Ασυμβίβαστη η παρουσία Μόσιαλου στην ομάδα συμβούλων των ψευτοδημοσιογράφων των Hoaxes

Αναρτήσεις ιστολογίου

Αόρατα στα ραντάρ μπορεί να γίνουν τα Τουρκικά F16 με τους πούστηδες που κυβερνάνε!

ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ

Πολλές φορές ήθελα να γράψω για τεχνολογίες που μικραίνουν το ίχνος των πολεμικών αεροπλάνων και πλοίων στα ραντάρ (το βιογραφικό μου είναι εδώ). Τόσα χρόνια το απέφευγα γιατί δεν ήσασταν ώριμοι. Αυτή τη φορά, ο Μινικούλης με πίεσε να κάνω το ηθικά σωστό με τα φοβερά του όνειρα, να κατασκευάσει πολεμικά πλοία ακόμη και Βιλάρα απο μεταλική λαμαρίνα στην Ελλάδα (θα έχουν μεγάλο ίχνος στα τουρκικά ραντάρ αλλά θα στοιχίζουν φτηνότερα – υπερκοστολόγηση = αγοράζεις κάτι έξω ακριβά και το φτειάχνεις φτηνά στην Ελλάδα, η διαφορά γίνετι Βολταίρος στο Παρίσι).

Ο Μινικούλης θέλει να το κάνει σαν το κόλπο που έγινε με τα Ελληνικά υποβρύχια U214 υψηλής “ποιότητας” που έχουν μεγαλύτερη μαγνητική υπογραφή λόγω των ακατάλληλων υλικών που χρησιμοποιήθηκαν στην κατασκευή τους στο Σκαραμαγκά (στο σημείο αυτό μπαίνει πάλι η υπερκοστολόγηση, άλλο η τιμή στη Γερμανία και άλλο στην Ελλάδα). Τρανή απόδειξη πως έχω δίκιο σε ότι σας λέω είναι, πως τα υποβρύχια σάπιζαν στον αέρα όταν ήταν εκτός θαλάσσης στον Σκαραμαγκά, πράγμα που έδειχνε την κακή ποιότητα υλικών που χρησιμοποιήθηκε στην κατασκευή τους απο τους “καλύτερους” και τους “κολλητούς”.

ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ

Στο συγκεκριμένο παράδειγμα βλέπετε τη μείωση της RCS, του ίχνους δηλαδή ενός τυπικού μεγέθους πολεμικού αεροπλάνου τρίτης γενιάς σε ραντάρ απο διάφορες γωνίες ανίχνευσης, όταν αυτό υποστεί coating με carbon fibre (ή απο άλλο υλικό ανάλογης σχεδίασης – υπάρχουν και καλύτερα) και όταν είναι κατασκευασμένο από μέταλο, όπως τα αμερικανικά F16.

Με μπλέ χρώμα είναι η γραμμή της RCS, όταν το πολεμικό αεροπλάνο είναι απο μέταλο π.χ. F16 και με κόκκινο χρώμα, όταν είναι απο κάρμπον φάιμπερ βαμμένη η επιφάνεια του F16 ή ολόκληρο το αεροπλάνο (!). Παρατηρείστε πως η κόκκινη κλειστή γραμμή είναι στο εξωτερικό της μπλέ κλειστής γραμμής. Αυτό είναι και η απόδειξη, το μικρότερο ίχνος στα ραντάρ απο διάφορες γωνίες ανίχνευσης λόγω μικρότερης RCS. Το αποτέλεσμα μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερο όταν ξέρεις τι να κάνεις και πως να το κάνεις και η Τουρκία μπορεί ενώ η Ελλάδα κλέβει τις τσέπες της με τους “καλύτερους” και παίζοντας με το Αδελφάτο στο Μασταξίνου.

ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ – ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ !!!

Το πως θα κάνεις το coating (σχεδιασμό, κατασκευή και έλεγχο ποιότητας) είναι απλό, για μένα. Το γιατί δεν έχει γίνει με τα Ελληνικά F16 τόσα χρόνια μπορεί να οφείλεται

  1. πως στην πολεμική αεροπορία δεν ξέρουν απο που κλάνει το μπαρμπούνι τα ΕΙΔΙΚΟΣΣΣΣ. Aν θυμάστε το ΠΝ μπορούσε να ακούει τις έρευνες του Βarbaros - με τα σόναρ του - απο το Ιόνιο και έβγαιναν οι διάφοροι στόκοι του υπ. Αμυνας επι χρόνια και μίλαγαν για παρακολουθήσεις ερευνητικών τουρκικών πλοίων εκ του σύνεγγυς! Σας δούλευαν. Δεν μπορεί να είναι τόσο άσχετοι. Για το θέμα αυτό έγραψα σε ένα άρθρο που ανέβηκε και στο militaire.gr. Και μετά όλοι έγιναν ΚΟΤΕΣ. κοκο κοκο  κοκο.
  2. πως αγοράζουν πλοία ακριβά και τα φτειάχνουν στην Ελλάδα στη μισή τιμή με σαπάκια υλικά που ανιχνεύονται εύκολα στα ραντάρ και σε άλλους αισθητήρες αντί με τα υλικά που πρέπει. Εκεί βγαίνουν και οι μίζες. Λογικκό. χα χα
  3. πως και με τα πολεμικά αεροπλάνα σας κοροϊδεύουν για να τρώνε οι μεταπράτες του Μένιου. Τα ΜΜΕ της κατοχής βοηθάνε σε αυτό με τα λεφτά του Μωυσή. Εχουμε δηλαδή την αγορά που είστε εσείς και τους πωλητές και μεσάζοντες που είναι στην άλλη γραμμή του τέρματος…

Η ΤΟΥΡΚΙΑ

Η βαφή των Τουρκικών F16 μπορεί να γίνει μέσα σε λίγους μήνες απο τη Τουρκία.  Αυτό θα αλλάξει πλήρως τους συσχετισμούς στο Αιγαίο. Τα Ελληνικά ραντάρ και οι “ελληνικοί” πύραυλοι θα έχουν δυσκολίες στην έγκαιρη ανίχνευση των έξυπνα μεταποιημένων Τουρκικών πολεμικών αεροπλάνων και ελικοπτέρων... Σκεφτείτε τώρα να αρχίσουν να βάφουν “μαύρα” και τα UAV τους οι Τούρκοι.

Η Ελλάδα δεν είναι για αυτά. Είναι για ξέπλυμμα μόνο και για ατάκες. “τους σχίσαμε”, “έμειναν κόκκαλο οι Τούρκοι”, “μας έψαχναν” και άλλες παιδικές μπούρδες. Στη φωτογραφία “αεροσκάφη” που μόλις παρελήφθησαν, απο τα Τσουτσού Μπεμπέ του Μαξίμου. Δεν πάει άλλο με αυτούς. Αριστοτελεία.

Παράκληση. O τελευταίος φεύγοντας να κλείσει την πόρτα στο Μαξίμου. Βρωμάει ρε Πούστηδες.

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά