. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Τα πολλά λάθη της κυβέρνησης και της επιτροπής θα φέρουν σκληρότερη Όμικρον. Η θανατηφόρα τρίτη δόση.

ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΤΕ

  • Διπλά εμβολιασμένος δεν σημαίνει ενεργά εμβολιασμένος. Η ανοσία απο εξουδετερωτικά αντισώματα δεν κρατάει πολύ. Κάπου 3-5 μήνες.
  • Η ανοσία σε ασθενήσαντα απο κορωναϊό κρατάει κάπου 9-13 μήνες και μπορεί να αφορά και περισσότερα απο ένα στελέχη του ιού.
  • Η Δέλτα ήταν δώρο απο τον Θεό και πολύ περισσότερο η Όμικρον δεδομένης της μικρής τους θνητότητας. Η επιτροπή των σιτιζομένων χειρίστηκαν απο την αρχή της πανδημίας τα πάντα λάθος.
  • Ο συνεχής εμβολιασμός κάνει τον ανθρώπινο οργανισμό – το ανοσοποιητικό του - πιο αδύνατο στις ασθένειες αλλά και πιό αδύνατο στις νέες παραλλαγές π.χ. στην Όμικρον. Αυτό σημαίνει πως σε άλλες χώρες θα πεθαίνουν περισσότεροι απο την Ομικρον και σε άλλες λιγότερο.
  • Στην Ελλάδα υπάρχουν άγνωστες παραλλαγές λόγω της χρήσης των εμβολίων. Είναι αδύνατο απο τη Δέλτα μόνο να έχεις τόσους νεκρούς, κάτι άλλο φταίει.
  • Σε όσες χώρες έγινε η τρίτη δόση του σκατοεμβολίου του Μπουλά αυξήθηκαν οι θάνατοι.

ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ

Στην Ελλάδα απο 20 Σεπτέμβρη 2021 και μετά είτε έχουμε θανάτους απο άγνωστες παραλλαγές που δεν ξέρουν απο τί είναι, είτε έχουμε θανάτους απο τη τρίτη δόση που κάνει κακό είτε τα ειδικά μέτρα του Τσιόδρα ήταν ΜΑΠΑ και δημιούργησαν άλλα προβλήματα (δεν θέλω να αναφέρω τι πρέπει να κάνουν, δεν θέλω να μαθαίνουν και να κάνουν μετά τον έξυπνο οι ΨΕΥΤΕΣ). 

  • Πιθανότερη εκδοχή για την Ελλάδα η εξασθένηση του ανοσοποιητικού με τον εμβολιασμό και η παραγωγή παραλλαγών λόγω της τρίτης δόσης του εμβολιασμού.
  • Απαιτείται άμεσα να σταματήσει η τρίτη δόση του Μπουλά.

Το παραπάνω διάγραμμα μας λέει, πως αν μια ΝΕΑ παραλλαγή ξεκινήσει μέσα στις  πράσινες περιοχές θα δώσει περισσότερους θανάτους απο ότι αν ξεκινήσει έξω απο αυτές τις περιοχές . Με τον εμβολιασμό μέσα στη διάρκεια του κύματος της παραλλαγής, η πράσινη περιοχή (θεωρητικά αυτό είναι γνωστό) μέσα στην οποία δημιουργούνται οι παρενέργειες που τελικά θα επιβιώσουν αυξάνει.

Θα θέλαμε να δούμε την αρχή του κύματος της Ομικρον να ξεκινάει στη θέση (2) και όχι στη θέση (1), όπως γίνεται σε χώρες με εμβολιασμό τρίτης δόσης π.χ. Δανία, Ελλάδα ενώ δεν γίνεται σε χώρες χωρίς τρίτη δόση π.χ. Νότια Αφρική και Ιαπωνία. Εδώ υπάρχουν κάποια μυστικά.

Η παραπάνω επιστημονική ερμηνεία και όχι άποψη, επιβεβαιώνεται στα επιδημιολογικά δεδομένα της Νότιας Αφρικής, Ιαπωνίας, Δανίας και Ελλάδας.

ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΑ. ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ.

ΛΑΘΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

H Νότια Αφρική ΔΕΝ έχει αρχίσει τρίτη δόση. Στην Ιαπωνία 0.3% έχουν κάνει μόνο την τρίτη δόση και με πολλές πιέσεις αλλά όχι υποχρεωτικά. Παρατηρείστε πως ο εμβολιασμός πλαταίνει λίγο το κύμα της Δέλτα στη Νότια Αφρική αυξάνοντας τη χρονική διάρκεια δημιουργίας παραλλαγών αλλά όχι στην Ιαπωνία. Στην πραγματικότητα στην Ιαπωνία ο εμβολιασμός έκανε το κύμα της Δέλτα ψηλότερο αλλά όχι πλατύτερο σε διάρκεια, γιατί ο εμβολιασμός στο 50% του πληθυσμού έγινε γρήγορα. Γιαυτό δεν φαίνεται και καμμία μεταβολή κατά πλάτος στην Ιαπωνία στη Δέλτα, όπως στη Νότια Αφρική. Στην Ιαπωνία πρέπει να προσμετράται και η τήρηση ειδικών μέτρων απο όλους μας εδώ.

