Με την ΜΣΤΕ βολεύτηκαν πολλοί άχρηστοι σε ΑΕΙ, ερευνητικά Ιδρύματα και αλλού…

Αναρτήσεις ιστολογίου

Τα εμβόλια εμποδίζουν την ανάπτυξη της φυσικής ανοσίας. Λάθος η στρατηγική εμβολιασμού.

ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗ ΤΡΕΛΛΑ

Δεν έχω κάνει ούτε ένα “εμβόλιο” και ΔΕΝ πρόκειται να κάνω ποτέ, γιατί δεν είναι εμβόλια αλλά πειραματικά φάρμακα άγνωστων παρενεργειών. Ήδη έχω αναφερθεί σε αναμενόμενες παρενέργειές τους και κάποιες από αυτές, όπως π.χ. οι θρομβώσεις, οι λοιμώξεις που θα εμφανισθούν για πρώτη φορά, η μετάθεση σε άλλες χρονικές περιόδους γνωστών ενδημιών λόγω ειδικών μέτρων (βλέπετε μαθηματική απόδειξη εδώ) και η θεαματική αύξηση των παραλλαγών διεθνώς (βλέπετε εδώ) επαληθεύτηκαν.

Όπως σε όλα και η στρατηγική του εμβολιασμού στην Ελλάδα ήταν και παραμένει λάθος (βλέπετε εδώ).

 • Ο εμβολιασμός δεν πρέπει να περνάει ΠΟΤΕ ένα μέγιστο όριο (βλέπετε εδώ), κάτι που διεθνώς ΔΕΝ είναι γνωστό (σε λίγο θα το πεί και ο ΠΟΥ, που με αντιγράφει). Και αυτό εδώ διεθνώς το διαβάζετε για πρώτη φορά!
 • Η παρουσία του ADE μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα εμβόλια μιας σοδειάς να αυξάνουν τις μολύνσεις σε νέες παραλλαγές!
 • Όπως έχω ήδη προβλέψει μπορεί να υπάρξει μετάδοση δύο ή και περισσοτέρων παραλλαγών ταυτόχρονα (βλέπετε εδώ και εδώ). Αυτό ήδη παρατηρήθηκε.
 • Η παρουσία της Δέλτα απαιτεί μια νέα στρατηγική, καθότι η θνητότητα της είναι μικρή αλλά ο αριθμός των νεκρών θα είναι μεγάλος σε μικρό διάστημα (βλέπετε εδώ ). 
 • Συνεχίζουν να αυξάνονται οι νεκροί στα νοσοκομεία και η μετάδοση του ιού στα ΜΜΜ λόγω κακού εξαερισμού (βλέπετε εδώ).
 • Μικρότερες δόσεις θα ελαχιστοποιούσαν τις άμεσες παρενέργειες των εμβολιασμών, το έχω ξαναγράψει. Πότε θα με αντιγράψουν; Δεν πρέπει να γίνουν και πολύ μικρές, γιατί τότε θα υπάρξει άλλο σημαντικό πρόβλημα.
 • Υπενθυμίζω πως φυσική ανοσία αναπτύσσουν ευκολότερα τα παιδιά και όχι οι μεγάλοι. Στην Ελλάδα οι λοιμωξιολόγοι δεν το γνωρίζουν αυτό;

Τα νέα εμβόλια πρέπει να τα βλέπει κανείς σαν Ρωσική ρουλέτα σχετικά με την αποτελεσματικότητά τους στην πράξη.

Το Ισραήλ ελπίζω να μη κάνει πόλεμο με το Ιράν για να δικαιολογήσει θανάτους απο τους εμβολιασμούς που κάνει. Τις μάσκες που είχα γράψει, πως θα τις ξαναφορέσουν, τις ξαναφόρεσαν. Γλυκούληδες.

ΔΕΛΤΑ – Η ΑΛΛΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Η Δέλτα δεν χτυπιέται με τα υπάρχοντα εμβόλια που αμφιβάλλω πως λειτουργούν σωστά.

Ας υποθέσουμε πως έχουμε ένα δεδομένο, μια παραλλαγή την Δέλτα, που έχει μικρή θνητότητα. Δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία για τον κόσμο απο το η κυβέρνηση της “τρελής και ανέμελης” παιδούλας, να την αφήσει να διαδοθεί και χωρίς καμμία ουσιαστική παρέμβαση. Η φυσική ανοσία για τον κορώνα με αυτήν θα έλθει γρήγορα για τον πληθυσμό. Μεγάλη ευκαιρία. Απαράβατος όρος να σταματήσουν οι εμβολιασμοί. Τώρα ξέρετε.

Υποτίθεται πως το κύμα της θα κρατήσει λίγο (δύο μήνες περίπου) ενώ δεν πρέπει να υπάρξει εμβόλιο για αυτή σε καμμία περίπτωση. Μεγάλης σημασίας αυτό. Αυτή η οπτική γωνία επιτρέπει πλήρες άνοιγμα της χώρας σε Δέλτα.

Ένα lockdown στη Μύκονο θα πολλαπλασίαζε τα κρούσματα. Αυτό έχει ξαναγίνει. Σας συνιστώ τις παρακάτω αναλύσεις μου. Δεν είναι κλεμμένες απο κάπου. Δώστε σημασία στις ημερομηνίες που αναρτήθηκαν και τί συνέβη μετά.

 1. https://zcode-gr.blogspot.com/2021/02/1-lockdown-40.html
 2. https://zcode-gr.blogspot.com/2021/02/lockdown.html
 3. https://zcode-gr.blogspot.com/2021/03/blog-post_7.html
 4. https://zcode-gr.blogspot.com/2021/07/blog-post_9.html
 5. https://zcode-gr.blogspot.com/2021/06/blog-post_30.html

ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ

Σας βεβαιώ πως υπάρχουν και άλλα θέματα για τα οποία οι πολίτες μιας χώρας - ειδικά της Ελλάδας - πρέπει να ενημερώνονται. Κάθε μέρα από το πρωί ως το βράδυ θα μιλάτε ή για Ελληνοτουρκικά ή για εμβόλια;

 • Εγώ δεν έχω κάνει ένα εμβόλιο και εσάς σας πάνε για το τέταρτο! Σχετικό με αυτό είναι το θέμα εδώ (Τί θα συνέβαινε με δύο ΝΕΕΣ παραλλαγές ταυτόχρονα χωρίς να τις πιάνουν τα εμβόλια;). Κανένα άρθρο μου δεν είναι γραμμένο στη τύχη. Υπάρχει πάντα ένας βαθμός πρόβλεψης μέσα.
 • Είναι δυνατόν να κάνεις εμβολιασμό στη πτώση ενός κύματος της πανδημίας και να μιλάς για επιτυχία των εμβολίων;
 • Δεν μπορείς να επιβάλλεις ένα εμβόλιο πειραματικό, του οποίου η χρησιμότητα δεν έχει ακόμη αποδειχτεί.

Πολλά απο όσα έχω προτείνει κατά καιρούς ΔΕΝ αντιγράφονται… Δεν μπορούν. Έχουν πρόβλημα και στο νοητικό.

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά