Με την ΜΣΤΕ βολεύτηκαν πολλοί άχρηστοι σε ΑΕΙ, ερευνητικά Ιδρύματα και αλλού…

Αναρτήσεις ιστολογίου

Συμπτώσεις που προηγήθηκαν της Mεγάλης Φωτιάς της Εύβοιας. Πολλοί στο κόλπο.

ΕΝΑΣ ΝΕΡΩΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Ο Μητσοτάκης σας νέος Νέρων νιώθοντας, πως πλησιάζει το πολιτικό τέλος του θα κάψει την Ελλάδα, όπως ένας εγκληματίας καίει τα πάντα στον τόπο του εγκλήματος για να μην αφήσει ίχνη. Όπως ο πατέρας του στη μεγάλη εθνική κρίση που έρχεται, αναμένεται να διαφύγει στη Τουρκία ή στη σύμμαχο Γερμανία, που θα τον καλοδεχτεί ένας άλλος Τσαγλανγιαγκίλ.

Ας δούμε τις συμπτώσεις που προηγήθηκαν των πυρκαγιών. Είμαι σίγουρος πως υπάρχουν και άλλες, που έχουν προηγηθεί.

1. OI AΔΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΣΠΗΕ 27 Ιουλίου 2021

Όλες στην Εύβοια! Θα μου πείτε και τί έγινε; Στα καμένα κανένας δεν επιτρέπεται να κτίσει. Ο Κούλης είπε πως “όλες οι περιοχές που κάηκαν είναι αναδασωτέες”! Κάτι ξέχασε να σας πεί ο μικρός Κούλης όμως, τη Νομολογία που πέρασε στο Σ.τ.Ε. η σημερινή ΠτΔ (άνευ σημαίας) Κατίνα Σακελλαροπούλου που επιτρέπει την κατασκευή ΑΣΠΗΕ για λόγους εθνικού συμφέροντος σε αναδασωτέες περιοχές.

2. ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ Σ.Τ.Ε.

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Σύμφωνα με τη νομολογία, η εγκατάσταση ΑΣΠΗΕ μπορεί να γίνει στα καμένα, στον κενό χρόνο πρίν την αναδάσωση υπό την προϋπόθεση πως δεν μπορεί να γίνει με άλλο τρόπο. Η τεχνολογία έχει προχωρήσει όμως και ανεμογεννήτριες μπορούν να γίνουν ακόμη και μέσα στη θάλασσα και αυτό απο χρόνια.

Αυτό θέτει εκτός ισχύος την ερμηνεία Σακελλαροπούλου για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών σε κατεστραμμένες απο τη φωτιά περιοχές, αφού όπως σας δείχνω άλλες λύσεις και υπήρχαν και υπάρχουν. Διαβάστε τί γράφει η παράγραφος 14 της ερμηνείας Σακελλαροπούλου, πού έγινε μέθοδος για να καταστρατηγείται το σύνταγμα.

Το κάψιμο των δασών μας και τη μη προστασία τους επι χρόνια ΝΙΚΗΣΕ η ευκολία, το κόστος κατασκευής αλλά και η ανάγκη προόδου άλλων projects, όπως το ότι οι κάτοχοι των καμένων περιοχών αναγκαστικά μελλοντικά θα αναγκασθούν να παραχωρήσουν τη πρώτη τους κατοικία - μετά απο θαλασσοδάνεια και έλλειψη εσόδων - στις τράπεζες και στους εμπόρους κόκκινων δανείων, που είναι το πιθανότερο "δομές" μέσα απο τις ίδιες τις τράπεζες.

Έχασε πάλι ο μικρός Κούλης και μαζί και η Κατίνα Σακελλαροπούλου. 3-0 με ένα σουτ μόνο! Δεν πρόλαβα τον Πικραμένο που έγινε ΠΘ, αφού ηρωικά προώθησε ως συνταγματικά τα μνημόνια στο Αγγλικό Δίκαιο μαζί με Βενιζέλο στη Βουλή, που δεν όριζε τις αλιευτικές ζώνες νότια του Καστελόριζου, κάτι που ήταν υπέρ της Ελληνικής ΑΟΖ.

ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΛΑ ΕΡΓΟΛΑΒΟ

Οι πολλές αναφορές του μικρού Κούλη και η παρουσία του ΥΠΟΓΕΙΟΥ Δημητριάδη στο Μαξίμου με έκαναν να σκεφτώ πως στο τραπέζι του φαγητού έχουν μπει και τα μεταλλαγμένα. Μεγάλο πακέτο και σε αυτό θα μπούν και άλλες χώρες. Είδομεν…

 

Update 12. Αυγ.2021. Δηλώσεις μικρού Κούλη του Μεταλλαγμένου

Ο μικρός Κούλης όπως όλα τα παιδάκια κλέβει τις τσέπες του για να νικήσει τα άλλα μικρά παιδάκια που ακόμη τον ακούν. Αυτόν τον τυπάκο που δεν μπορεί να κατανοήσει ένα νομικό κείμενο, τον ψηφίσατε για ΠΘ. Καλά σαράντα. Τα αυτο-ικανοποιούμενα ΜΜΕ του Μωυσή τον κρατάνε στην εξουσία και μαζί όλη η συμπολίτευση (αντιπολίτευση). Μια παρέα όλοι.

Μόνο σε σικέ παιγνίδια ψευτοενημέρωσης νικάει ο Μητσοτάκης. Μόνο με αντίπαλο τον Χατζηνικολάου και τον Παπαχελά του Σκάι μπορεί να πεί τα παραμύθια του, οι οποίοι κατά σύμπτωση χρωστάνε της Μιχαλούς. Κανένας δημοσιογράφος στην στημένη συνέντευξη του μικρού Κούλη δεν τον ρώτησε

  1. για τα πυροσβεστικά παντός καιρού
  2. για τη πρώτη κατοικία στην Εύβοια που για κάποιους κινδυνεύει ήδη
  3. για τη μείωση παραγωγής και την εκτίμηση των ζημιών
  4. για τις ανεμογεννήτριες στη ξηρά που είχαν δοθεί άδειες ένα μήνα πριν τις πυρκαγιές
  5. για τον Γεραπετρίτη
  6. για το αν θα προωθήσει τα μεταλλαγμένα στην ΕΕ (βλέπετε και εδώ)
  7. για το πόσο στημένο είναι το Great Reset (βλέπετε και εδώ)

Εδώ μπαίνει το ερώτημα ένας - με πατερίτσες των ΜΜΕ – Πρωθυπουργός, σε περίπτωση κρίσης θα εκκένωνε την Ελλάδα με τον εαυτό του πρώτο; Νομίζω ΝΑΙ. Ο Μητσοτάκης το έκανε στην Εύβοια, το έκανε με τα εμβόλια, το έκανε με την ΑΟΖ δεξιά του 28ου μεσημβρινού, που τη παραχώρησε αμαχητί σε Αίγυπτο και Τουρκία.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ GREAT RESET;

GREAT RESETE σημαίνει “καταστρέφω και ξαναφτιάχνω και μοιράζω θεσούλες και βραβεία για το μέλλον”

Όσοι θέλετε κάνετε subscribe στο κανάλι μου στο Youtube εδώ ZcodeGr - YouTube

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά