. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Θάνατοι απο τα εμβόλια, φλεγμονές και θρομβώσεις οφείλονται στο φαινόμενο ADE

ΑDE και ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ. ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ή ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ.

Το φαινόμενο ΑDE έχει ήδη παρατηρηθεί απο την αρχή της πανδημίας (υπάρχουν και άλλοι μηχανισμοί, βλέπετε εδώ). Στην Ελλάδα οι ιατροί, που παριστάνουν τον ειδικό στα ΜΜΕ το απέκρυψαν ή δεν το είδαν... Το θέμα είναι πως δεν το ξέρετε.

Στην Ιαπωνία βρέθηκε ένας επιπλέον μηχανισμός για ADE, τον οποίο σας τον ανέφερα προηγούμενη φορά και που αυξάνει την εισαγωγή στις ΜΕΘ.

Απο τη στιγμή που το φαινόμενο ADE παρατηρείται σε ένα ιό και το εμβόλιο τον ενισχύει, αφού βλέπουμε τα ίδια αποτελέσματα στις παρενέργειες όπως αυτά από τον ιό (αυτό συμβαίνει και με τους δύο μηχανισμούς), τότε πρέπει να πάμε για νέα εμβόλια, γιατί με τα παλιά εμβόλια η μόλυνση ενισχύεται. Ο παραλογισμός είναι πως εμφανίζεται απο τους ειδικούς σαν παρενέργεια..!

Στη φωτογραφία ο γνωστός παλαιότερος μηχανισμός του φαινομένου ADE που ισχύει για τον covid-19 ήδη (ένας μηχανισμός που όλοι οι γιατροί στην Ελλάδα, θα έπρεπε να γνωρίζουν). Για τον μηχανισμό ΑDE που βρήκε η ΟΣΑΚΑ για την Άλφα και επιβεβαιώθηκε και απο Γάλλους που βρήκε η Μασσαλία για την Δέλτα, τον νέο δηλαδή, ήδη έχω μιλήσει και έχω εξηγήσει πως δουλεύει. Δεν μιλάω για αυτόν σήμερα. Τα “τρίπολα” στη φωτογραφία είναι τα αντισώματα και τα σφαιρίδια με τις βελόνες ο κορωναϊός.

Το ΑDE που δεν σας αποκάλυψε κανείς τηλεορασάτος είναι το φαινόμενο παραγωγής κυτοκινών σε αγγεία, οι φλεγμονές δηλαδή, αυτές που ξέρετε και που συζητάτε μήνες. Παρατηρείστε στη λεπτομέρεια του γραφικού, πως τα αντισώματα του ιού κολλάνε στα αγγεία και έλκουν τον ιό εκεί, δηλαδή ο ιός δεν πάει προς τα μακροφάγα (το γκρίζο κύτταρο δεξιά) να τον φάνε, ενισχύοντας έτσι την μόλυνση.

Αυτή η παρενέργεια με τις φλεγμονές που τόσο καιρό σας μιλάνε είναι απο το φαινόμενο ADE, ένα μηχανισμό ήδη γνωστό. Στην Ελλάδα άγνωστο μέχρι σήμερα.

ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ADE

Με τα εμβόλια παράγονται επίσης αντισώματα του ιού που μπορεί να κολλάνε στα αγγεία και έλκουν τον ιό εκεί, δηλαδή ο ιός δεν πάει προς τα μακροφάγα (το γκρίζο κύτταρο δεξιά) να τον φάνε, ενισχύοντας έτσι την μόλυνση. Σας εξήγησα τις παρενέργειες στα αγγεία γενικώς, τις λένε "ADE". Να γιατί τα παρόντα εμβόλια δέν κάνουν. Τελείωσαν.

Μόλυνση συμβαίνει και με τον νέο μηχανισμό για ADE της Οσάκα, για τον οποίο ήδη σας έχω μιλήσει. 

Zcode-gr διαβάζουν στο Ισραήλ; Θα είχε σωθεί κόσμος.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.