. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Νέου τύπου πολεμικά πλοία που μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο πολέμου τη δεκαετία

ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ  

Πρόκειται για ένα εννοιολογικό σχέδιό μου ενός νέου όπλου μεγάλης στρατηγικής σημασίας. ‘Όπως βλέπετε δεν πρόκειται για ηλεκτρομαγνητικό όπλο νέου τύπου, απο αυτά που δεν έχει φανταστεί κανένας στον πλανήτη ή μια συσκευή παραγωγής ενέργειας απο νερό που το παράγει χωρίς μπαταρία μέσα…, όπως η συσκευή Ζωγράφου του Τριανταφυλλόπουλου που την έβγαλε για λαγό η ΜΣΤΕ (θα εννοήσετε το γιατί αργότερα) και που χάρη στους Hoaxes έγινε ρεζίλι. Για να αλλάζουν και να διεκδικούν μάλιστα κάθε νέα πατέντα στο πεδίο αυτό έβαλαν τον Καμμένο, αυτόν που έκανε τηλέφωνα σε υπόδικους, να το χαρακτηρίσει στρατιωτικό μυστικό το Υπ. Άμυνας αλλά και αυτό μπορεί να είναι ψέμμα ενώ διαφάνηκε και μια σχέση με κάποια εταιρεία στο Ισραήλ.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως είχα μια συζήτηση για το σχεδιασμό μιας τέτοιας συσκευής ένα χρόνο πρίν βγει η πατέντα Ζωγράφου στη Zougla.gr με ένα φίλο απο την Κρήτη. Μεγάλη σύμπτωση.

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να δίνω δωρεάν σχέδια και το λέω αυτό για να μη τρέχουν οι ΜΣΤΕδες και το ΙΕΡΟ ΑΙΜΑ να πιάνουν τις πόρτες με θυρωρούς και πατέντες, μη βγει κάτι και δεν μπορούν να το διαχειριστούν.

Με αυτό το design μου άλλαξε το παιγνίδι του πολέμου στη θάλασσα (διαβάστε και εδώ).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

  1. Κάποτε είχα αναλύσει πλήρως ένα project που έδειχνε πως δουλεύει ένα ηλεκτρικό λεωφορείο που φορτίζει τις μπαταρίες του με σύζευξη με ηλεκτρομαγνητικό πεδίο π.χ. με πηνίο στο έδαφος. Σε ένα εξάμηνο προεβλήθη το ίδιο θέμα στο zougla.gr σαν έργο κάποιου που είχε πάρει το project αυτό και χρήματα απο την ΕΕ. Αρκούσε να αντιγράψει την εξήγησή μου και να το υποβάλλει... Σύμπτωση.
  2. Μιλώντας για τη λειτουργία της συσκευής Ζωγράφου αναφέρθηκα στο Αλουμίνιο και στην παραγωγή υδρογόνου απο αυτό μέσα σε νερό. Λίγους μήνες μετά ο Αλουμίνας της Ελλάδας έστησε project με Αμερικάνικη εταιρεία για το θέμα. Σύμπτωση.
  3. Πριν λίγο καιρό είχα αναφερθεί στο F/B σε υλικό που μπορεί να μειώσει την ανίχνευση των F16 στα ραντάρ. Tην άλλη μέρα ο Υπουργός Άμυνας Παναγιωτόπουλος έστησε project με Κόκκαλη και με μια εταιρεία που φτειάχνει και καλά… αυτό το υλικό. Το ξέραμε δηλαδή… χα χα. Ναι αρ..δια ξέρανε. Τους δοκίμασα… την πάτησαν, γιατί έχω κάτι καλύτερο που δεν το ξέρουν. Θα το δώσω εκεί που πρέπει. Δεν θα το μάθουν.
  4. Αυτό λίγο αργότερα. Έχει σχέση με κορωναϊό.

Σας τα γράφω αυτά για να καταλάβετε το κύκλωμα. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη… και όσους φαντάρους να μου στέλνουν για κατόπτευση χάνουν τον χρόνο τους.

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να δίνω δωρεάν σχέδια και το λέω αυτό για να μη τρέχουν οι ΜΣΤΕδες και το ΙΕΡΟ ΑΙΜΑ να πιάνουν τις πόρτες με θυρωρούς και πατέντες, μη βγει κάτι και δεν μπορούν να το διαχειριστούν. Το επαναλαμβάνω.

ΕΠΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ

Στις περιπτώσεις αυτές όταν βγαίνει μια ιδέα κυκλοφορεί. Απο κεί και πέρα, όποιος μπορεί θα προχωράει π.χ. η Ρωσία, η Κίνα, η Τουρκία και όποιος δεν μπορεί θα ανακοινώνει projects στα ΜΜΕ για να τρώει λεφτά όπως γίνεται στην Ελλάδα δεκαετίες και η ιστορία θα συνεχίζεται μέχρι την τελική κρίση, όπου το ψέμμα δεν θα μπορεί καλυφθεί παραπάνω.

Χάρη στη στάση του Ισραήλ απέναντι μου, αυτή τη στιγμή είναι μία απροστάτευτη πόλη δίπλα στη θάλασσα. Όσο για τις Βιλαρά των 2 δις ευρώ που αγόρασε ο Μητσοτάκης είναι κλοπή δημοσίου χρήματος. Είναι άχρηστες και παληές. Πόσα πήρε;

Αυτό που βλέπετε είναι ένα άρθρο ΜΕΤΑγεωπολιτικής (βλέπετε εδώ). Όλοι έχασαν και το κυριότερο δεν θα μπορούν να μετρούν το σκόρ πλέον.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ…

Δεν είναι αυτοί. Αυτούς τους νικάω, πάντα τους νίκαγα. Η βλακεία όμως σε τόση έκταση είναι ανίκητη.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.