. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Πόσοι είναι πραγματικά σήμερα οι ενεργά εμβολιασμένοι; Ποιός νοιάζεται; Ποιός καταλαβαίνει;

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ. ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Περίμενα να δώ την εργασία του Πανεπιστημίου Κρήτης σχετικά με το θέμα αυτό ως τα Χριστούγεννα. Είχα ήδη μιλήσει για αυτό εδώ και ακούστηκε σε όλη την Ευρωβουλή! Μιλάω για μια μελέτη απο το Πανεπιστήμιο Κρήτης, που είχε προανακοινώσει η Γιαμαρέλου της επιτροπής των διαφημιστών του εμβολίου, για τον αριθμό των ενεργά εμβολιασμένων στην Ελλάδα. Δυστυχώς φαίνεται πως ήταν ένα δύσκολο θέμα και δη κατά της εμβολιαστικής πολιτικής της κυβέρνησης, οπότε δεν δόθηκε τίποτα στη δημοσιότητα. Αυτά είναι για να τα κρύβουν, για να λέμε το σωστό.

Παρατηρώντας την καμπύλη των ενεργά εμβολιασμένων συνολικά στο παραπάνω διάγραμμα, βλέπει κανείς την εγκληματική αποτυχία της εμβολιαστικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Πουθενά στον κόσμο δεν διακόπτεται ένας εμβολιασμός, με τρόπο που να παρουσιάζει ελάχιστα (18%) και μετά να ξαναρχίζει! Μόνο στην Ελλάδα, στην ΕΕ και στο Ισραήλ συνέβη αυτό. Μιλάμε για μπούφους πολιτικούς και για διανοητικά καθυστερημένους συμβούλους.

Στην παραπάνω καμπύλη, παίζω με τις δικές τους ιδέες ως δεδομένο, πως δηλαδή τα εμβόλια έχουν μεγάλη αποτελεσματικότητα (για να σας δείξω πόσο άσχετοι είναι σε ότι έχουν κάνει). Αυτό δεν ισχύει.  Το λένε και οι ίδιοι!

Τα εμβόλια του Μπουλά είναι και άχρηστα και επικίνδυνα. Με αυτό το δεδομένο οι ενεργά εμβολιασμένοι κατά την εκτίμηση μου είναι αυτή τη στιγμή 0% και όχι 55% (δέστε τον υπολογισμό μου στο σχήμα), που θα ήθελαν οι ψευτο - ειδικοί της κυβέρνησης να είναι στη καλύτερη των περιπτώσεων, όταν δηλαδή η εξουδετερωτική “ανοσία” απο τα ψευτο - εμβόλια είναι της τάξης των 4 μηνών. Αν ήταν των 3 μηνών τότε το 55% θα μειωνόταν στο 45 – 47 %. Μετά τα αντισώματα εκ του εμβολίου “διαλύονται” και η ανοσία τέλος. Εμβόλιο μπορεί να έχεις κάνει αλλά θα είναι σαν μη το έχεις κάνει!

Υπενθυμίζω πως και οι ακίδες απο το εμβόλιο πρωτείνες είναι και αυτές σε 4 μήνες το πολύ θρυμματίζονται μέσα στο σώμα με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για αυτοάνοσα.

Κάθε μέρα συμβαίνουν πάρα πολλά και όλα προς την ίδια κατεύθυνση…

Δεν βλέπω κάτι καλό στον ορίζοντα. Η λύση δεν μπορεί να βασίζεται σε εμβόλια. Και τα νέα DNA εμβόλια νέας τεχνολογίας, αδοκίμαστα και πειραματικά είναι. Βλέπετε και εδώ.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.