. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Τα σπίτια στην Εύβοια μπορούσαν να μην είχαν καεί. Οι μάσκες για τα τοξικά σωματίδια πού είναι;

ΤΑ ΑΦΡΩΔΗ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σημειώστε πως η χρήση αφρού μπορεί να δημιουργήσει αντιπυρικές ζώνες σε μικρό χρόνο σε περιπτώσεις μεγάλης ανάγκης. Παρατηρείστε στο παρακάτω σχήμα πώς ο αφρός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν thermal barrier, στη περίπτωση μιας “λίμνης” απο καύσιμο. Τώρα που μάθατε για αυτό το υλικό και τη χρήση του είναι πολύ αργά. Το κακό έγινε.

ΑΦΡΩΔΕΣ ΥΛΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΦΩΤΙΕΣ

Ένα τέτοιο υλικό το βλέπετε στη φωτογραφία.

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει πληροφόρηση για θέματα που αφορούν τα δάση και τις πυρκαγιές αλλά ούτε και οργανωμένη προστασία, γιατί κάποιοι αδιάφοροι και οι μέντορές τους θέλουν καμένες περιουσίες και δασικές εκτάσεις.

Υπάρχουν βέβαια και οι εταιρείες που θέλουν να προωθήσουν μεταλλαγμένα στην ΕΕ με το πρόσχημα της κλιματικής αλλαγής, αφού με βάση αυτή θα δικαιολογηθεί η πύρινη καταστροφή.  

ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ. ΠΕΣΜΕΝΑ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ.

Σας έχει πεί η κυβέρνηση πως θα πεθάνετε απο καρκίνο στα καμένα, αν δεν φοράτε ειδικές μάσκες κατά των σωματιδίων καπνού (όχι διπλές θα μειωθεί πολύ το οξυγόνο σας) που να συγκρατούν τα σωματίδια με στατικό ηλεκτρισμό; Αυτές αν ζείτε κοντά στη φωτιά, πρέπει να τις φοράτε και μέσα στο σπίτι.

Μια αναφορά απο μετρήσεις της κρατικής μηχανής πως τα σωματίδια σήμερα στην ατμόσφαιρα είναι στα ίδια επίπεδα με εκείνα πρίν την πυρκαγιά είναι άνευ σημασίας! Ο λόγος είναι πως τα σωματίδια απο τα καμένα έχουν πέσει στο έδαφος ενώ οι επιστήμονες μετράνε αυτά που είναι μόνο στον αέρα. Τέτοιες ανακοινώσεις είναι απο τις γνωστές εφησυχασμού που βγάζει το Μαξίμου και που διασπείρονται στα ΜΜΕ του Μωυσή βάσει της λίστας Πέτσα.

    Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

    Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

    Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.