. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Εκτός απο το Long Covid θα έχουμε και την εξαφανισμένη γρίππη λένε τα γιατρουδάκια! Κάτι δεν πάει καλά.

ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

  • Δεν έχουμε ξαφνικίτιδες απο εμβολιασμό
  • δεν έχουμε αύξηση αριθμού νεκρών απο τρίτους λόγους
  • δεν έχουμε αύξηση περιστατικών και διάρκειας Long Covid
  • δεν έχουμε την ανυπαρξία ανοσίας αγέλης
  • δεν είδαμε την αναμενόμενη μετάδοση ιού ενώ ο μηχανισμός των εμβολίων ήταν γνωστός
  • δεν έχουμε βρώμικες ΜΕΘ
  • δεν έχουμε κακό εξαερισμό σε κλειστούς χώρους
  • δεν έχουμε λάθος lockdown απο λάθος μετρήσεις της παραμέτρου Rt
  • δεν άφησαν 7 μήνες χωρίς μάσκα τον κόσμο τα γιατρουδάκια της επιτροπής να κολλάει ελεύθερα τη θανατηφόρα παραλλαγή Αλφα
  • δεν έχουμε συνεχώς λάθος εμβολιασμούς,

Έχουμε τον Αρχιψέκα Τσιόδρα να μας λέει ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ, τα ΜΜΕ του Πέτσα να μας λένε ΨΕΜΜΑΤΑ και το παρακράτος να μας κάνει bullying.

ΜΙΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ

  1. Αναμνηστική δόση για την Όμικρον δεν μπορεί να δώσει ανοσία μνήμης και όχι μόνο για αυτή. Αρα, ήταν λάθος τα πρωτόκολλα παρακολούθησης, προστασίας και θεραπείας των ασθενών εντός και εκτός ΕΣΥ. Μόνο απο μόλυνση και ΧΩΡΙΣ δόση mRNA εμβολίου μια ανοσία ναί. Τα "γιατί" είναι πολύ μπροστά για το γιατρουδάκι να τα καταλάβει, γιαυτό λέει πράγματα που δεν στέκουν.
  2. Ο Μπάιντεν που έχει τις περισσότερες πληροφορίες σαν Πρόεδρος των ΗΠΑ μιλάει για τέλος της Πανδημίας. Εγώ έχω πεί πως τελείωσε με το τέλος της Αλφα και ο καθένας μπορεί να κρίνει αν έχω δίκιο ή όχι. Ο ΠΟΥ λέει πως τελείωσε τη μια εβδομάδα και πως βλέπει φως στο τούνελ τη δεύτερη. Ο εμβολιάκιας του Αβραμόπουλου και σιτιζόμενος του Μπουλά λέει πως είμαστε στην αρχή. Είναι ηθελημένα αργόστροφος.
  3. 90 δις ευρώ τα εμβόλια που συμφώνησε και πλήρωσε η Φον ντερ Λάιεν, η φίλη του Μικρού Κούλη. Και το έκανε στα μουλωχτά...
  4. Αν εμφανιστούν επιπλέον θάνατοι απο καρκίνους λόγω εμβολιασμών, το πιθανότερο είναι να παρατηρηθούν οι περισσότεροι στο έντερο. Δεν χρειάζεται να ξέρετε το γιατί. Δεν μπορείτε να το κρίνετε.
  5. Ο Τσιόδρας έκανε λάθη με την ανοσία αγέλης, με τη μέτρηση θανόντων απο κορωναϊό στη μέτρηση του Rt και τα lockdown, με τις μάσκες, με το πρωτόκολλο λειτουργίας των ΜΕΘ και επιμένει!
  6. ΣΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Είναι δυνατόν ένας βουλευτής να μην έχει το Ακαταδίωκτο και μια Επιτροπή Ψεκασμένων και Ημίτρελλων να το έχει; Στην Ελλάδα ναί.
  7. Δεν ήξερα πως το κρύωμα είναι πανδημία και θέλει εμβόλιο. Πού το διαβάσατε;
  8. Δεν μπορεί να καταστέλλεται το ανοσοποιητικό με συνεχείς εμβολιασμούς και να μη αυξάνεται η διάρκεια του Long Covid ή να μην εμφανίζονται άλλες ασθένειες.
  9. Ο,τι δεν πουλήθηκε στις ΗΠA σε εμβόλιο θέλει να το κάνει στο σκουπιδοτενεκέ της ΕΕ ο AΡΧΙΨΕΚΑΣ; Στην Αφρική δεν τα κάνουν. Ίσως για αυτό.
  10. Το ρεκόρ θανάτων έχει η Ελλάδα. Αυτό σημαίνει συλλογική αποτυχία σε αποφάσεις και υποδομές. Τόσα λάθη δεν έχει κάνει καμμία άλλη χώρα. Υπάρχουν χώρες που πήγαν καλά π.χ. η Ιαπωνία και χωρίς υποχρεωτικότητες σε τίποτα, ακόμη και στους υγειονομικούς. Η Ελλάδα δεν πήγε καλά. Πάτος πήγε.
  11. Έχει νόημα να δώσεις το ακαταδίωκτο σε κάποιους που ΜΟΝΟ σε συμβουλεύουν χωρίς να μπορούν; Όχι βέβαια. Άρα, “δεν σε συμβουλεύουν μόνο κ. Μητσοτάκη... και εσύ προστατεύεις την άγνοια”.
  12. Δεν μπορεί να μας φιμώνουν οι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ με τα μεγαλύτερα ρεκόρ απο θανάτους στην ΕΕ και τις βρώμικες ΜΕΘ.

