Αναρτήσεις ιστολογίου

Εγκληματική οργάνωση Μητσοτάκη. Και ΑΧΡΗΣΤΟΣ και ΚΛΕΦΤΗΣ ο υπουργός σας απο τη Καβάλα. ΑΠΟΔΕΙΞΗ.

ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ.

Θαυμάστε τη συνεργασία που έστησε ο Παναγιωτόπουλος και το ΓΕΕΘΑ με μια ομάδα εταιρειών. Μελετείστε με προσοχή τη διασύνδεση που ακολουθεί. Δέστε το θέμα, τους συνεργάτες και ποιά ημερομηνία έγινε η “συνεργασία”.

Κίνηση-ματ: 'Πράσινο φως' από το ΥΕΘΑ για το drone LOTUS! άρθρο στο Πενταμπόχα, της Ιουνίου 15, 2021.

Κίνηση – ματ λένε την κλοπή οι ΚΛΕΦΤΕΣ. Προσέξτε μέσα στο άρθρο αυτό την αναφορά σε carbon fibers.  Εκεί είναι το ζουμί.

Διαβάστε τώρα τη διασύνδεση στο άρθρο μου που προηγήθηκε

Αόρατα στα ραντάρ μπορεί να γίνουν τα Τουρκικά F16 και τα UAV που θα φτάνουν Λάρισα! της Απριλίου 16, 2021.

Έκλεψαν την ιδέα μου και την έκαναν project με τον Κόκκαλη! Είναι μάγκες…

Δύο μήνες το ετοίμαζαν και ενάμιση χρόνο μετά δεν πέτυχαν τίποτα. Πολύ μάγκες…

Είδατε κανένα μαύρο F16 να πετάει στη παρέλαση ή κανένα UAV; Δεν ήταν δική τους η ιδέα. Την έκλεψαν. Πώς να τους βγεί; Δουλίτσες μόνο.

Οι Τούρκοι όμως τα κατάφεραν. Ιδού το υπερηχητικό stealth UCAV Kizilelma που του χρόνου θα πετάει πάνω απο το Αιγαίο, την Αθήνα, τη Κρήτη, τη Κέρκυρα, τον Εβρο και θα απογειώνεται απο το Αnadolu.

Δουλίτσες μόνο και στημένα λογοπαίγνια η εγκληματική οργάνωση. Παρακολουθήσεις, εμπόριο εμβολίων, παραπληροφόρηση, συνεχής προπαγάνδα, ψέμματα, συγκάλυψη σκανδάλων και εγκλημάτων μαζί με μια ελεγχόμενη-διορισμένη δικαιοσύνη. Όλα σημάδια του παρακράτους που περιέγραψε ο Καραϊβάζ.

VIDEO

Στο video βλέπετε:

  1. πώς με το κατάλληλο υλικό ένα αεροπλάνο που σχεδίασα μικραίνει το στίγμα του στα ραντάρ μέχρι που γίνεται αόρατο stealth στα radar (διασύνδεση 5 κατωτέρω).
  2. πώς προσγειώνεται ένα UAV με κεραία που σχεδίασα (διασύνδεση 2). Κάτι ανάλογο απέκτησαν οι Ρώσοι 4 μήνες μετά την ανάρτηση αυτή. Ακολούθησαν και οι Ουκρανοί.
  3. Μινώταυρος, ένα προεκλογικό πυροτέχνημα για κλάματα, του Παναγιωτόπουλου. Νέα συσκευή Ζωγράφου.

Έτσι ΚΛΕΒΟΥΝ οι Παναγιωτόπουλοι που είναι απο τη Καβάλα. Είδατε κανένα MAYΡΟ ελληνικό stealth F16 ή κάποιο drone να πετάει επι ενάμιση χρόνο;

Και ΚΛΟΠΗ και ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

  1. Αόρατα στα ραντάρ μπορεί να γίνουν τα Τουρκικά F16 και τα UAV που θα φτάνουν Λάρισα! την Απριλίου 16, 2021
  2. Μία κατευθυντική κεραία περιοχής συχνοτήτων για την αντιμετώπιση UAV. Α Zouganelis design (σημαίνει καλύτερο από ότι κυκλοφορεί). την Απριλίου 18, 2021
  3. Νέου τύπου πολεμικά πλοία που μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο πολέμου τη δεκαετία την Μαΐου 23, 2022
  4. UAV με lasers για ανίχνευση υποβρυχίων. Έρχονται Μαύρες Μέρες για την Εθνική Άμυνα. την Οκτωβρίου 13, 2022
  5. Διαγράμματα μακρινού πεδίου στο πρώτο Ελληνικό STEALTH ιπτάμενο όχημα. Δυνατή η εφαρμογή σε UAV, UCAV, F16 κλπ. την Νοεμβρίου 24, 2022
  6. Κατασκευές στα Ελληνικά ναυπηγεία. Υποβρύχια Παπανικολής και μαγνητική υπογραφή. την Αυγούστου 30, 2013. Και τότε Νέα Δημοκρατία ήταν.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής     Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας     Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού     Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση

Επιλεγμένα θέματα διεπιστημονικού  περιεχομένου     Ο Φάκελλος της Προδοσίας