. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Ο εμβολιασμός με mRNA εμβόλια μπορεί να προκαλέσει αύξηση της πιθανότητας παρουσίας γεροντικής άννοιας

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΟΒΑΡΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ ΣΕ ΑΓΓΕΙΑ
  1. Ως γεροντική άνοια χαρακτηρίζεται το σύνδρομο εκείνο που προοδευτικά μειώνει τις εγκεφαλικές και γνωσιακές λειτουργίες. Ο ασθενής εμφανίζει έκπτωση στις νοητικές λειτουργίες με προβλήματα στην μνήμη, την ίδια την ομιλία και την συγκέντρωση. Άμεσα, δημιουργούνται προβλήματα στην καθημερινότητα και την κοινωνική ζωή του ατόμου. Η πιο κοινή αιτία της άνοιας είναι η νόσος Αλτσχάιμερ και άλλες ασθένειες όπως εγκεφαλικό, Πάρκινσον κ.α. Στη φωτογραφία βλέπουμε τις βασικές αιτίες της αγγειακής άνοιας, ανάμεσα στις οποίες είναι και οι φλεγμονές (inflamation).
  2. Οι γενετικές παραλλαγές που επηρεάζουν τη λειτουργία των ενζύμων που ρυθμίζουν τη φλόγωση και τη φλεγμονή, οι οποίες είναι αποκρίσεις του ανοσοποιητικού συστήματος που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στους ιστούς, μπορούν να αυξήσουν το κίνδυνο για μαλάκυνση.

Ως γνωστό τα mRNA εμβόλια δημιουργούν προσθετικά φλεγμονές στα αγγεία, σε άλλους λίγο και σε άλλους πολύ μετά απο κάθε εμβολιασμό.

Τα ανωτέρω μπορεί να εξηγούν τον λόγο για τον οποίο η ΤΡΕΛΑ βασιλεύει στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη, στη Βουλή των Ελλήνων αλλά και διεθνώς. Είναι ασθένεια των μεταλλαγμένων, που έκαναν mRNA εμβόλια!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΡΕΛΑΣ

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.