. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Η μεγάλη γκάφα του εμβολιασμού της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Διεθνές το Αίσχος.

ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

Σε προηγούμενη ανάρτηση εδώ, σας εξήγησα πως προκύπτει πως στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή οι ενεργά εμβολιασμένοι είναι της τάξης του 34% ΜΟΝΟ. Απο το 60% που υποτίθεται πως σήμερα είναι οι εμβολιασμένοι περίπου, το 26% περίπου έχει ήδη χάσει την ανοσία λόγω εμβολίου! Για ποιά ανοσία αγέλης και τρίχες σας λένε ακόμη; Είπαμε ούτε κατά πιθανότητα δεν μπορεί να προκύψει. Δεν μπορούμε να το λέμε κάθε μέρα επειδή δύο τρελοί επιστήμονες στα ΜΜΕ του Μωυσή το επαναλαμβάνουν.

Απο τη στιγμή που όλοι δεν εμβολιάζονται με τους αρχικούς ρυθμούς εμβολιασμού, ο αριθμός των ενεργά εμβολιασμένων σταθερά θα μειώνεται και μειώνεται. Αυτό δεν αφορά όμως μόνο την Ελλάδα αλλά και άλλες χώρες της ΕΕ. Η τρίτη δόση δεν προχωράει παντού και όλοι, ο ένας μετά τον άλλον στις χώρες αυτές, θα χάνει την ανοσία λόγω χαμηλών ρυθμών επανεμβολιασμού. Και πάμε σε σημαντικά ερωτήματα:

  1. Aπο τη στιγμή που η φυσική ανοσία μειώνεται απο τη χρήση των mRNA εμβολίων – βλέπετε εδώ, εδώ και εδώ – επιτρέπεται ο συνεχής εμβολιασμός κάθε 4 μήνες; H απάντηση είναι όχι. Διαχρονικά θα φτάσει ο εμβολιασμένος στο σημείο να πεθάνει απο… κρύωμα επειδή το ανοσοποιητικό του σύστημα θα έχει κατασταλεί!
  2. Τί νόημα έχει να υπάρξει τρίτη δόση σε παγκόσμιο επίπεδο όταν οι ρυθμοί εμβολιασμών είναι τόσο χαμηλοί και όταν είναι γνωστή η παθογένεια της s-ακίδας ακόμη και για τους ηλικιωμένους; Το φαινόμενο ΑDE εμφανίζεται με αρκετούς μηχανισμούς στον κορωναϊό και σε εμβολιασμένους και σε μη εμβολιασμένους. Δεν αφορά ηλικίες και δεν μπορούν οι απατεώνες σιτιζόμενοι απο τις εταιρείες εμβολίων να το παραβλέπουν άλλο. Η παρουσία του ΑDE σημαίνει ΤΕΛΟΣ για τα εμβόλια (το έχει υποδείξει και ο Faucci αυτό). Ενα τέλος που έπρεπε ήδη να έχει επιβληθεί.
  3. Για ποιό λόγο τόσο καιρό η επιτροπή εμβολιασμών της Ελλάδας επιμένει για νέους εμβολιασμούς, αφού απο μια ημερομηνία και μετά (βλέπετε τη κορυφή της κίτρινης καμπύλης) το παιγνίδι είχε χαθεί; Η βλάκες είναι ή τα παίρνουν. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η βουλιμία.

Σημειώστε πως για τη Δέλτα τα εμβόλια δεν κάνουν τίποτα. Ακόμη και αν έκαναν κάτι, το ιικό φορτίο της Δέλτα είναι τόσο μεγάλο, που μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό  του ιικού φορτίου της Δέλτα τα εμβόλια θα εξουδετέρωναν! Για το λόγο αυτό είτε εμβολιασμένος είναι κάποιος είτε όχι, πρακτικά για τη Δέλτα είναι ανεμβολίαστος.

Όπως σας απέδειξα, στην επιτροπή εμβολιασμού ο τσαρλατανισμός είναι νόμος!

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.