτε το.

ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ;

Στην αυτανάφλεξη! Αν δεν υπάρξει σύντομα τελετή λήξης αυτής της κυβέρνησης θα δούμε κβαντικά φαινόμενα, μη προβλέψιμες καταστάσεις δηλαδή. Εγώ ό,τι λέω βγαίνει.

Μετά τον Τουρκικό ΤΑP, την εξαφάνιση της συζήτησης των 12 νμ χωρικά ύδατα με τη Τουρκία και τον αποκλεισμό της έρευνας των κοιτασμάτων μας για φυσικό αέριο απο τον Δένδια, οι παραχωρήσεις θα συνεχιστούν. Με τον Μητσοτάκη η Ελλάδα ζει την παραπληροφόρηση, την πλαδαρότητα και την αυτο διαφημιζόμενη παθητικότητα.

Και μια συμβουλή. Όχι σε παραποίηση της πραγματικότητας και σε κόλπα με το θυμικό του Έλληνα.


Για την Ελλάδα που κλαίει, για την τυραννία που υφίσταται δεν φταίνε οι Έλληνες. Ξέρουμε ποιοί φταίνε, ξέρουμε και ποιοί τα παίρνουν και ποιοί φορούν προβιά προβάτου σε αυτή τη χώρα. Όχι τέτοια κόλπα και γυρίσματα.

ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ. Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ.

Σχετικά άρθρα

  1. Πού είναι οι χάρτες πιθανής πυρκαγιάς; Εγκληματική αδιαφορία απο τη πολιτεία. 
  2. Great Reset σημαίνει οικονομική κρίση και πτώση δημοκρατικών αξιών, όλα στάχτη! 
  3. Συμπτώσεις που προηγήθηκαν της Mεγάλης Φωτιάς της Εύβοιας. Πολλοί στο κόλπο. 
  4. H ανοσία της αντιπολίτευσης σε όσα συμβαίνουν σημαίνει διαπλοκή και διαφθορά 
  5. Τα σπίτια στην Εύβοια μπορούσαν να μην είχαν καεί. Οι μάσκες για τα τοξικά σωματίδια που είναι; 
  6. Ο Παναγιωτόπουλος καρφώνει τη θέση των ειδικών δυνάμεών μας στους Τούρκους 
  7. Μετά τις φωτιές και τη κλιματική “αλλαγή”, ο Καλιγούλης φέρνει τα μεταλλαγμένα στην ΕΕ 
  8. Εγκληματικά τα λάθη της επιτροπής των λοιμωξιολόγων στην αντιμετώπιση του κορωναϊού
  9. Απο την έλλειψη εθνοσήμων η αλλαγή της Ελληνικής σημαίας δεν είναι μακριά 
  10. Οι άνθρωποι στο μέλλον δεν πρέπει να κάνουν παιδιά με μεταλλαγμένους.

+ Το μαρτύριο δεν θα τελειώσει ποτέ. Θα μεγαλώνει συνέχεια. Στο τέλος θα επικρατήσει το κόκκινο. Καμμία εξαίρεση.

Όσοι θέλετε κάνετε subscribe στο κανάλι μου στο Youtube εδώ ZcodeGr - YouTube

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.