. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Επιδημιολογική σχάση μεταλλάξεων του κορωναϊού. Έρχεται στα σινεμά προσεχώς.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

Η Φυσική έχει δανείσει πολλές θεματικές ενότητες σε άλλες επιστήμες, όπως στην Οικονομία και στη Κοινωνιολογία. Η επιδημιολογία έχει πολλά κοινά με την επικοινωνία της πληροφορίας και ναί τα μοντέλα της δουλεύουν. Μια αύξηση του αριθμού των παραλλαγών του covid-19 με ξέφρενο ρυθμό θα θυμίζει πυρηνική σχάση.

Είναι αναγκαίο να υπάρξει μια νέα έννοια προς μελέτη στην επιδημιολογία, που εφεξής θα ονομάζεται επιδημιολογική σχάση των παραλλαγών του Covid-19. Τα εμβόλια στη “σχάση” αυτή θα έχουν τον ρόλο των νετρονίων και οι πυρήνες τον ρόλο των παραλλαγών του ιού. Συζήτηση γύρω από αυτό το νέο θέμα μελλοντικά, θα υπάρξει.

Σημειώστε, πως

  1. τα σωστά εμβόλια όπως και οι μάσκες μειώνουν τη διάδοση του ιικού φορτίου.
  2. τα εμβόλια δεν είναι αποδεδειγμένα ασφαλή σε αντίθεση με τις μάσκες, που επι ένα αιώνα χρησιμοποιούνται χωρίς πρόβλημα στην Ιαπωνία, για να προφυλάσσουν από τη διάδοση ιών, αλλεργίες απο σκόνη κλπ.

Μια επιδημιολογική σχάση μπορεί να εμφανισθεί

  1. με τη μορφή ταχείας και μεγάλης αύξησης του Rt!
  2. με τη μορφή παντρέματος παραλλαγών ακόμη και απο διαφορετικούς ιούς.

Όλα είναι θέμα του πως αντιλαμβάνεται κανείς την εξασθένηση του ανοσοποιητικού απο διάφορες αιτίες και σε τί οδηγεί αυτό!

UPDATE 26.10.2022

  • Μη ξεχνάμε τη πιθανή ταυτόχρονη παρουσία κορωναϊού και γρίπης  την ερχόμενη περίοδο. Τα ψευτο-εμβόλια του Μπουλά δεν θα κάνουν τίποτα.
  • Το πάντρεμα ιών τώρα το ανακάλυψαν στη Δύση; Έχω ξαναγράψει για αυτό σε αυτό το ιστολόγιο. Νόμιζα πως το ήξεραν. Τώρα το ανακάλυψαν! Α τους καημένους.

Υ. Να αφήσω το κινητό μου μήπως υπάρξει ξαφνική αποχώρηση στο Μαξίμου; Open-mouthed smile

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.