. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Γκάφες απο τη κυβέρνηση και στο social distancing. Εστίαση, ΜΜΜ, γήπεδα, ναοί πλήρωσαν.

Το άρθρο το γράφω την ώρα που κάποιοι καθορίζουν σε ποιό μέρος της διαλυμένης επαρχίας θα δημιουργήσουν το κάστρο τους. Ο Λάτσης θα κάνει ένα Μονακό στο Ελληνικό οπότε μια πίστα για αυτοκίνητα την χρειάζεται. Ο Μητσοτάκης όμως είναι εδώ. Και στη Λάρισα καλά είναι για την πίστα…

ΕΣΤΙΑΣΗ, ΜΜΜ, ΝΑΟΙ, ΓΗΠΕΔΑ, ΣΧΟΛΕΙΑ κλπ. ΠΑΝΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΛΑΘΗ.

Διαχρονική γκάφα με χιλιάδες νεκρούς απο τη κυβέρνηση Μητσοτάκη υπήρξε και στη διαχείριση του social distancing, μιας παραμέτρου απο την οποία εξαρτώνται τα ειδικά μέτρα, που στην Ελλάδα απέτυχαν.

Μια γνωστή θεωρία για social distancing του 1935-1940 μας λέει πως μετά τα 6 ft (1,8μ) δεν διαδίδεται ο ιός. Θα θυμάστε πως το έχω γράψει και εγώ αυτό ΑΛΛΑ άπειρες φορές έχω γράψει επίσης σε αυτό το ιστολόγιο πως χρειάζεται ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ σε κλειστούς χώρους. Ήλθε ο καιρός να δούμε το θέμα αυτό καλύτερα.

Όπως βλέπετε στο ανωτέρω θεωρητικά υπολογισμένο σχήμα, μετά τα 2 μέτρα πέφτει σχεδόν στο μηδέν η πιθανότητα να κολλήσεις τον ιό απο σταγονίδια προερχόμενα απο την εκπνοή ενός φορέα στη θέση μηδέν (δέστε την κίτρινη γραμμή). Τώρα θα μάθετε κάτι νέο.

Παρατηρείστε

  1. πως υπάρχουν τοπικά ελάχιστα π.χ. στο 1 μέτρο αλλά και στα 60 εκατοστά στην απόσταση μέχρι τα 2,5 μέτρα. Σε αυτά ελαττώνεται η πιθανότητα να φτάσει ένα σταγονίδιο απο ένα φορέα στην θέση μηδέν. Αυτά τα δεδομένα, θα έπρεπε να τα εκμεταλλευτεί η κυβέρνηση στην εστίαση, στα ΜΜΜ, στους ναούς, στα γήπεδα, στο δημόσιο, στο ΕΣΥ, στα supermarkets, στα σχολεία κλπ ώστε να μη τιμωρούνται ο λαός και οι επιχειρήσεις απο τα τρελά και αντεθνικά της μέτρα. Θα έπρεπε να σχεδιάσει στατικά σημεία μέσα στους υπό ενδιαφέρον χώρους, όπου η διάδοση του ιού θα ελαχιστοποιόταν. Αυτό δεν έγινε ποτέ και πουθενά σωστά μέχρι τώρα.
  2. Στο διάγραμμα δίνεται και το ποσοστό του ρίσκου ένα σταγονίδιο να φτάσει σε συγκεκριμένη απόσταση. Παρατηρείστε πως στα 2 μέτρα το ρίσκο είναι σχεδόν ΜΗΔΕΝ. Στο 1 μέτρο είναι 30% και στα 60 εκατοστά είναι 50%. Να γιατί είπα πως στα γήπεδα και δεδομένου πως ο χώρος είναι ημιανοικτός ή ανοιχτός, ότι 60 εκατοστά απόσταση περίπου ο ένας απο τον άλλον θα επιτρέπει τη λειτουργία τους με τη χρήση μιας μάσκας.
  3. πως πάνω απο 2 μέτρα δεν είναι τελικά η απόσταση αρκετή για προστασία. Θέλει και εκεί μάσκα. Δεν σας το είπε αυτό ο Τσιόδρας. Αφού δεν το ξέρει πως να το πεί. Η επιτροπή των ασχέτων δεν ξέρει.
  4. πως το θέμα είναι και στο τί έγινε μέχρι τώρα. Σκεφτείτε, πόσες φορές σας έβαζαν σε ΛΑΘΟΣ αποστάσεις σε εστιατόρια και μετά λέγατε γιατί κολλάμε. Κολλάτε γιατί είναι άσχετοι και γιατί το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να μασάνε με τα εμβόλια.

Θα το είχα λύσει το θέμα με την πανδημία. Δεν είμαι του κόλπου. Αυτό είναι το θέμα. Με κράτησαν απέξω στα ΜΜΕ της Χούντας. Απο χαφιέδες μάθαιναν τις σκέψεις μου. Τώρα το πληρώνουν. Στους 25,000 νεκρούς έφτασε ο νεκροθάφτης Μητσοτάκης. Και τον έχετε ακόμη Πρωθυπουργό και ελεύθερο να στήνει δουλίτσες και συμβόλαια…

Τα εμβόλια δεν είναι η λύση. Απέτυχαν και αυτά και ο στρατός τους. Τελειώσαμε.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.