. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Μετά τις φωτιές και τη κλιματική “αλλαγή”, ο Καλιγούλης θα φέρει και τα μεταλλαγμένα

Ο KΑΛΙΓΟΥΛΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ

Ασυναρτησίες είπε για τις φωτιές και τη κλιματική αλλαγή, στη πρόσφατη συνέντευξη του ο Καλιγούλης. Τις προτάσεις ανάποδα έλεγε. Μόνο σε στημένες συνεντεύξεις πάει μήπως χάσει τον προσανατολισμό του και καταλάβει ο κόσμος πως είναι ανεπαρκής και άχρηστος.

Οι φωτιές ακόμη δεν έχουν σβήσει στην Αττική του Πατούλη, καθώς τα πυροσβεστικά βράδυ δεν πετάνε στην Ελλάδα, κάτι που κανένας ιδιοφυής δημοσιογράφος δεν τον ρώτησε στη συνέντευξη!

Θα αργήσουμε πολύ να δούμε τον Καλιγούλη σε δημόσια παρουσία, γιατί τρέμει μη του φωνάξουν κάποιοι... το γνωστό πολιτικό σύνθημα.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ.

Σας πάει για μεταλλαγμένα και για έντομα! Ο Bill Gates ξέρει…

Οι φωτιές που δεν έσβησαν ακόμη, θα ανασύρουν ένα νέο project απο τον Καλιγούλη που λέγεται κλιματική αλλαγή, ένα φαινόμενο που υπάρχει απο γεννήσεως κόσμου. Αυτό θα αφορά την οικονομική ενίσχυση στις εταιρείες παραγωγής μεταλλαγμένων τροφίμων και νέων ζωικών και φυτικών προϊόντων αγνώστων στον άνθρωπο.   

Ο Καλιγούλης ανοίγει νέα projects συνέχεια, μέσα απο καταστροφές, για να μένει στην εξουσία. Κάνει αυτά που δεν θα έκανε κανένας ΠΘ στην Ελλάδα.

Με τα lockdown χτύπησε την ιδιοκτησία, την εργασία, την παιδεία, τις επιχειρήσεις και τον τουρισμό, με τις φωτιές έβαλε στο σημάδι τα τρόφιμα, την κτηνοτροφία και την αγροτική γή. Όταν δεν υπάρχουν προφάσεις ξέρει να τις δημιουργεί.

Στη σειρά βάζει να δηλητηριάσει την τροφική αλυσίδα με τα μεταλλαγμένα που θα προσπαθήσει να προωθήσει στην ΕΕ, όπως έκανε με το ανόητο πιστοποιητικό εμβολιασμού.

But Karma is a bitch. Η πολύ τρέλα πληρώνεται.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.