. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε πρώτος θάνατο απο κορωναϊό λόγω ADE, χωρίς να ξέρει!

ΓΙΑ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ ΟΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ

Ο Σωτήρης Τσιόδρας το 2020 ανακοίνωσε πρώτος θάνατο απο κορωναϊό λόγω του φαινομένου ADE. Δεν το ήξερε και μάλιστα το έκανε μέσω τηλεόρασης. Φοβερός. Ρεκόρ ασχετοσύνης!!!

13,000 πέθαναν λόγω ADE και κανένας δεν κατάλαβε τίποτα στην Ελλάδα των Αρίστων. Κάποιοι μισούν πολύ το Ισραήλ και προσπαθώ να καταλάβω το “γιατί”.

Έχει πεί και άλλα ωραία, όπως, ότι η Γερμανία δεν μετράει Rt και ότι η Ελλάδα μετράει! Μετράει αλλά λάθος – με ένα τεράστιο σφάλμα της τάξης του 1 - και η χώρα την πλήρωσε με κάτι δις ευρώ στα ειδικά μέτρα. Μόλις πήγαινε η τιμή του Rt στο 1.0003 ο Οφικιάλιος Τσιόδρας έχωνε μέτρα.

Με τόσο μεγάλο σφάλμα απο την κακή επιδημιολογική επιτήρηση που όλοι οι επιστήμονες του εξωτερικού έχουμε αναφερθεί, είναι αδύνατο να χρησιμοποιηθεί αυτή η μέθοδος με το Rt.

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ VIDEO ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ. ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ.

4 Μαίου 2020

Σας έχω πεί πολλές φορές, πως οι γιατροί δεν ξέρουν απο στατιστική και από μάσκες. Έπρεπε να κρατάνε κρούσματα και ΜΕ Covid-19 και ΧΩΡΙΣ Covid-19. Πληρώστε δις ευρώ τώρα απο τις λάθος αποφάσεις του Σωτήρη Τσιόδρα για να πειστείτε!

Ο Σωτήρης Τσιόδρας μιλάει για τις παραμέτρους που καθορίζουν πότε μπαίνει ένα lockdown επι πολύ ώρα, χωρίς να αντιλαμβάνεται τη διαφορά των παραμέτρων Ro και Rt. Με 98.5 % ακρίβεια, υπολογίζει το Ro (!!!) να είναι κάτω απο το 0.5. Πρόκειται για μια τραγική ατάκα που θα μείνει στα πανεπιστημιακά δρώμενα της πανδημίας στην Ελλάδα.

Για τις μάσκες πάλι λέει άλλα αντί άλλων. Για προφύλαξη 15% μιλάει! 😂
O Tσιόδρας θα μείνει στην ιστορία για πολλά πράγματα.
Δεν είναι τυχαίο πως η Ελλάδα έχει το ρεκόρ θανάτων απο κορωναϊό στην ΕΕ.
Φοβερά πράγματα.
Σε αυτόν η κυβέρνηση Μητσοτάκη έδωσε το ακαταδίωκτο!

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.