. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Απο την έλλειψη εθνοσήμων η αλλαγή της Ελληνικής σημαίας δεν είναι μακριά

ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΟΙ ΚΑΛΙΓΟΥΛΕΣ

Απο τη μια η ΠτΔ και η μέλλουσα νύφη των Μητσοτάκη, Μητσοτάκη, Μητσοτάκη, Μπακογιάννη και Κούβελου και απο την άλλη μια αθλήτρια που πολεμήθηκε όσο καμμία, γιατί απο την Ολυμπιακή επιτροπή στην οποία κάνει κουμάντο η Αγία Οικογένεια μέσω Κούβελου, έβγαινε φωτογραφίες με την Ελληνική Σημαία.

Μου κάνει εντύπωση πως η Ολυμπιακή επιτροπή δεν απέσυρε Σάκκαρη και Τσιτσίπα απο τους Ολυμπιακούς αγώνες επειδή δεν φόραγαν εθνόσημο. Εκεί δεν υπάρχουν φαρμακευτικές  εταιρείες ούτε εταιρείες μεταλλαγμένων ούτε τράπεζες με κόκκινα δάνεια. Υπάρχουν μόνο sponsors. Αυτή είναι η κλάση της Ολυμπιακής επιτροπής. Θαυμάστε τη χωρίς κυλόττα.

Δεν νομίζω πως οι sponsors της Σάκκαρη και του Τσιτσίπα εμπόδισαν την ΠτΔ να μην έχει την Ελληνική σημαία με τον σταυρό στο γραφείο της και στη γιορτή της “Δημοκρατίας”. Αρα το πράγμα δείχνει προς αποβολή της Ελληνικής σημαίας απο σχολεία, ΑΕΙ, από όλον τον δημόσιο τομέα και προφανώς απο τις διεθνείς συναντήσεις κάθε είδους.

Άρνηση συμβόλων, σημαίνει άρνηση της ιστορίας, της συνέχειας και της παράδοσης ενός κράτους. Σημαίνει πως μια ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΗΤΤΑ δεν είναι μακριά. Πρέπει να προηγηθεί μια πτώση αξιών και αλλαγή πολιτισμικών χαρακτηριστικών για να υπάρξει χωρίς αντίδραση αλλαγή ταυτότητας. Το ζείτε αυτό εδώ και πολύ καιρό.

ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Diana, Forget Me Not

Αυτό που περνάει στο υποσυνείδητο του ανθρώπου δεν έχει πάντα σχέση με το μήνυμα μιας φωτογραφίας. Συνεπώς, μη σας κάνει αφιλόξενους η επόμενη παράγραφος. Ο Χρυσός της Τήνου ακόμη εξάγεται στην Τουρκία (αφού λιώνει άρα επεξεργάζεται στην Ελλάδα και συνεπώς πρέπει να υφίσταται φορολόγηση); Ψάξτε λίγο τον Μένιο τον αγωνιστή… τους ξέρει…

και μετά τρία τέρμινα…

Εδώ έρχεστε για να μαθαίνετε.

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ Ο ΚΑΛΙΓΟΥΛΗΣ; 

Τον Μητσοτάκη θα αργήσουμε να τον δούμε σε εκδηλώσεις. Μόνο σε στούντιο θα πηγαίνει που είναι ο χωρίς δίπλωμα γενικώς Χατζηνικολάου και ο χωρίς δίπλωμα δημοσιογράφου Παπαχελάς. Μη του πεί ο κόσμος αυτό που λατρεύει…

Όσοι θέλετε κάνετε subscribe στο κανάλι μου στο Youtube εδώ ZcodeGr - YouTube

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.