. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Αναμένεται αύξηση παρενεργειών και μεταλλάξεων με το χρόνο απο τα εμβόλια

ΑΤΕΛΗ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΚΟΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΙΟ

Τα εμβόλια πολεμούν τη δράση ενός κορωναϊού – βιολογικού όπλου αναγκαστικά με ατελή σε στόχο επιλογές. Πρέπει να ακολουθηθεί άλλη στρατηγική, γιατί αυτή που ακολουθείται με τα mRNA θα φέρει τεράστιο αριθμό παρενεργειών και μεταλλάξεων, που θα αυξάνουν εκθετικά με το χρόνο.

Παρενέργειες και μεταλλάξεις θα προέλθουν απο την αναπαραγωγή του ιού, απο τον τρόπο που τα εμβόλια επιλέγουν ποιές μεταλλάξεις θα επιβιώνουν, απο το είδος των ακίδων που παράγουν αλλά και απο την ανομοιογένειά τους. Κακοσχεδιασμένα εμβόλια μπορεί να σημαίνει προστασία απο μια παραλλαγή και ενίσχυση της μόλυνσης σε μια άλλη, λόγω του φαινομένου ΑDE, που είναι γνωστό πως υπάρχει σε κορωναϊούς!

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Απο τη στιγμή που ένα εμβόλιο θα τίθεται εκτός ισχύος επειδή δεν θα πιάνει μια παραλλαγή η τιμή του θα πέφτει και θα προωθείται στις φτωχές χώρες. Οταν θα θέλουν οι εταιρείες να πουλήσουν μια νέα σειρά εμβολίων αρκεί να ανακαλύπτουν μια μετάλλαξη. Δουλίτσες με οffshore και Βολταίρους στο Μαξίμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Και μη ξεχνάτε για τέστς στου Ιωαννίδη και για εμβόλια στου Μόσιαλου.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.