  • Και στις δύο περιπτώσεις μπαίνει ένα ερώτημα, αν χρειαζόταν ο εμβολιασμός. Η απάντηση θα δοθεί στο επόμενο πείραμα.
  • Στη Νότια Αφρική εμφανής η απουσία θανάτων απο Ομικρον. Εμβολιασμός χωρίς 3η δόση και η διπλή στο 30%. Ενεργά εμβολιασμένοι στο 5%… Δηλαδή κανένας εμβολιασμένος.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και η επιτροπή των ασχέτων δεν έπρεπε να κάνει ποτέ εμβολιασμό διάρκειας μεγαλύτερης της διάρκειας ενός κύματος που ερχόταν ενώ τα εμβόλια θα έπρεπε να είναι σχετικά με την παραλλαγή που έρχεται. Αυτά τα έλεγα πάντα δεν τα αποκαλύπτω σήμερα.

Στην Ελλάδα όλα τα εμβόλια είχαν και έχουν σχέση με την Αλφα, και ληγμένα… Μιλάμε για ξεστοκάρισμα.

Είναι ΑΣΧΕΤΟΙ και ΨΕΥΤΕΣ με πατέντα.

ΔΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

Είναι φανερό σε αυτό το πείραμα πως με τη τρίτη δόση αυξήθηκε ο αριθμός των κρουσμάτων και των θανάτων και στις δυο χώρες.

Αφήσαμε εκτός παρουσίασης  την Αγγλία, γιατί εκεί χρησιμοποιείται και το AstraZeneca και αυτό θα περιέπλεκε τις συγκρίσεις.

Δεν ξέρουμε σίγουρα λόγω του μεταναστευτικού τί είδους παραλλαγές κυκλοφορούν στην Ελλάδα αναμεμειγμένες με παραλλαγές της Δέλτα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΝΕΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ: Αν ίσχυε πως τα αντισώματα των σκατοεμβολίων της τρίτης δόσης δεν πιάνουν την Ομικρον και επομένως δεν κάνουν κακό - είμαι σίγουρος πως θα βγάλουν ξαφνικά μια ΝΕΑ μελέτη που θα το γράφει, είναι μανούλες σε αυτά - οπότε απλά οι θάνατοι οφείλονται στη θνητότητα της Ομικρον, τότε θα είχαμε πολλούς θανάτους απο την Ομικρον και στη Νότια Αφρική. Αυτό όμως δεν συμβαίνει. Οπότε ΧΑΣΑΝΕ πάλι.

Είναι ΑΣΧΕΤΟΙ και ΨΕΥΤΕΣ με πατέντα. Είναι και  βλάκες. Θα το δείτε…

ΚΑΘΕ ΕΣΠΙΣΤΗΜΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ

Λυπάμαι δεν μπορώ να σας παρουσιάσω επιδημιολογικά μοντέλα δημόσια. Δεν θα ήταν πρακτικό και στην Ελλάδα δεν ξέρουν απο αυτά. Προϋποθέτουν υψηλή νοημοσύνη… Δεν θα σχολιάσω τα ΝΕΑ μέτρα της κυβέρνησης. Θα αποτύχουν όπως όλα μέχρι τώρα. Δεν μπορούν.

 

 

UPDATE 12.22.21  (WHO IS THE MAN?)

Σχετικά εδώ, εδώ και εδώ.

Για παραλλαγές μίλησα

  1. στη συνέντευξη μου στον ΑΝΤ1 εδώ  είπα πως τα εμβόλια είναι άχρηστα και επικίνδυνα. Τα ειδικός στο VIDEO τα είπα ΨΕΥΤΕΣ και έφυγα.
  2. στη συνέντευξη μου στη Μαρία Κυπραίου και στον Γιάννη Παπαζήση.  Είναι το B’ μέρος της συνέντευξης που ανέβηκε χτες εδώ

Δεν κάνω ΠΟΤΕ λάθος εγώ. Όποιος είναι μάγκας ας κάνει και τέταρτη δόση.

KARMA IS A BITCH 

Μάχαιραν έδωσες μάχαιρες πήρες…

UPDATE 12.24.21

ΨΕΥΤΕΣ το πήρατε το μάθημα που σας έκανα ή επιμένετε;

Ξεκρέμαστοι απο εμβόλια είστε. Το είχα πεί “σε ένα μήνα”. Καλές διακοπές…

Την Τρίτη Δόση τη θυμάστε; Έχει πεθάνει πολύς κόσμος απο τότε.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.