. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Με την ΜΣΤΕ βολεύτηκαν πολλοί άχρηστοι σε ΑΕΙ, ΜΜΕ, Ιδρύματα, Κόμματα και έξω…

Στη φωτογραφία ο γνωστός συμβολισμός των μασόνων. 

Στην ασπρόμαυρη ο αρχιμασόνος Σκουλούδης πρώην πρωθυπουργός της χώρας!

Η ΜΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΗΣ

Η ΜΣΤΕ δεν διορίζει μόνο πολιτικούς στη Βουλή. Τους πρωθυπουργούς τους ετοιμάζουν απο νωρίς, απο παιδιά και κατά σύμπτωση όλοι “καίνε” τη χώρα!  H MΣΤΕ έχει βάλει το χεράκι της στα ΑΕΙ και στα ερευνητικά ιδρύματα. Το πρόβλημα είναι τι έργο παράγουν αυτοί που διορίζει απο τη πίσω πόρτα ή μέσω ημετέρων. Αν κρίνουμε απο τους πολιτικούς τίποτα. Αν δούμε μάλιστα τη τωρινή περίπτωση Κικίλια και άλλων στη Βουλή, θα καταλάβουμε πολλά για το τί συμβαίνει πίσω απο τις κουρτίνες πρίν αυτές ανοίξουν.

Για μένα δεν θα αποτελούσε έκπληξη η ύπαρξη θυρωρών όπου περνάει τραίνο ή η συνεχής προσπάθεια απόκτησης της κεφαλής σε όποια ομάδα δραστηριοποιείται ξαφνικά στην Ελληνική κοινωνία. Δέκα μασόνοι δημοσιογράφοι στα ΜΜΕ του Μωυσή και το θέμα λύθηκε.

Και εδώ μπαίνει το ερώτημα. Είναι συνωμότες, κρυφοί εγκληματίες οργανωμένοι; Είναι φυτώριο μυστικών υπηρεσιών; Συνεργάζονται με ποινικούς ή όλα τα παραπάνω που γράφω είναι μπούρδες συνωμοσιολόγων;

ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λένε ψέματα.

  • Το είδαμε με την αναγνώριση της Μεγάλης Στοάς της FYROM με το όνομα Μεγάλη Στοά της Μακεδονίας
  • Το βλέπουμε και τώρα με τη περίπτωση Κικίλια και τη στήριξη των πειραματικών εμβολίων. Δεν μπορεί η ΜΣΤΕ να λέει “ελπίδα της χώρας” τον Κικίλια που έχει χώσει στο χώμα 14,000 κόσμο, πολύ περισσότερους ανά εκ. απο αυτούς της Ιαπωνίας, στην οποία δεν είχε ξεκινήσει ο εμβολιασμός!
  • Είναι εξίσου προκλητικό όπως το να είναι σύμβουλος των Hoaxes του FB ο γνωστός διαφημιστής των εμβολίων Ηλίας Μόσιαλος, μια επιλογή Μητσοτάκη, γνωστού με το όνομα Καλιγούλα ή Νέρωνα ή Αγόρι του Λιγνάδη. Και όποιος δεν με πιστεύει για τις προσωνυμίες που αναφέρω, ας πάει μια βόλτα στην Εύβοια να ρωτήσει.

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ TO KOMMA ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΜΙΣΟ ΔΙΣ ΕΥΡΩ 

Ο Ηρώδης των νηπίων Μητσοτάκης τα έβαλε τελευταία - γιατί η κυβέρνηση του πέφτει - με τα Social media, που τον έθιξαν για τη σχέση του με τα εμβόλια, τη Siemens/Novartis, τους κατασκευαστές ανεμογεννητριών Siemens Gamesa, τους βιαστές και τους ανώμαλους στο Μαξίμου.

ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ;

Λογικά ΝΑΙ. Το παράλογο θα ήταν να μην είναι! Απο τη στιγμή που η αντιπολίτευση δεν κάνει τη δουλειά της στη Βουλή αλλά είναι σιωπηρή συμπολίτευση όλα έπονται. Σας φροντίζουν.

Στη πορεία πολλοί πατριώτες θα αποκτήσουν ταυτότητα μασόνου ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. Πάμε στοίχημα;

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.