. Αναρτήσεις ιστολογίου .

H ανοσία της αντιπολίτευσης σε όσα συμβαίνουν σημαίνει διαπλοκή και διαφθορά

ΟΛΟΚΛΗΡΟ TO ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΙΓΟΥΛΑ

Ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΙΓΟΥΛΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

Ο μικρός Κούλης του Λιγνάδη συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον τόπο μας. Η Ελλάδα συνεχίζει να καίγεται. Τα ΜΜΕ του Θείου Βαρδή και του Θείου Σωκράτη τί θα πούν για να τον κρατήσουν στο Μαξίμου; Eν Tούτω Νίκα; Τα τρία μου και ένα ψυγείο. Και απο πίσω τραίνα… με τις ανεμογεννήτριες και τα εξοπλιστικά.

Τα Hoaxes του Μόσιαλου των εμβολίων έχουν συμπληρωματικό ρόλο. Πιστεύω πως ο κύκλος ζωής τους έληξε. Ο ρόλος του
ς αποδείχτηκε έλεγχος της ελεύθερης έκφρασης και δη της επιστημονικής, εκείνης που αντιτίθεται στις διαφημίσεις που κάνει υπέρ των εμβολίων ο σύμβουλος τους Μόσιαλος. Εδώ βλέπει κανείς την διαπλοκή των νομικών συλλόγων της χώρας, των ΜΜΕ και των πολιτικών της αντιπολίτευσης που σιωπούν. Και έχεις και την επιτροπή των εμβολίων στο Ακαταδίωκτο να αποφασίζει χωρίς επιστημονική διαφάνεια ενώ μέλη της σιτίζονται απο εταιρείες εμβολίων! Δεν είναι στατιστικά αυτά που δημοσιοποιεί ο ΕΟΔΥ. Είναι άχρηστα.

Η ΝΔ είναι παρελθόν. Το μέλλον ασαφές. Οι Λύσεις Μία. Αλλιώς έχει και πιο κάτω. Karma is a bitch.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Ταπεινωθείτε και κόφτε το υφάκι και τις εξυπνάδες. Σοβαρευτείτε. Είστε ΟΛΟΙ στον πάτο.

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΑΣ ΤΑΦΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ

