. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Φαινόμενο ADE και στη μετάλλαξη Δέλτα. Μεγάλο πρόβλημα για όσους κάνουν εμβόλια.

ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Οι Ιάπωνες απέδειξαν πως υπάρχει αύξηση της μόλυνσης απο κορωναϊό της παραλλαγής Άλφα (και όχι προστασία) με την ανακάλυψη ενός μηχανισμού ADE στα αντισώματα. Αυτή τη φορά είναι η σειρά των Γάλλων να επιβεβαιώσουν την ύπαρξη του μηχανισμού ΑDE για την παραλλαγή Δέλτα με μια άλλη δημοσίευση (under press). Δεν είχα καμμία αμφιβολία για αυτό, για το λόγο αυτό σε προηγούμενα άρθρα και παρουσιάσεις στο κανάλι μου στο YouTube το θεωρούσα πάντα  ως δεδομένο πως το ADE υπάρχει και με βάση αυτό εξήγησα πολλά θέματα θανάτων σε προηγούμενα άρθρα μου.

Είπαμε τα παρόντα εμβόλια mRNA τέλος. Τον λόγο τον έχουμε ξαναπεί. Δεν αντιμετωπίζουν το φαινόμενο ADE, που εμφανίζεται παράλληλα με την αύξηση των θανάτων στις ΜΕΘ.

Τα εμβόλια παράγουν μέσω του ανοσοποιητικού - όπως και ο κορωναϊός – αντισώματα, στα οποία μπορεί και εκεί να εμφανιστεί ο μηχανισμός ΑDE. Δηλαδή, τα εμβόλια μπορεί σε κάποιο αριθμό ασθενών να αυξάνουν τις μολύνσεις. Τα έχω εξηγήσει αυτά σε προηγούμενα άρθρα μου.

Προσωρινά το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Δεν υπάρχει πλέον "Δεν το πιστεύω το ADE".

Ο Γκεσταπίτης πρέπει να σταματήσει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, για να μη πω να σταματήσει τελείως τους εμβολιασμούς. Η απόφαση του FDA για πλήρη αδειοδότηση του Cominarty (παλαιό όνομα Pfizer-BionTech) δεν σημαίνει τίποτα πλέον, αφού και κάθε εμβόλιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά ανα παραλλαγή. Την ανεβάζω την αδειοδότηση για να τη δείτε ενώ τα γνωστά επικοινωνιακά κόλπα απο την ομάδα των μαφιόζων συνεχίζονται… Αδειοδότηση ΔΕΝ σημαίνει υποχρεωτικότητα.

Δεν θα κρύβουμε το ADE στα ΜΜΕ του Μωυσή για να πουλάει ο Μπουρλά με τους εταίρους του εμβόλια. Αρκετά.

Η αλλαγή ονόματος του εμβολίου μήπως σημαίνει δημιουργία νέας εταιρείας, που θα επιβιώσει απο τις αποζημιώσεις της παλιάς;

Σχετικά άρθρα:

  1. Τέλος με τα νέα εμβόλια. Ανακάλυψη μηχανισμού ΑDE στον Covid-19 απο τον Παν/μιο της Οσάκα.
  2. Ιαπωνία. Παραγωγή κοκτέιλ αντισωμάτων για κορωναϊό. Φάρμακο εν όψει απο την Ιαπωνία.
  3. Γιατί οι ασθενείς από κορωναϊό μπορεί να πεθάνουν όταν κάνουν εμβόλιο; Απάντηση. 

Με την Άλφα έκανε τη πάπια το Bloomberg, εγώ όχι. Θα είναι  πολλές οι αποζημιώσεις…  Εν τω μεταξύ κάτω απο τον όρο “ανθεκτική μετάλλαξη” του Μπουρλά μπορεί να κρύβεται το ΑDE, που η εταιρεία προσπαθεί να αγνοήσει απο την αρχή.

Σας είπα επι 41 χρόνια φούρναρης δεν μου έχει καεί ούτε κουλουράκι!

Όσοι θέλετε κάνετε subscribe στο κανάλι μου στο Youtube εδώ ZcodeGr – YouTube 

Πιστεύω αύριο να ανεβάσω ένα video.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.