. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Great Reset σημαίνει οικονομική κρίση και πτώση δημοκρατικών αξιών, όλα στάχτη!


Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΤΕΙΑΧΝΕΙ ΕΝΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Ήδη ξεκίνησε απο τα γνωστά κανάλια της διαπλοκής η επιχείρηση ταχείας διάσωσης του απατεώνα με τα γνωστά “ακούσαμε εκρήξεις”, “είδαμε να βάζουν φωτιές”, “ήταν δύο στο διπλανό χωράφι”,”υβριδικός πόλεμος” κλπ. Όπως έλεγα σε προηγούμενο άρθρο, η ροή ενός ποταμού δεν αλλάζει όσες μαϊμούδες και να χορεύουν στα δένδρα. Ο Μητσοτάκης πέφτει αλλιώς θα φανεί πως ο βασιλιάς είναι γυμνός, με ό,τι αυτό σημαίνει.

Άλλο είναι να πείς πως το μικροκλίμα μιας περιοχής θα αλλάξει απο τις φωτιές, κάτι που είναι σωστό και άλλο είναι να πείς πως για τις φωτιές φταίει η κλιματική αλλαγή και όχι η ανικανότητα, οι ελλείψεις στη πρόληψη και στις υποδομές στις φωτιές ή τα σχέδια “ανάπτυξης” πάνω στα καμένα, κάτι που είναι λάθος. Σας τα λέω αυτά, γιατί ήδη πρόσεξα τις σχετικές κινήσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα, με πολλές επιστημονικές φαντασιώσεις… αλα επιτροπή Τσιόδρα.  

Η ψυχωτική συμπεριφορά Καλιγούλα πάντως του Μητσοτάκη, μου δημιουργεί ελπίδα πως θα προλάβουμε τον ερχομό του Νέρωνα…

ΠΟΤΕ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ;

Στη φωτογραφία ένα μοντέλο διαχείρισης πυρκαγιών που προαπαιτεί 8 είδη δεδομένων απο συνεχείς καταγραφές στα δάση. Αυτά τα δεδομένα άλλα κράτη τα δίνουν στο διαδίκτυο, τη στιγμή που μιλάμε. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει αντίστοιχο. Είναι σαν τον ΕΟΔΥ με τα ωραία γραφικά και τις λάθος ή τις άχρηστες στατιστικές.

Στην Ελλάδα όλοι ξέρουν τα πάντα, όλοι έχουν άποψη για το ποιός είναι ειδικός και ποιός όχι. Είστε σε πολλά πίσω. Τις άμεσες παραιτήσεις του αρχηγού της Πυροσβεστικής και του Χαρδαλιά είναι το λιγότερο που πρέπει να απαιτήσει κανείς.

ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Όλα στην Ελλάδα έγιναν και γίνονται σε βήματα προς μεγαλύτερη και προστιθέμενη εξαθλίωση και αστάθεια, που θα φέρει μεγάλη οικονομική κρίση. Μη ζείτε με ελπίδες και ψευδαισθήσεις. Όλοι μια παρέα είναι. Δεν υπάρχουν αντιπολιτευόμενοι. Μη τους  μπερδεύετε με τις αναθυμιάσεις των βόθρων.

ΤΟ GREAT RESET ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ THN ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ TOY ANΘΡΩΠΟΥ;

Θα μπορούσε… Αυτό δεν σημαίνει πως έτσι θα γίνει. Καταστροφή των πάντων και αναγέννηση του φοίνικα απο τις στάχτες μόνο στη μυθολογία υπάρχει! Ούτε καν σαν αφήγημα δεν είναι πιστευτό.

Υπό τη θεώρηση αυτή η Ελλάδα θα πρέπει να καταστραφεί, να γίνει γιαπί, με διαδοχικές ελεγχόμενες καταστροφές, όπως προχωράει ήδη με τις διαδοχικές αποτυχίες του Μητσοτάκη και μετά να στηθεί ένα νέο κράτος με τους ίδιους που το κατάστρεψαν! Μιλάμε για Νέο Μεσαίωνα και για άρρωστες καταστάσεις, αλλαγές συνόρων, εκποίηση ιδιωτικής περιουσίας, συγκέντρωση του χρήματος ΜΟΝΟ στις τράπεζες, που θα παράγουν ηλεκτρονικό χρήμα, κωδικοποίηση κάθε δυνατής πληροφορίας, έλεγχο διαδικτύου κλπ.

Η ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΣΗ

Σίγουρα δεν ήταν τυχαία. Θα την βρείτε εδώ.

Karma is a bitch και δεν ξεχωρίζει κανένα.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.