. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Γεμάτα εστίες κορωναϊού τα δωμάτια των ασθενών με covid-19 στα νοσοκομεία της Ελλάδας

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Ο σωστός κάθετος εξαερισμός στα δωμάτια, αφαιρεί απο το περιβάλλον των ΜΕΘ τις μικροσταγόνες που μεταφέρουν τον ιό. Αυτή η μεθοδολογία καθιστά άχρηστη τη χρήση δεύτερης μάσκας και μειώνει το social distancing σε κλειστούς χώρους, κάτι πολυ σημαντικό για τα ΜΜΜ, τα σχολεία, τις εκκλησίες αλλά και για την επιβίωση της εστίασης.

Με τόσο κορωναϊό στους διαδρόμους και στα δωμάτια των νοσοκομείων, μπορεί να κολλήσουν και οι υγειονομικοί που έχουν κάνει ακόμη και δύο εμβόλια.

Αντιλαμβάνεσθε τη ζημιά που κάνει στη κυβέρνηση αυτό το άρθρο;

Παρακαλώ το ΑΠΘ μη ξαναρωτήσει στις ΗΠΑ αν τα λέω καλά. Τα λέω πολύ καλά και ξέρω και περισσότερα που δεν λέω.

Σας συνιστώ να μελετήσετε και το επόμενο άρθρο με τις διασυνδέσεις που έχει μέσα. Για τα UV-C εμείς μιλήσαμε πάλι πρώτοι στην Ελλάδα.

  1. Μάσκες και εξαερισμός χώρων. H σημασία τους στον περιορισμό του social distancing.

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΣ ΑΕΡΟΣ ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ

Πρόσφατα σχεδιάσαμε ένα ακόμη αποστειρωτή αέρος. Η τιμή του, για όποιον ενδιαφέρεται για το λεπτομερές σχέδιο του, είναι πάνω απο 100,000 ευρώ.

(ο συγκεκριμένος αποστειρωτής δεν έχει καμμία σχέση με αυτούς που πωλούνται στην Ελληνική αγορά, που το πιθανότερο είναι να μη κάνουν τίποτα).

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.