Αίσχος. Αυτό δεν είναι κράτος. Ανωμαλία και Κακούργημα είναι. 

ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΜΒΟΛΙΩΝ Ο ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Το Μάιο του 2021 περιέγραφα τα λάθη του καθεστώτος στη στρατηγική κατά της πανδημίας και τα επικοινώνησα στον Μητσοτάκη και στον Πλεύρη. Βλέπετε εδώ.  Ήξεραν απο τότε το σωστό. Δεν με άκουσαν και απέτυχαν. Το λένε οι ίδιοι σήμερα. Έχουν ευθύνη επομένως για ότι συνέβη μετά. Τα μηνύματα μου τα παρέλαβαν. Δεν υπάρχει άγνοια.

Στην ΕΕ απο emails που έστειλα έμαθαν όλοι για το τί σημαίνει “ενεργά εμβολιασμένος”. Βλέπετε εδώ, εδώ και εδώ. Μετά την ενόχληση πολλών ευρωβουλευτών προέκυψε και το covid-pass για να καλύψει τα λάθη που είχαν γίνει με αποτέλεσμα περισσοτέρους νεκρούς.

Ενάμιση χρόνο μετά οι ΑΡΧΙΨΕΚΕΣ με το ακαταδίωκτο σας είπαν πως αυτό που έγραφα τότε σε άρθρο μου της 10ης Μαίου 2021,

  1. πως τα εμβόλια ήταν για την Αλφα και όχι τη Δέλτα και
  2. πως επιτρέπουν την μετάδοση γιατί το εμβόλιο δεν εξουδετερώνει πλήρως τον ιό (δέστε το σχήμα), είναι αλήθεια.

Σήμερα φτάσαμε στην ομολογία του ΑρχιΨέκα Τσιόδρα να λέει "Αποτύχαμε στη διαχείριση της πανδημίας" μαζί με άλλες ραφινάτες δικαιολογίες για συγκάλυψη, που προπαγάνδισε - χωρίς αντίπαλο - απο τα ΜΜΕ του Πέτσα.

Γιαυτό δεν με άφηναν να μιλήσω στον ΑΝΤ1 στη γνωστή εκπομπή που τους είπα ΨΕΥΤΕΣ και την είδαν πάνω απο μισό εκατομμύριο Έλληνες. Βλέπετε εδώ και εδώ. To video αυτό έκανε αγώνα το παρακράτος για να εξαφανισθεί. Ακόμη δεν έχουν συνειδητοποιήσει το λάθος και την ατυχία τους. Μάρτυρες έχω και τους Ηoaxes, την ελπίδα της Ελλάδας.

ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ και ΓΡΙΠΠΗ

Άλλη μια ευκαιρία για τα γιατρουδάκια να πουλήσουν εμβόλια. Τώρα που η αγορά είναι ζεστή…

  • Υπάρχουν rapid tests να ελέγχει κάποιος αν έχει γρίππη ή κορωναϊό. Το λέω για να μη μπερδέψουν πάλι τον αριθμό κρουσμάτων…
  • Τα εμβόλια για τη γρίππη σε κάθε χώρα δεν είναι ίδια. Αρα, δεν θα βρείς τα ίδια στελέχη γρίππης σε όλες τις χώρες.
  • Η πανδημία μετά την Άλφα είχε τελειώσει. Ποτέ δεν ήταν σίγουρο πως θα βρείς τα ίδια στελέχη του κορωναϊού σε Ελλάδα και σε άλλες χώρες. Η πιθανότητα αυτή αυξάνει με κάθε επόμενο κύμα.
  • Τα συμπτώματα γρίππης και Long Covid είναι παρόμοια.
  • Δεν κάνουμε ποτέ δύο εμβόλια διαφορετικής τεχνολογίας μαζί.

Τα εμβόλια γρίππης και κορωναϊού δεν είναι ίδιας τεχνολογίας. Φανταστείτε το εμβόλιο του κορωναϊού να καταστρέφει το ανοσοποιητικό και να περιμένετε το εμβόλιο της γρίππης να λειτουργήσει.  Δεν πρέπει να τα κάνετε μαζί αλλά με διαφορά μηνών. Εκτός αν δεν κάνετε αυτό για τον κορωναϊό που είναι ΑΧΡΗΣΤΟ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.

Νέα γκάφα λοιπόν απο τους ομολογημένους αποτυχόντες τα περί ταυτόχρονου εμβολιασμού.

Μη ξεχνάτε πως η Ιαπωνία είχε δέκα φορές καλύτερα αποτελέσματα για την πανδημία απο την Ελλάδα, με ειδικά μέτρα ΜΗ υποχρεωτικά για όλους, ακόμη και για τους υγειονομικούς.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.