. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Και άλλο πρόβλημα του εμβολίου παρέβλεψε η Pfizer και ο Βάτραχος του Μαξίμου, το ADE.

ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΞΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗ PFIZER

Τα εμβόλια της Pfizer δεν αντιμετωπίζουν τις φλεγμονές απο ADE (που παρατηρήθηκε εργαστηριακά και κλινικά σε ασθενείς με κορωναϊό για τη παραλλαγή Αλφα πριν τις 20 Μαίου του 2021) όπως θα έπρεπε, αφού μείωναν την ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ τους, κάτι που αποδείχτηκε στη συνέχεια. Η εταιρεία ζήτησε αδειοδότηση και την πήρε χωρίς να είναι σίγουρη για το θέμα του ADE και η ΕΕ το αποδέχτηκε.

Εικόνα: Οι τρείς μηχανισμοί του ADE

Δέστε για το ADE σχετικά εδώ, εδώ, εδώ, εδώ και εδώ.

Πρώτος ο Φάουτσι έδωσε σημασία στο φαινόμενο ADE. Είπε σε ομιλία του πριν την εμφάνιση των ψευτοεμβολίων, πως αν εμφανισθεί στα αντισώματα του οργανισμού ενός ασθενή θα ήταν κακό για ένα εμβόλιο που θα φτιαχτεί (βλέπετε το video εδώ) και μόλις αποδείχτηκε πως το ADE διαπιστώθηκε εργαστηριακά και κλινικά ο Φάουτσι εξαφανίστηκε! Παράλληλα φαίνεται πως έδωσε γραμμή να περιοριστούν επικοινωνιακά σε διεθνές επίπεδο όσοι μιλούν για αυτό. Το ίδιο έκανε και με το ερώτημα του αν ο κορωναϊός είναι τεχνητός ιός ή όχι.

Το θέμα του ADE στην Ελλάδα έγινε γνωστό απο εμένα για τη περίπτωση της φονικής παραλλαγής Αλφα (περίπτωση μηχανισμού 3 στο ανωτέρω σχήμα) στις 22 Μαίου του 2021 μέσα απο τρείς συνεντεύξεις που έδωσα τότε. Λογικό είναι η παρουσία των “κακών” αντισωμάτων λόγω ADE, που προκαλούν φλεγμονές βοηθώντας τον ιό να εισέλθει στα ανθρώπινα κύτταρα, να προκύπτουν και απο τα εμβόλια, αφού οι ακίδες που παράγουν μοιάζουν με αυτές του κορωναϊού. Ας μείνουμε όμως μόνο στη παρουσία του ADE στα αντισώματα που παράγονται σε ένα ασθενή απο κορωναϊό.

ADE (Antibody Dependent Enhancement)

Η παρουσία του ADE (Antibody Dependent Enhancement) στον κορωναϊό είναι ένα θέμα που δεν ακουμπούν τα σιτιζόμενα γιατρουδάκια και που “λησμόνησε” η Pfizer, όπως και οι εισαγόμενοι ομιλητές στα ΜΜΕ.

Η παρουσία του ADE αποδείχτηκε εργαστηριακά και κλινικά στην θανατηφόρα παραλλαγή Αλφα. Υπάρχει δημοσίευση στο CELL απο ισχυρή και αναγνωρισμένη διεθνώς Ιαπωνική ομάδα 27 εργαστηρίων του Παν/μίου της Οσάκα απο τα καλύτερα της Ιαπωνίας απο το Μάιο του 2021, όχι απο ΕΚΠΑ και τρίχες. Αυτό το γεγονός ήταν άγνωστο στους επιστήμονες που με έβγαλαν να αντιπαρατεθώ στον ΑΝΤ1 στην γνωστή εκπομπή για τα εμβόλια, που είδαν μισό εκατ. Έλληνες (βλέπετε εδώ και εδώ) και νομίζω κατάλαβαν το ρόλο του καθενός στη συγκεκριμένη εκπομπή.

Όταν υπάρχει τέτοιο φαινόμενο σε ένα ιό πρέπει τα εμβόλια για τον ιό να μη επιτρέπουν τη δημιουργία των αντισωμάτων αυτών που αυξάνουν τις φλεγμονές, γιατί τότε θα μειώνεται η αποτελεσματικότητα τους. Δυστυχώς τα εμβόλια του Μπουλά δεν αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα. Απο τότε το Μάϊο του 2021, έπρεπε να έχουν αποσυρθεί, όπως συνέβη και με άλλα εμβόλια για άλλους ιούς που προηγήθηκαν. 

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

  • Κάτω απο 10% είναι πλέον η αποτελεσματικότητα των πειραματικών "εμβολίων". Για 97% αποτελεσματικότητα μίλαγαν τα γιατρουδάκια στα ΜΜΕ του Πέτσα για να σας τσιμπήσουν. Πιαστήκατε πολύ αφελείς.
  • 97% αποτελεσματικότητα σας πούλαγαν και ο ιός να μεταδίδεται; Δεν πάει. Η επιστήμη δεν είναι ελληνική υπόθεση ούτε για τρελές κατσαρίδες.

Οι γιατροί και κάποιοι συνταξιούχοι σιτιζόμενοι "γενετιστές" του προηγούμενου αιώνα με το ένα πόδι στον τάφο έμαθαν τί είναι το ADE στην Ελλάδα; Αρνητές της επιστήμης είναι; Υπάρχουν δημοσιεύσεις σε καλά περιοδικά. Θα τις σβήσουμε γιατί ενοχλούν ή θα περιμένουμε να βγάλουν άλλες οι σιτιζόμενοι του ΕΚΠΑ, που θα λένε το αντίθετο; Δεν κατάλαβα.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.