. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Συνεχίζονται οι επικίνδυνες και εγκληματικές πράξεις του Μητσοτάκη με τα εμβόλια mRNA

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΘΑΝΑΤΟΥ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ

  • Δεν έχουν μάθει τίποτα στην Ελλάδα τα τρία χρόνια που πέρασαν τα γιατρουδάκια της επιτροπής ούτε για την ανοσία ούτε για τον εμβολιασμό.  Βραβεία μοιράζουν μεταξύ τους και χοντραίνουν.
  • Στο Τρίγωνο του Διαβόλου είναι και η σχέση Μασονίας, Νέας Δημοκρατίας και Χρυσής Αυγής. Ο Καραϊβάζ πράγματι ήξερε πολλά. Δεν πιστεύω πως θα εξιχνιαστεί ποτέ ο θάνατός του.

Αυτό που σιχαίνομαι να λέω είναι “σας το είχα πεί πριν χρόνια”.

MAΘHMA: ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

Όπως βλέπουμε, δεν έχει μεγάλη σημασία το πότε γίνεται ο εμβολιασμός για να λειτουργήσει θεραπευτικά το εμβόλιο.

ΜΑΘΗΜΑ: ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ mRNA-ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

Όπως βλέπουμε έχει ΜΕΓΑΛΗ σημασία το πότε γίνεται ο εμβολιασμός για να λειτουργήσει έστω και εξουδετερωτικά το εμβόλιο (εν μέρει).

Στην Ελλάδα δεν έγινε ούτε αυτό σωστά. Ο ΠΟΥ και κανένας διεθνής ή σχετικός οργανισμός δεν έδωσε ποτέ σωστές οδηγίες για το πως πρέπει να γίνει ένας σωστός εμβολιασμός. Για το λόγο αυτό πρέπει να κατηγορηθεί για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Τον σωστό τρόπο εμβολιασμού τον μαθαίνετε και αυτόν σήμερα. Και στην Ελλάδα και αλλού οι εμβολιασμοί έγιναν με λάθος τρόπο.

Ο τρόπος που λειτουργούν τα mRNA εμβόλια είναι ο λόγος που δεν μπορεί να γίνει σωστά και με ασφάλεια ένας εμβολιασμός και οι κλινικές μελέτες να αντικαθίστανται στα επικαιροποιημένα εμβόλια με μελέτες σε ποντίκια. Έγκυρο είναι και αυτό το διάγραμμα.

Επειδή τα εμβόλια mRNA είναι εξουδετερωτικά δεν απομακρύνουν τη Βαριά νόσο, μόνο την καθυστερούν! Είναι άχρηστα. Ελπίζω ο Τσιόδρας και οι μαθητές του να το έμαθαν.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΘΑΝΑΤΟΥ;

Όταν δεν δίνονται σωστές οδηγίες για τον τρόπο που θα γίνει ένας εμβολιασμός με mRNA εμβόλια, τότε μιλάμε για ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΘΑΝΑΤΟΥ.

ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ και ΤΟ ΝΕΟ ΑΦΗΓΗΜΑ

>>> ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ

Η πανδημία έφυγε μετά την παραλλαγή Αλφα. Μετά απο αυτή οι μάσκες δεν χρειάζονταν για τους πολίτες. Οι εμβολιασμοί έγιναν με πρόσχημα πως θα υπάρξει ανοσία αγέλης! Αυτό ήταν ΨΕΜΜΑ. Αυτό οι υγειονομικοί ξέχασαν να το αναφέρουν στο ΣτΕ για άγνωστο λόγο όπως και τη σημασία του εξαερισμού για το αεροζόλ του κορωναϊού στις ΜΕΘ (και στα ΜΜΜ και στην εστίαση).

Οι υγειονομικοί ξέχασαν να πούν επίσης στο ΣτΕ πως με τα εξουδετερωτικά εμβόλια ο ιός διαδίδεται. Αυτό όμως ούτε τα γιατρουδάκια της επιτροπής το ήξεραν όταν επι 7 μήνες έλεγαν αυτό το ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΦΗΓΗΜΑ στον κόσμο για να του πουλήσει ο Μητσοτάκης με τον Μόσιαλο με τον εκβιασμό των προστίμων και των συνεχών rapid tests εμβόλια. Άχρηστο λοιπόν το εμβόλιο. Αρα οι υγειονομικοί δεν χρειαζόταν να εμβολιασθούν. Αρα άδικα έχασαν τη θέση τους.

>>> ΤΟ ΝΕΟ και ΛΑΘΟΣ κυβερνητικό ΑΦΗΓΗΜΑ

Χάρις στο άχρηστο εμβόλιο αντιμετωπίσθηκε ο κορωναϊός στην Ελλάδα!!! Αυτό λένε τώρα. Εδώ μιλάμε για συναλλαγή πλέον όσων εμπλέκονται.

ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ!

Και για το Long Covid και για την εμφάνιση ασθενειών απο την εξασθένηση του ανοσοποιητικού λόγω των εμβολίων το νέο αφήγημα έχει ήδη βρεθεί. Φταίει η κλιματική αλλαγή. Αυτοί κάτι ετοιμάζουν πάλι.

Κανείς δεν αρνείται την κλιματική αλλαγή αλλά σε δύο χρόνια αυτή δεν είναι σημαντική!

Γιατί στις παλιές μελέτες δεν υπάρχει κάτι είναι ανάλογο; Γιατί κάποιοι τώρα στήνουν μελέτες;

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.