. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Διαγράμματα μακρινού πεδίου στο πρώτο Ελληνικό STEALTH ιπτάμενο όχημα. Δυνατή η εφαρμογή σε UAV, UCAV, F16 κλπ.

ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ…

  1. Οι υπολογισμοί δικοί μας (Far Field patterns Calculation για αεροπλάνο ειδικά τροποποιημένο σε τρείς περιπτώσεις). Η επιλογή υλικών δική μας. Η τεχνογνωσία δική μας. Δεν είμαστε ειδικοί μόνο στο σχέδιο αλλά και στην κατασκευή και σε ό,τι χρειάζεται. Εμείς ξέρουμε τί ακριβώς χρειάζεται. και πώς να γίνει. Ποιά ΕΑΣ και τρίχες.
  2. Ο πίσω λοβός δεν είναι πρόβλημα. Διορθώνεται.
  3. Παρατηρείστε πως μικραίνει ο μπροστινός λοβός πηγαίνοντας απο δεξιά προς τα αριστερά, για διάφορους συνδυασμούς υλικών.

Την μελέτη την έκανα πριν δύο χρόνια. Το σχεδίασα και το άφησα να κάθεται να το βλέπω. Αφού ξεχαρμάνιασα μερικούς μήνες, τους έριξα ένα κόκαλο. Σκυλιά είναι, κόκαλο τους έριξα. Αμέσως στο υπουργείο Αμυνας έτρεξαν να το κάνουν project. Ενάμιση χρόνο το κοίταγαν, μοίρασαν θέσεις και λεφτά. Στο τέλος, έκαναν μια σκατούλα. Μετά τους πρόλαβαν οι Τούρκοι στο ΓΕΕΘΑ και στο υπ. Αμυνας. Έχετε δεί κανένα μαύρο F16; Επώνυμα τα λέω.

  • Για ποιούς Έλληνες "καθηγητές" και σκατά μας τσαμπουνάτε απο την Ελλάδα. Ιδού η Ρόδος ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.
  • Αν δεν το σχεδίαζα εγώ ποιός θα το σχεδίαζε; Λογική εξέλιξη είναι. Κάποια στοιχεία τα κρύβω αναγκαστικά. Είναι Εθνικό μυστικό και δεν πρέπει να το ξέρουν. Θα το πουλήσουν.
  • Μη ρωτήσετε αυτούς που δεν μπορούν αν τα λέω σωστά. Δεν είναι λογικό. 

Η Ελλάδα δεν είναι κυρίαρχο κράτος. Επαρχία είναι.

ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ και Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Δέστε στο άρθρο μου εδώ το κόκκαλο που τους έριξα και από πότε:

“Αόρατα στα ραντάρ μπορεί να γίνουν τα Τουρκικά F16 και τα UAV που θα φτάνουν Λάρισα!” Ήταν Απρίλιος 2021. Προλάβαιναν. Αλλά δεν μπορούσαν… και έκλεψαν και την ιδέα.

Η Τουρκία απάντησε πρόσφατα με αυτό το UCAV, με το οποίο θα γεμίσει το Αnadolu, όπως είχα προβλέψει πως θα γινόταν, είναι γραμμένο και αυτό σε αυτό το ιστολόγιο. Το έγραψα την εποχή που η πλέμπα των ΜΜΕ κορόιδευε την Τουρκία και έλεγε πως το Αnadolu ήταν άχρηστο!

Να το Toυρκικό stealth και να ποιοί είναι οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ και οι ΚΛΕΦΤΕΣ.

Μη περιμένετε να τους δώσω σχέδια μου ή πληροφορίες για το Ελληνικό Stealth. Αυτά δεν γίνονται έτσι. Στη φωτογραφία που χρόνια έχω στο F/B μου, μια RCS σε radar ενός F16, την υπολόγισα το 2008. Έχει τη σημασία του και αυτό. Δεν το έχετε δεί. Χρόνια είναι εκεί.

Η Εθνική ήττα είναι παρούσα. Είναι εδώ.

ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΤΟΙΜΗ. ΖΗΤΩΩΩ. ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ…!

Το Ελληνικό “laser” για να κατεβάζει UCAV  είναι ένα προεκλογικό κόλπο του υπουργείου Αμυνας. Νέο σκάνδαλο και εδώ. Ο τενεκές αυτός είναι κάτι σαν την μετοχή της Τράπεζας της Ανατολής, σαν μια νέα “θαυματουργή” συσκευή Ζωγράφου. Δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί να κάνει έστω και κάτι. L.Α.S.E.R. ξέρετε τί είναι; Σας είπαν; Να μου το δείξετε...

Πρόκειται για παραμύθα, την οποία ετοίμαζαν στο Μαξίμου απο καιρό για τις εκλογές. Σε λίγο θα λένε πως έφτειαξαν και πύραυλο που πάει στην σελήνη! Σας κοροϊδεύουν. Να μάθετε να εκτιμάτε τους άριστους και να μη ψηφίζετε τις τηλεπερσόνες για Πρωθυπουργούς.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.