. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Ποιός θα πληρώσει για τους επιπλέον θανάτους απο κορωναϊό στην Ελλάδα; Τα γιατρουδάκια;

Μια τελευταία ανακεφαλαίωση για τον κορωναϊό  

  1. Ως γνωστό τα mRNA εμβόλια σχεδιάστηκαν με βάση τη συμπεριφορά των ακίδων του κορωναϊού όταν αυτές έφταναν στα ανθρώπινα κύτταρα. Φαίνεται απο έρευνα του Παν/μίου της Βοστώνης πως αυτό δεν ισχύει. Οι ακίδες αφορούν ένα μέρος της παθογένειας του κορωναϊού. Τα εμβόλια δεν καλύπτουν δηλαδή όλους τους μηχανισμούς που αυξάνουν την είσοδό τους στα ανθρώπινα κύτταρα για να πολλαπλασιαστούν και συνεπώς και τα εμβόλια δεν είναι αποτελεσματικά όπως η εταιρεία του Μπουλά έλεγε στην αρχή και που αποδείχτηκε στη συνέχεια. Βλέπετε σχετικά εδώ.

  2. Το φαινόμενο ADE είναι γνωστό με 3 μηχανισμούς στον κορωναϊό. Απο αυτούς οι δύο ευνοούν τις φλεγμονές όπου υπάρχουν αγγεία π.χ. πνεύμονας, καρδιά, εγκέφαλος και ο τρίτος στην καταστροφή κυττάρων σχετικών με την ανοσία μνήμης. Οι ακίδες που παράγει το ανοσοποιητικό απο τα εμβόλια είναι της τάξης του 1/10 αυτών που παράγει ο κορωναϊός και είναι παρόμοιες. Επιβεβαιώθηκε πως οι ακίδες περνάνε στο γάλα της εγκύου και στο μωρό. Τα υγρά μπορούν να μεταφέρουν ακίδες!

  3. Η παρουσία του ADE (Antibody Dependent Enhancement) στον κορωναϊό είναι ένα θέμα που δεν ακουμπούν τα σιτιζόμενα γιατρουδάκια και “λησμόνησε” η Pfizer. Η παρουσία του ADE αποδείχτηκε εργαστηριακά και κλινικά στην θανατηφόρα παραλλαγή Αλφα. Υπάρχει δημοσίευση στο CELL απο ισχυρή Ιαπωνική ομάδα 27 εργαστηρίων του Παν/μίου της Οσάκα απο το Μάιο του 2021, όχι ΕΚΠΑ και τρίχες. Αυτό το γεγονός ήταν άγνωστο στους επιστήμονες που με έβγαλαν να αντιπαρατεθώ στον ΑΝΤ1 στην γνωστή εκπομπή για τα εμβόλια, που είδαν μισό εκατ. Έλληνες (βλέπετε εδώ και εδώ).

    Όταν υπάρχει τέτοιο φαινόμενο σε ένα ιό πρέπει τα εμβόλια για τον ιό να μη επιτρέπουν τη δημιουργία των αντισωμάτων αυτών που αυξάνουν τις φλεγμονές, γιατί τότε θα μειώνεται η αποτελεσματικότητα τους. Δυστυχώς τα εμβόλια του Μπουλά δεν αντιμετώπιζαν αυτό το πρόβλημα. Απο τότε έπρεπε να έχουν αποσυρθεί, όπως συνέβη και με άλλα εμβόλια για άλλους ιούς που προηγήθηκαν. 

  4. Η εξασθένηση του ανοσοποιητικού απο τη διαρκή χρήση των νέου τύπου “εμβολίων” φέρνει αδυναμία, κόπωση, έλλειψη συγκέντρωσης, γνωστικές διαταραχές και εμφάνιση ασθενειών που είναι σε ύφεση. Το εμβόλιο δεν ενδείκνυται για όσους έχουν πρόβλημα στο ανοσοποιητικό, γιατί το εξασθενεί περισσότερο. To Long Covid είναι αποτέλεσμα της δράσης των ακίδων αλλά και της εξασθένησης του ανοσοποιητικού. Δεν είναι υπερβολή να πεί κανείς πως η διαρκής χρήση εμβολίων - που δεν λειτουργούν σαν τα κλασικά - μπορεί να οδηγήσει τον κόσμο στην τρέλα!

  5. Θα μπορούσε πλέον να ισχυρισθεί κανείς πως η αύξηση των θανάτων απο τρίτες αιτίες σε όλο τον κόσμο, οφείλεται στην εξασθένιση του ανοσοποιητικού απο τα εμβόλια και όχι απο τον κορωναϊό. Αύξηση θανάτων λόγω εμβολιασμών οδηγεί σαφώς σε μείωση του προσδόκιμου ηλικίας.

  6. Οι ξαφνικίτιδες σε εμβολιασμένους οφείλονται σε κατακλυσμό κυτοκινών σε όργανα.

