Οι γκασμάδες της ΜΣΤΕ, που έγιναν καθηγητές σε ΑΕΙ και σε ερευνητικά ιδρύματα

Αναρτήσεις ιστολογίου

Κορωναϊός. Τί θα συνέβαινε με δύο ΝΕΕΣ παραλλαγές ταυτόχρονα χωρίς να τις πιάνουν τα εμβόλια;

Πέραν του ότι η Τουρκία συμφώνησε με την Ελλάδα να μη βγάλει υδρογονάνθρακες απο το Αγαίο και τη Μεσόγειο χάριν των Αραβικών χωρών, τα υπόλοιπα είναι τελείως χάλια.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΡΑΛ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

Εχω ήδη εξηγήσει εδώ,  πως αναμένεται αύξηση των παρενεργειών και των μεταλλάξεων με το χρόνο απο εμβόλια που κάθε φορά θα ενημερώνονται για να αντιμετωπίσουν μια μετάλλαξη π.χ. κάθε 4 μήνες. Εδώ λοιπόν μπαίνει το ερώτημα

  1. αν μια κοινωνία αποδέχεται κάθε λίγο νέο εμβολιασμό, που θα παράγει μεταλλάξεις και συνάθροιση περισσοτέρων ακίδων στα αιμοφόρα αγγεία αυξάνοντας την πιθανότητα θρομβώσεων.
  2. πόσο γρήγορα μια εταιρεία φαρμάκων μπορεί να παράγει εμβόλια ενημερωμένα με τις νέες μεταλλάξεις που όμως θα πρέπει να καλύπτουν και τις παλιές. Αφού συμβεί αυτό, θα πρέπει να περάσει στην παραγωγή τους και στη συνέχεια να τα διανείμει σε χώρες (στη καλύτερη περίπτωση 4 μήνες). Τί νόημα έχει αυτό όμως, όταν τότε θα έχει ήδη ολοκληρωθεί ο κύκλος μιας μετάλλαξης, κάπου 3-4 μήνες;

Στην αρχή ενός κύματος που οφείλεται σε μια παραλλαγή δεν έχει νόημα να ψάχνει κανείς να ανακαλύψει εμβόλιο που θα επιτρέπει στη καλύτερη περίπτωση εμβολιασμό στην μέση του κύματος.

Η συνεχής αύξηση του αριθμού μεταλλάξεων με τον χρόνο δεν θα επιτρέπει στις εταιρείες να παράγουν νέα εμβόλια λόγω έλλειψης χρόνου.

Ενα lockdown μπορεί να μειώνει την μια μετάλλαξη και να αυξάνει τη διάρκεια της άλλης!

Στις παραπάνω παραμέτρους να προσθέσουμε την παρουσία του φαινομένου A.D.E. που επιδεικτικά η κυβέρνηση της χούντας αγνοεί και το γεγονός πως η επιτροπή είναι άσχετοι. Φέξε μου και γλίστρησα.

Να σημειώσω πως αν η διάρκεια ενός κύματος είναι περίπου 4 μήνες για μια μετάλλαξη, τότε αν σε αυτή υπάρξει εμβολιασμός τότε θα πάρει μεγαλύτερο χρόνο να μειωθεί το κύμα απο 4 μήνες. Είναι δε πιθανόν, να μη πιάσει ποτέ μηδέν, που θα σήμαινε ανοσία αγέλης.

Τα φάρμακα πλέον είναι η καλύτερη λύση. Το κοκτέηλ αντισωμάτων ταχείας κατασκευής απο την Ιαπωνία θα έχουν την πρωτιά, βλέπετε εδώ. Ηδη σας εξήγησα πόσο σημαντικό είναι να έχεις γρήγορη απάντηση στον ιό στην αρχή του επιδημιολογικού κύματος.

ΘΕΛΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΝΤΙ ΜΑΣΚΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Sep 23, 2019

Ψάξετε να βρείτε

  1. ποιοί πολέμησαν τις μάσκες και ποιοί τις πολεμούν ακόμη. Η μάσκα είναι εχθρός των εμβολίων αφού η αποτελεσματικότητα της είναι μεγαλύτερη των εμβολίων.
  2. ποιοί πολεμούν την δημοσίευση που αποδεικνύει πως λόγω του A.D.E. χρειάζονται νέα εμβόλια που να αντιμετωπίζουν τα κακά αντισώματα του κορωναϊού, που ευνοούν τη μόλυνση.

Θα διαπιστώσετε πως είναι οι ίδιοι άνθρωποι.

Χθές έμαθα πως δεν υπάρχουν διαφορετικές μάσκες στην Ελλάδα για άνδρες, γυναίκες και παιδάκια. 

Είναι έγκλημα αυτό που έχει συμβεί. Η Ιαπωνία χωρίς υποχρεωτικά μέτρα αλλά μόνο με συστάσεις πάει πολύ καλύτερα απο την Ελλάδα, της οποίας την οικονομία και τη ζωή κατέστρεψε ο Μητσοτάκης! Η Ιαπωνία προωθεί τον μη υποχρεωτικό εμβολιασμό ΜΟΝΟ λόγω των Ολυμπιακών αγώνων στο Τόκυο.

Εχουμε να κάνουμε με αδίστακτη συμμορία.

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά