. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Δυστυχώς οι ακίδες του ψευτοεμβολίου του Μπουρλά δεν φεύγουν απο το σώμα. Σε ασάφεια τί συμβαίνει και με τα ψευτοαντισώματα.

Έχουμε και τους διαχειριστές του τέλους της κομπίνας. Είναι αυτοί που συμμετέχουν στην εξόδιο ακολουθία της κομπίνας, συμμετέχοντας ή δρώντας ηρωικά με διάφορα αφηγήματα και δρώμενα, με έτοιμα κοινωνικά αντανακλαστικά καλοσχεδιασμένα και με τρόπο που να συγκαλύπτει ότι έχει προηγηθεί.

Έπρεπε να το αναφέρω αυτό γιατί ενοχλούν και δυσκολεύουν τη ζωή όλων σε πολλά πεδία...

Στο θέμα τώρα…

Οι "αδρανείς" ακίδες των ψευτοεμβολίων δεν είναι ίδιες με αυτές του κορωναϊού. Αυτό αφορά και τα αντισώματα. Επιπλέον δεν είναι μόνο πως οι ακίδες του ιού αιτία της ασθένειας. Αυτό μειώνει την αποτελεσματικότητα των ψευτο - εμβολίων του Μπουρλά.

Λόγω ADE οι "αδρανείς" ακίδες των ψευτοεμβολίων δημιουργούν φλεγμονές όπου υπάρχει αγγείο, αλλού λίγο αλλού πολύ. Αποδιοργανώνουν τις ισορροπίες στο ανοσοποιητικό αλλά και μέσα στο κύτταρο δημιουργώντας έμμεσα καρκίνους. Παράλληλα λόγω ADE τα φαγοκύτταρα δεν λειτουργούν, άρα πως θα εξαφανισθούν οι ακίδες; Αυτό είναι και το τέλος των εμβολίων του Bourla.

Στο ερώτημα πως βγαίνουν οι ακίδες απο το σώμα... θα απαντήσω πως άπαξ και η ζημιά έγινε, εκ των υστέρων δεν αλλάζει κάτι. Θα υπάρξουν δις ευρώ σε αποζημιώσεις.

Μπορεί να ενισχυθεί το ανοσοποιητικό ή να χρησιμοποιηθούν κάποια φάρμακα αλλά αυτό δεν μπορεί να εφαρμοσθεί με μια μαζική οδηγία που αφορά την μάζα. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Θα επανέλθω άλλη φορά στο θέμα. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.