  • Ο Κούλης έκανε κακό στη χώρα σε ότι ανακατεύτηκε.  Χάρισε τεράστιο μέρος της Ελληνικής ΑΟΖ σε Αίγυπτο και Τουρκία, μαζί με τα κοιτάσματα και την αλιεία τους, πέταξε στα σκουπίδια μια τεράστια συνεισφορά στο Ελληνικό ΑΕΠ. Στη συνέχεια με τα λάθη που έκανε, δημιούργησε trafficking απο τη μεταφορά λαθρομεταναστών - η Τουρκία είναι ασφαλής χώρα - στην Ελλάδα και στην ΕΕ.
  • Ο Κούλης δημιούργησε θέμα εθνικής ασφάλειας απο την αύξηση των μειονοτήτων και την ελληνοποίηση τους. Δεν είχε κανένα δικαίωμα να το κάνει αυτό. Δεν ψηφίστηκε για τον λόγο αυτό. Ο Έβρος παραμένει αφύλακτος, ανοικτή διάβαση είναι. Εδώ ο μικρός Κούλης έκανε και στρατηγικά λάθη, δηλαδή δημιούργησε ζώνες παραμονής των μεταναστών στα σύνορα είτε αυτά είναι ο αφύλακτος Έβρος είτε αυτά είναι τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
  • Η φιλία της οικογένειας του μικρού Κούλη με τον Ερντογάν είναι δεδομένη. Δεν είναι τυχαίο πως η Ντόρα Κούβελου και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ο σκακιστής έσπρωξαν τον τουρκικό ΤAP να περάσει χωρίς ενοίκιο απο την Ελλάδα. Τυχαίο δεν είναι επίσης, πως ο Δένδιας έδωσε 50% κατά μέσο όρο επήρεια των νησιών του νοτίου Αιγαίου σε Αίγυπτο και σε Τουρκία ούτε πως στο Bloomberg - όταν ήταν στις ΗΠΑ - δήλωσε πως θέλει συνεκμετάλλευση σε όλα με τη Τουρκία. Δεν είναι  τυχαίο επίσης πως μαζί με τον μικρό Κούλη ακολούθησαν λάθος ενεργειακή πολιτική, κλείνοντας τα λιγνιτικά εργοστάσια ενώ μπορούσαν να προστεθούν φίλτρα σε αυτά και να συνεχίσουν να λειτουργούν ή το ότι δήλωσαν πως δεν έχουν ενδιαφέρον να βγάλει η Ελλάδα φυσικό αέριο απο τα κοιτάσματα.
  • Στην πανδημία δεν έγινε τίποτα σωστό. Εγκληματικά λάθη έγιναν με τις μάσκες, με τα λάθος lockdown, το κλείσιμο της εστίασης που δεν χρειαζόταν (υπήρχαν μέτρα να ληφθούν, εγώ είχα), με τον τρόπο  που έγινε ο εμβολιασμός, λάθη που στοίχισαν πολλά δις ευρώ στον τουρισμό και στην οικονομία ενώ αύξησαν τα προβλήματα για όσους έχουν δάνεια στην πρώτη στέγη, την οποία η κυβέρνηση του μικρού Κούλη του Λιγνάδη άφησε απροστάτευτη. Το χρέος αυξήθηκε ενώ τα κόκκινα δάνεια των τραπεζών πέρασαν σιωπηλά σαν ζημία στα κράτος. Έλλειψη παραγωγής και υγιών επενδύσεων θα φέρουν νέα απαξίωση της Ελληνικής οικονομίας που δεν έχει υποδομές και έχει χάσει τον έλεγχο των πρωτογενών πηγών της, κάτι που θα φέρει νέο πρόβλημα στην εξυπηρέτηση του χρέους αλα Καραμανλή.
  • Τώρα φτάσαμε στις πυρκαγιές. Επι μικρού Κούλη του Γεωργιάδη κάηκε η μισή Ελλάδα. Τεράστια καταστροφή που θα φέρει μείωση του ΑΕΠ, επιπλέον οικονομική ύφεση, νέα κόκκινα δάνεια, αστάθεια, προβλήματα εθνικής ασφάλειας και πολλά άλλα. Ο μικρός Κούλης ήταν μόνο για Κούλης. Δεν έκανε για ΠΘ. Να σημειώσω πως στο Μάτι, όσα έγιναν, κατά σύμπτωση σχετίστηκαν με την κατασκευή ανεμογεννητριών στην περιοχή. Το ίδιο κατά σύμπτωση συνέβη στη Βόρεια Εύβοια (βλέπετε εδώ). Στη περίπτωση με το Μάτι όμως δεν μπορεί να κατηγορηθεί ο Τσίπρας για σχέση με τις εταιρείες που κατασκευάζουν ανεμογεννήτριες. Με τον Μητσοτάκη και όσα έχουν καταγραφεί το βλέπω δύσκολο. Λίγες μέρες πρίν τις πυρκαγιές στη Βόρεια Εύβοια, οι δήμοι στις οποίες οι εργολάβοι ήθελαν να κατασκευάσουν ανεμογεννήτριες, εξέδωσαν αρνητικές αποφάσεις! Μετά κάηκε η άσφαλτος.
  • Η αναφορά του μικρού Κούλη στη κλιματική αλλαγή  που πάντα υπήρχε και στην ανάγκη για αλλαγή στις καλλιέργειες και στις μεταφορές, δείχνει προς μελλοντικά παιγνίδια με μεταλλαγμένα, μετανάστες, τράπεζες, νέα δάνεια και αύξηση του εξωτερικού χρέους (βλέπετε εδώ και εδώ).
  • Το Great Reset θα είναι μια νέα αρχή απο μια τεράστια οικονομική καταστροφή. Ποιός την έστησε στην Ελλάδα κατά τη γνώμη σας; Βλέπετε και εδώ.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ;

Στο Μάτι έγιναν πολλά λάθη. Δεν θεωρώ πως η Τροχαία ή η Αστυνομία μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω τότε. Η πυροσβεστική και τότε δεν είχε σχέδιο και κάηκε κόσμος. Δεν άνοιξαν διόδους, δεν δημιούργησαν ζώνες, δεν, δεν, δεν… Το περίεργο είναι πως ο μικρός Κούλης έκανε τον τότε προϊστάμενο της Πυροσβεστικής στο Μάτι αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος. Το αποτέλεσμα χειρότερο. Κάηκε η μισή Ελλάδα.

ΓΙΑΤΙ ΣΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ;

Δέστε στο video που ακολουθεί μερικά ενδιαφέροντα θέματα πυρόσβεσης απο το Μάτι. Αλήθεια, περιφερειάρχης σε Εύβοια και Αττική ποιοί είναι; 

Σπανός και ο Πατούλης της ΝΔ. Αυτοί γιατί είναι στο απυρόβλητο, μήπως γιατί το Ιερό Μωρό της Ντόρας είναι κοινός παρονομαστής και ταυτόχρονα έχουν δείκτη προστασίας απο τον ήλιο απο κάπου; Είναι να παίζεις μαζί μου; Ούτε φυλακισμένοι δεν θα το έκαναν...

Όσοι θέλετε κάνετε subscribe στο κανάλι μου στο Youtube εδώ ZcodeGr - YouTube

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.