  7. Στην Ελλάδα δεν γίνονται ιατροδικαστικές εκθέσεις. Δεν γίνονται επίσης σωστές και πλήρεις εργαστηριακές αναλύσεις στους ασθενείς π.χ. μέτρηση ιικού φορτίου ανά παραλλαγή, μετρήσεις αντισωμάτων ADE και άλλων δεικτών που μπορούν να δείξουν ποιοί θα πάνε σε ΜΕΘ εκ των προτέρων. Χωρίς αυτά τα δεδομένα είναι έγκλημα να αποφασίσει ένας γιατρός ποιός θα πάει σε ΜΕΘ και ποιός όχι.

  8. Η απουσία και μόνο ΜΕΘ με ECMO θα μείωνε κατά 1/3 τον αριθμό των θανάτων αυτών που πάνε σε ΜΕΘ.

  9. Τα μονοκλωνικά αντισώματα ενδείκνυνται για όσους έχουν πρόβλημα στο ανοσοποιητικό. Το ανακάλυψαν τώρα ενώ το λέω χρόνια... Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα έκαναν καλό αν διατίθεντο συγκεκριμένα απο αυτά για συγκεκριμένες παραλλαγές σε ασθενείς χωρίς υποκείμενα νοσήματα.

Ανοσία αγέλης

Ένας μαθητευόμενος της μαθηματικής επιδημιολογίας ξέρει πως ανοσία αγέλης με εμβόλια τόσο μικρής αποτελεσματικότητας και μάλιστα μερικώς εξουδετερωτικά του ιού, δεν θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει. Αυτά τα έχω γράψει πριν ξεκινήσει ο εμβολιασμός. Δέστε τι έγινε στο Ευρωκοινοβούλιο εδώ. Σε μεγάλο πρόβλημα ο Φον Ντερ Λάιεν και η Pfizer. To ότι μεταδίδεται ο ιός είναι κάτι που έπρεπε να γίνει πριν το επιβάλλουν τα γιατρουδάκια της επιτροπής στην Ελλάδα με πρόστιμα και κουνώντας στον κόσμο το δάκτυλο.

Lockdown

Αν ξέρεις πως να τα κάνεις είναι χρήσιμα. Αποδείχτηκε πως τα γιατρουδάκια της επιτροπής ούτε αυτό το ήξεραν. Μέτραγαν λάθος τα κρούσματα και συνεπώς με μεγάλο σφάλμα την παράμετρο Rt, βάσει της οποίας αποφασίζεται αν πρέπει να γίνει ένα lockdown ή όχι. Μπάχαλο και εδώ.

Μάσκες - Εξαερισμός αέρα

Οι μάσκες ήταν χρήσιμες στην παραλλαγή Αλφα. Δυστυχώς τα γιατρουδάκια ως μη ειδικοί έλεγαν μαζί με τα τρόλς στα ΜΜΕ πως δεν έκαναν τίποτα. Έκαναν και κάνουν αλλά πρέπει να ξέρεις τί και πώς. Ο κακός εξαερισμός σε κλειστούς χώρους αυξάνει την πιθανότητα νόσησης. Ο εξαερισμός για το αεροζόλ του κορωναϊού είναι πιό χρήσιμος απο την μάσκα. Στην Ελλάδα το θέμα αγνοείται πλήρως.

Αποστείρωση χώρου

Ούτε αυτό έγινε σωστά ποτέ. Δεν υπάρχει τεχνολογική γνώση στην Ελλάδα. Βλέπετε εδώ και εδώ.

Ασφαλής απόσταση

Το όριο των δύο μέτρων ήταν άνευ νοήματος και κατέστρεψε την εστίαση, τον τουρισμό και την οικονομία με δις ευρώ. Περισσότερα εδώ.

Ο ενεργά εμβολιασμένος

Ένα απο τα πολλά που η κυβέρνηση αγνόησε ήταν η έννοια και χρήση του "ενεργά εμβολιασμένου" βλέπετε εδώ και εδώ. Αποτέλεσμα της ενημέρωσης που έκανα σε ευρωβουλευτές ήταν το covid-pass. Έγινε πάνω στον πανικό της κυβέρνησης και ήταν άχρηστο αφού τα εμβόλια δεν μπορούσαν να εμποδίσουν τη διάδοση του ιού. Βλέπετε εδώ, εδώ και εδώ.

Λάθος ο τρόπος εμβολιασμού

Δεν έφτανε πως τα εμβόλια είναι άχρηστα και επικίνδυνα αλλά αποδείχτηκε πως και τους εμβολιασμούς τους έκαναν λάθος τα γιατρουδάκια. Ούτε αυτό κατάφεραν να κάνουν σωστά. Βλέπετε εδώ.

Και ερχόμαστε στο ερώτημα

Τελικά για τους χιλιάδες επιπλέον νεκρούς απο τα κακή διαχείριση της πανδημίας ποιοί θα τιμωρηθούν; 

Καλά άσε…

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.