. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Οι άνθρωποι στο μέλλον μπορεί να μη πρέπει να κάνουν παιδιά με μεταλλαγμένους

ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Για να μη τα γράφω σε πολλά άρθρα, απο τα πιο σημαντικά αποτελέσματα των εμβολιασμών με τα πειραματικά εμβόλια θα είναι:

  1. Οι μεταλλάξεις όσων το έχουν κάνουν κάνει, να μεταφέρονται στα παιδιά τους. Ήδη έχουμε δεί μεταφορά του ιού απο την έγκυο μάνα στο παιδί.
  2. Η εμφάνιση νέων ασθενειών στους εμβολιασμένους που τελικά θα μειώνουν το προσδόκιμο ζωής τους (αν είναι διαδιδόμενες τότε ακόμη χειρότερα)
  3. Η εμφάνιση νέων και περισσότερων μεταλλάξεων του ιού στους εμβολιασμένους. Θα βλέπετε μεταλλαγμένο και θα τρέχετε!
  4. Η θνητότητα των εμβολιασμένων θα αυξάνεται με κάθε επιπλέον εμβολιασμό σε σχέση με τους ανεμβολίαστους.

Η εμφάνιση του φαινομένου ADE  (δέστε εδώ και τον νέο μηχανισμό εδώ και εδώ) στον Covid-19 είναι σήμα στην παγκόσμια κοινότητα πως τα mRNA εμβόλια απέτυχαν.

  • Τα lockdown, απο τη στιγμή που τα αποφασίζουν πολιτικοί ή άσχετοι δεν μπορεί να έχουν επιτυχία. Η επιτροπή αποδείχτηκε πως δεν είχε την ικανότητα να το κάνει ούτε αυτό.
  • Κανένας εμβολιασμός δεν πρέπει να γίνεται χωρίς στρατηγική. Διεθνώς μεγιστοποιήθηκε το πρόβλημα του κορωναϊού χωρίς να του αξίζει. Το μόνο καλό είναι πως οι φαρμακευτικές εταιρείες στις ΗΠΑ διασώθηκαν απο χρεοκοπία. Η Κίνα ήταν το κατάλληλο “εργαστήριο” για τον ιό.
  • Το πιστοποιητικό του Αγαμούλη θα χρειάζεται για όσους μελλοντικά σκέφτονται να παντρευτούν μεταλλαγμένους με όλους τους κινδύνους που σημαίνει αυτό, για τα παιδιά τους και για τους ίδιους.

Στην υπόθεση του κορωναϊού πρέπει να ηγούνται άνθρωποι με ειδικά προσόντα διεθνώς. Δεν είναι υπόθεση μιας νύχτας ούτε ενός λαμόγιου που το έκαναν ΠΘ, για να κάνει δουλίτσες.

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ

Στρατηγική και πρόσωπα μπορεί να αλλάξουν στη κυβέρνηση αυτή ή στην επόμενη (οι ίδιοι με άλλη μάσκα θα είναι). Το αποτέλεσμα στην πανδημία θα γίνεται με κάθε κίνηση χειρότερο. Λύσεις έχω αλλά χωρίς αυτούς. Τόσο καιρό σας απέδειξα πως είμαι φερέγγυος. Αυτοί σας απέδειξαν το αντίθετο. Να κάνουν στην άκρη αλλιώς η εθνική ήττα θα είναι η μόνη σωτηρία που θα έχουν ως επιλογή.

ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Η χώρα μας για αιώνες θα θυμάται τον Ηλία Μόσιαλο, τον εισηγμένο απο την Αγγλία διαφημιστή των εμβολίων και σύμβουλο στη πολιτική της υγείας του ΠΘ, του οποίου τα τρόλς του διαδικτύου (Hoaxes) που συμβουλεύει, εμποδίζουν στο Facebook την ελευθερία έκφρασης κάθε ΓΝΩΣΗΣ αντίθετης σε άποψη της επιτροπής του Ακαταδίωκτου.

Ο κόσμος δεν ξεχνάει την ιστορία κανενός. Ό,τι έγραφα τόσους μήνες επαληθεύτηκε. Ο,τι είπαν ο Μόσιαλος των εμβολίων και η επιτροπή του Ακαταλόγιστου αποδείχτηκαν αέρας κοπανιστός.

Σκοπός μου δεν ήταν ποτέ να “νικήσω” κάποιον ή κάποιους αλλά να πληροφορώ. Θα νίκαγα έτσι και αλλιώς. 40 χρόνια φούρναρης δεν έχω κάψει ούτε κουλουράκι!

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.