. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Δύο προς το παρόν οι μηχανισμοί ADE στον Covid-19 για να αυξηθούν οι μολύνσεις. Πολλά σας κρύβουν.

ΔΥΟ OI MHXANIΣΜΟΙ ADE ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19

Η ιδέα πίσω απο το ADE (Antibody-dependent Enhancement mechanisms) είναι πως ένα ποσοστό αντισωμάτων ενισχύει τη μόλυνση με κάποιο μηχανισμό. Αυτό το ποσοστό εξαρτάται απο τον ασθενή. Το ΑDE στους ιούς γενικά μπορεί να προκαλείται απο 2 μηχανισμούς (1, 2). Ο τρίτος (3) είναι ο πιό νέος, για τον οποίο σας μίλησα πρώτος στην Ελλάδα και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στον Covid-19.

Υπάρχουν και άλλοι πιθανοί μηχανισμοί για ADE στον Covid-19. Προς το παρόν παρουσιάζονται αποδεδειγμένα οι (2) και (3)-Παν/μιο της Οσάκα. Ο μηχανισμός ADE (1) δεν εμφανίζεται στον Covid-19 λένε οι εταιρείες, γιατί το μεγάλο του αποτύπωμα θα φαινόταν. Ο μηχανισμός ΑDE (2) είναι αυτός που προκαλεί την παραγωγή κυτοκινών. Αυτουνού το αποτύπωμα φαίνεται όμως…

Σας τα λέω αυτά γιατί απο ADE δεν ξέρουν στην Ελλάδα και αυτό πλέον είναι φανερό.

Ο μηχανισμός (2) εξηγεί το φαινόμενο της δημιουργίας προβλημάτων στο καρδιαγγειακό σύστημα, στους πνεύμονες π.χ. ARDS (Σύνδρομο Οξείας Ανοσολογικής Ανεπάρκειας).

Ο μηχανισμός (3) μπορεί να έχει μεγάλο αποτύπωμα στατιστικά. Και μετά πάμε στη φυσική ανοσία που έχει λόγο να μην συνυπάρχει με τη χρήση εμβολίων mRNA.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο μηχανισμός (1) αν παρατηρείτο θα οδηγούσε στην παραγωγή κορωναϊών απο τα μακροφάγα. Αυτό θα κατέστρεφε την φυσική ανοσία. Σημειώστε το πολύ προσεκτικά αυτό.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η παρουσία δύο μηχανισμών ADE στα εμβόλια τα καθιστά επικίνδυνα και άχρηστα. Θα πρέπει να ελεγχθούν και άλλοι τρείς τουλάχιστον μηχανισμοί, που θεωρητικά δεν αποκλείονται.

Όπως σας έχω πεί, καλό θα ήταν οι καθηγητές της ιατρικής γενικώς να μη μιλάνε για μάσκες, ειδικά μέτρα, lockdown και για στατιστικές και ειδικά αυτοί που σιτίζονται απο τις εταιρείες εμβολίων και είναι μέλη επιτροπών. Θα πάνε μέσα να κάνουν παρέα στο Λιγνάδη… και θα φάνε και ξύλο.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.