Αναρτήσεις ιστολογίου

Ασυμβίβαστη η παρουσία Μόσιαλου στην ομάδα συμβούλων των ψευτοδημοσιογράφων των Hoaxes

ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ και ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΟΛΠΟ

Δεν μπορείς να είσαι εκφραστής της κυβέρνησης και ταυτόχρονα να συμβουλεύεις μια ΜΚΟ πως να δέρνει όσους έχουν άλλη άποψη απο τη δική σου. Αυτό είναι φασισμός. Εγώ μπορώ να γράψω ότι θέλω για μάσκες υπέρ ή κατά και να είναι και οι δύο απόψεις μου σωστές. Αυτός δεν μπορεί. Δεν ξέρει. Επίσης απο μαθηματική επιδημιολογία δεν ξέρει. Ετσι δεν μπορεί να ερμηνεύσει τα επιδημιολογικά δεδομένα ούτε να αντιληφθεί την ποιότητα τους και φυσικά ούτε να χαράξει πολιτική. Φαίνεται πως αυτό που του έχει μείνει είναι να συμβουλεύει τα τσικό της δημοσιογραφίας πως να χτυπάνε όσους έχουν άλλη άποψη. Οταν όμως αυτό γίνει αντιληπτό τότε παραιτείσαι. Ο λόγος είναι σπόρος…

Με δύο παρενέργειες του εμβολίου της Ζeneka πρέπει να ψάχνεις για άλλο εμβόλιο. Η κυβέρνηση κακώς το αγόρασε απο τη Ζeneka, όπως και τους 4 τόννους χλωροκίνη της Novartis, που πήγε να κάνει παρέα στα εμβόλια του Αβραμόπουλου. Πάλι ο Τσιόδρας ήταν στα κόλπα και απέτυχε.

UPDATE 13 Oκτ 2020

Οπως προέκυψε και η Johnson & Johnson σταμάτησε τα τέστς για το δικό της εμβόλιο που κάνει σε ανθρώπους, λόγω παρενεργειών. 

Η αμερικανική φαρμακευτική εταιρεία Eli Lilly & Co επίσης ανακοίνωσε χθες βράδυ ότι η κλινική δοκιμή της θεραπείας αντισωμάτων για την Covid-19, η οποία χρηματοδοτήθηκε από την αμερικανική κυβέρνηση, διακόπηκε λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια των ασθενών.

Για τις παρενέργειες των εμβολίων πρώτος στην Ελλάδα μίλησα εγώ και κανένας άλλος. Καταγεγραμμένο.

ΝΑ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ

Προσωπικά είμαι υπέρ της μάσκας με προδιαγραφές, όχι αυτές της επιτροπής, γιατί δεν είναι. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να επιβάλλω σιωπητήριο σε όποιον έχει άλλη άποψη. Ο λόγος είναι πως ξέρω και πως μπορώ να απαντώ. Ο Μόσιαλος δεν μπορεί. Ετσι με 30 εκ. ευρώ ο  Μωυσής κάνει προπαγάνδα μέσω των ΜΜΕ, γιατί η επιτροπή είναι ανίκανη και απίστευτη. Υπάρχει και ένα όριο για το πως μπορεί να γραφεί η ιστορία. Μέχρι τον νέο Τσίπρα των καταλήψεων έδειξε ο Παπαδάκης στον ΑΝΤ1.

ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η επιτροπή δεν ξέρει να βάλει ειδικά μέτρα και μάλιστα δεν ξέρει και τί δυνατότητες υπάρχουν. Δεν βλέπω καμμία στρατηγική επι μήνες, παρά μόνο μια αυξημένη ανοχή για να υπάρξουν περισσότερα θύματα, δηλαδή μεγαλύτερη ανάγκη για εμβόλια. Ο Τσιόδρας δεν ήθελε μάσκες αλλά τώρα θέλει!

ΘΝΗΤΟΤΗΤΑ-ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ

Τα αποτελέσματα περι θνητότητας σε διεθνές επίπεδο θέλουν πολύ συζήτηση. Οι γιατροί στα μαθηματικά είναι λίγο αδύνατοι… Άλλο πρόβλημα αυτό. Βλέπετε όταν μετρώνται λίγα κρούσματα, η θνητότητα μεγαλώνει και αν μετρώνται πολλά μικραίνει.  Απο την άλλη πλευρά κανείς δεν μπορεί να πάει απο το μικρό στο μεγάλο και να μιλήσει για θνησιμότητα, αφού δεν ξέρει κανένας και τί καταγράφεται! Οι συγκριτικές μελέτες δεν είναι για γιατρούς επιδημιολόγους αλλά για μαθηματικούς επιδημιολόγους.

Στην Ελλάδα μετράνε στο γάμο του Καραγκιόζη. Δεν πιστεύω τίποτα.

ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΑΠΕΤΥΧΕ.

Η παραίτηση της επιτροπής και των προεδρείων των ιατρικών συλλόγων είναι μονόδρομος.

Θα φτάσουν στα 700 κρούσματα την ημέρα για να ξεκουμπιστούν ή θα βάλουν τον κόσμο να εμβολιαστεί το Δεκέμβρη υποχρεωτικά με εμβόλια που θα έχουν παρενέργειες; Ο κόσμος θα τους πάρει είδηση και θα φάνε ξύλο στο τέλος. Θα γίνει Αζερμπαϊτζάν εδώ (ωραία αντιστοίχιση).

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΩΝ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ.

Το θέμα αυτό απασχόλησε πολύ κόσμο τελευταία. Αυτό που εγώ κατάλαβα απο το διαδίκτυο είναι πως στη λοιμωξιολογία και στη πνευμονολογία στην Ελλάδα λείπουν πολλά εργαλεία, με αποτέλεσμα να μη προσφέρεται σωστή βοήθεια στους ασθενείς απο κορώνα. Δεν έχετε γιατρουδάρες δηλαδή.

Δέστε το video.

Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΝΤΙΛΟΓΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Eνα ενδιαφέρον video που μιλάει για την αντισυνταγματικότητα που αφορά την υποχρεωτική χρήση μάσκας και εμβολίων σε όλο των πληθυσμό. Να το δείτε.

ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΟΝΟ ΘΑ ΔΙΑΣΩΣΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ & ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ

Η επιτροπή πρέπει να αντικατασταθεί. Είναι ανίκανη, έχει γίνει νούμερο διεθνώς, χρέωσε τη χώρα με πολλά δίς. Επιστημονικά δεν έχει την δυνατότητα να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, τα κρούσματα και οι νεκροί θα αυξάνουν αλλά δεν θα πείθουν... Δεν υπάρχει γνώση και στρατηγική στην επιτροπή που φαίνεται να αγνοεί πολλά πράγματα.

Η επιτροπή δεν έχει λύσεις και με το τουρισμό δεν έκανε αυτό που έπρεπε. Αφηνε τα τραίνα να περνούν. ECMO τόσους μήνες η επιτροπή έμαθε τί είναι; Την τελική ευθύνη την έχει η κυβέρνηση. Ας πάνε παρέα…

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά