. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Στο 24% τώρα οι πραγματικά εμβολιασμένοι στην Ελλάδα. Μιλάνε ακόμη για ειδικούς;

Aυτή είναι η καμπύλη των πραγματικά εμβολιασμένων όπως διαμορφώνεται χρονικά απο τον Ιανουάριο του 2021 ως σήμερα. Όποιος ήταν ειδικός θα την είχε κάνει. Ειδικός στα ΛΟΓΙΑ; Καλά...

Απο τις 28 Αυγούστου και μετά ο αριθμός των εμβολιασμένων έχει πρακτικά μειωθεί ενώ ποτέ δεν ξεπέρασε το 48% άσχετα με το πόσοι εμβολιάζονταν και αν έφτασαν σήμερα το 61.45% οι διπλά εμβολιασμένοι. Η ανοσία των εμβολίων δεν κρατάει για πάντα. Εξουδετερωτικά φάρμακα είναι. 4 μήνες το πολύ κρατάνε.

Με 50% οι άχρηστοι της επιτροπής σας μίλαγαν για ανοσία αγέλης και απέλυσαν κόσμο απο το ΕΣΥ. Δεν έφτανε μόνο αυτό οι άσχετοι, εγκληματίες και απατεώνες θέλουν και covid-19 free μαγαζιά. Μήπως είναι μαλάκες; 3 στους 4 εμβολιασμένους σε ένα αμιγές μαγαζί είναι ανεμβολίαστοι. Φυσικά και θα προκύψουν άμεσα πολλά κρούσματα.

Με 24% εμβολιασμό και ρωτούν όλοι γιατί η Ελλάδα έχει τόσους νεκρούς; Σε ποιόν τα λένε αυτά οι μπαγαπόντηδες;

Για σύγκριση… Ο φίλος των ΜΜΕ Ιωαννίδης σας μίλησε ποτέ για το ότι ανοσία αγέλης δεν υπάρχει; Σας μίλησε για το ΑDE που θέτει εκτός τα εμβόλια; Σας μίλησε για το αεροζόλ που δεν πιάνουν οι μάσκες; Σας υπολόγισε τι ποσοστό των κατοίκων της χώρας είναι εμβολιασμένο; Σας είπε πως πάνω απο χρήση 4 μπατονετών μπορεί να πάθετε καρκίνο με τα ψευτο rapid tests, που δεν είναι ευαίσθητα; Σας μίλησε για εξαερισμό σε νοσοκομεία και σε εστίαση; Σας σχεδίασε συσκευές; Όχι. Για τέστς σας μίλαγε... και ο Μόσιαλος για εμβόλια. Εγώ σας είπα πως τα mRNA εμβόλια είναι φτηνά “μονοκλωνικά αντισώματα” και πως τα δύο έχουν παρενέργειες.

Το πάσο του Μητσοτάκη, σύμφωνα με αυτά που εξήγησα δεν έχει κανένα νόημα να υπάρχει. Δηλώνει κάποιος εμβολιασμένος χωρίς να είναι, μπαίνει στο μαγαζί και κολλάει τους άλλους και αυτό πάει αθροιστικά. Αυτό πέραν του θέματος πως τα εξουδετερωτικά εμβόλια στη Δέλτα δεν κάνουν τίποτα λόγω του μεγάλου της ιικού φορτίου, όπως και οι μάσκες. Και αυτά απο εμένα τα μάθατε.

Αυτή τη στιγμή είναι σαν να βλέπεις άσχετους να μαθαίνουν μπιλιάρδο στο γάμο του Καραγκιόζη.

Η Ελλάδα υπέστη οικονομική σφαγή με την ανοχή όλης της αντιπολίτευσης και αυτή τη στιγμή πρέπει να ξανά εμβολιασθεί το 75% του πληθυσμού Είναι άσχετοι και παπαρολόγοι στην επιτροπή. Να παραιτηθούν.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.