. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Εγκληματικά τα λάθη της επιτροπής των λοιμωξιολόγων στην αντιμετώπιση του κορωναϊού

Ο ΚΑΛΙΓΟΥΛΗΣ

Έχω αναφερθεί πολλές φορές στη κακή οργάνωση της αντιμετώπισης του κορωναϊού απο τη κυβέρνηση του Καλιγούλη στο μέρος που αφορά τα ειδικά μέτρα και τη πολιτική της υγείας. Απο την πανδημία θα υπήρχαν λιγότεροι νεκροί, η εστίαση θα ήταν ανοιχτή και δεν θα είχε καταστραφεί η οικονομία χάριν της απόδοσης μεγάλων κερδών σε γνωστούς, αδελφούς και φίλους απο το Great Reset που έστησε o Καλιγούλης, αν γινόταν αυτό που έπρεπε. Η αμάθεια της επιτροπής του Ακαταλόγιστου που δεν τιμωρείται με νόμο του Καλιγούλη, συνεχίζει να καίει τα πάντα. 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ADE ΠΟΥ ΤΑ ΙΑΤΡΟΣΣΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ

Όπως αποδείχτηκε, η ιατρική κοινότητα στην Ελλάδα δεν γνώριζε και συνεχίζει να μη θέλει να γνωρίζει, τι σημαίνει η παρουσία του φαινομένου ADE στον Covid-19, για αυτή τη νοοτροπία ο Μοντανιέ είναι Νομπελίστας, ο Ζουγανέλης πήγε μετανάστης και η Ελλάδα κάηκε.

Υπάρχει και το θέμα του πώς αντιμετωπίζονται εργαστηριακά και φαρμακευτικά οι εισαγόμενοι στα νοσοκομεία. Απο επαφές που είχα με ιατρούς στην Ελλάδα κατάλαβα πως υπάρχει και σε αυτό έρημος, για να μη θεραπεύεται κόσμος, να πηγαίνει στις ΜΕΘ που δεν έχουν ECMO και να πεθαίνει. Στόχος του Καλιγούλη είναι να επιβληθεί ως μόνη λύση το μπόλιασμα στα κοτόπουλα με απειλή τη φυλάκιση τους σε κοτέτσι.

Υπάρχει γενικώς ένα θέμα ευαισθησίας όλων απέναντι σε όσα σοβαρά συμβαίνουν. Κανείς δεν σκέφτηκε ποτέ π.χ. γιατί στην Ελλάδα τα πυροσβεστικά δεν πετάνε τη νύχτα. Δεν είναι ακριβά τα όργανα που χρειάζονται. Θέλουν καμένα δάση.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

Με tests αντισωμάτων/αιματολογική εξέταση και με μέτρηση ιικού φορτιού με RΤ-PCR test στην αρχή της ασθένειας μπορεί να εξαχθεί αν ένας φορέας του ιού θα είναι μη συμπτωματικός, αν θα τη περάσει ελαφρά ή αν θα κινδυνέψει και θα πάει στη ΜΕΘ. Αυτό δεν γίνεται στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να γεμίζουν χωρίς λόγο τα νοσοκομεία. Με βάση αυτές τις εργαστηριακές αναλύσεις ένας ιατρός της πρωτοβάθμιας περίθαλψης θα μπορούσε να αποφασίσει αν ένας ασθενής θα πάει στο νοσοκομείο για ΜΕΘ ή όχι. Αυτό θα χάλαγε το αφήγημα του Καλιγούλη για τα εμβόλια.

Στο παραπάνω διάγραμμα σας δείχνω πως ξεχωρίζει με μέτρηση RT-PCR σε ασθενή, από το σε πια καμπύλη απο τις δύο δηλαδή θα βρεθεί η μέτρηση απο έναν ασθενή σε συγκεκριμένη ημέρα, το αν θα επιβιώσει ή όχι ή αν θα πάει σε ΜΕΘ.

Σε ποιό νοσοκομείο και ασθενή στην Ελλάδα γίνεται αυτό μόλις εισαχθεί σε νοσοκομείο;

Σημειώστε πως με βάση το σε ποιά ομάδα κινδύνου θα καταχωρηθεί απο την αρχή ένας ασθενής, ακολουθείται εξαρχής και άλλη ιατροφαρμακευτική αγωγή. Αυτό σε άλλες χώρες...

Χρήσιμη για τη κατανόηση του θέματος είναι και η παραπάνω εικόνα απο πολύ παλαιότερη μου ανάρτηση.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Διερωτάσθε γιατί η Ιαπωνία είχε λιγότερους θανάτους ανα εκατ. απο την Ελλάδα χωρίς εμβολιασμούς. Οι ιατροί εδώ είναι πιό μορφωμένοι. Βγαίνουν πιο πολλοί Ζουγανέληδες στα ΜΜΕ και καθόλου πτηνά και τρελλοβασίλες. Οι δημοσιογράφοι δεν είναι υπάλληλοι της ΕΥΠ, της ΜΣΤΕ ή ζουν με επιδόματα απο λίστες Πέτσα. Ο κόσμος εδώ πληροφορείται σωστά.

ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ

Σας έλεγα π.χ. απο πολλούς μήνες πως δεν μπορεί να προκύψει ανοσία αγέλης. Επι μήνες ο διαφημιστής των εμβολίων απο την Αγγλία και άλλοι στα ΜΜΕ του Μωυσή σας έλεγαν, πως “κάνουμε εμβόλια για να υπάρξει ανοσία αγέλης”. Αυτό λέγεται ή ασχετοσύνη ή παραπληροφόρηση. 

Ο Καλιγούλης έπρεπε ήδη να τους έχει αποσύρει. Αντί αυτού συνεχίζει το Great Reset, που σαν μία “αναπτυξιακή” συνιστώσα έχει τα μπόλια. Σε αυτή τη Δουλίτσα του Μαξίμου προστέθηκαν πρόσφατα και οι ανεμογεννήτριες της οικογένειας. Φαντάζομαι νέες επιτυχίες στο Great Reset απο τη πρώτη στέγη που θα πάει στις τράπεζες, νέες επιδοτήσεις-φαγοπότι απο ΕΕ, δωρεές γης σε μετανάστες  (ιδέα της Ντόρας του ΕΣΠΑ χα χα) κοκ. Ο Καλιγούλης ξέρει.

Είναι κατανοητή η αντίδραση πολλών που λένε πως ο ιός είναι ψεύτικος. Η αλήθεια είναι πως δεν χρειαζόταν τόση εμμονή με τα εμβόλια ενώ τα φάρμακα εξαρχής έμειναν έξω απο τη φαρέτρα των ιατρών. Στη σωστή εργαστηριακή/κλινική αντιμετώπιση του ιού δεν δόθηκε ποτέ σημασία γιατί οι ΜΕΘ έπρεπε να γεμίζουν και η Δουλίτσα με τα εμβόλια του project Great Reset να προχωρήσει στο άπειρο.

Με τον κορωναϊό θα το είχα λήξει την πρώτη χρονιά.

Eν τω μεταξύ, φαίνεται πως ο Καλιγούλης ξεστοκάρησε με τα εμβόλια της Pfizer και αρχίζει να ξεστοκάρει με αυτά της Moderna.

Όσοι θέλετε κάνετε subscribe στο κανάλι μου στο Youtube εδώ ZcodeGr - YouTube

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.