. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Τα mRNA εμβόλια απέτυχαν κατά του κορωναϊού. Σειρά των DNA εμβολίων.

ADE και ARDS

Η ιδέα πίσω απο το ADE (Antibody-Dependent Enhancement mechanisms) είναι πως ένα ποσοστό αντισωμάτων ενισχύει τη μόλυνση απο κορωναϊό με κάποιο μηχανισμό. Αυτό το ποσοστό εξαρτάται απο τον ασθενή, τη θέση εφαρμογής και απο τον μηχανισμό του ADE.

Το ΑDE συνδέεται και με το ΑRDS, γνωστό ως Σύνδρομο Οξείας Αναπνευστικής Δυσχέρειας απο το οποίο φεύγει πολύς κόσμος στο τελικό στάδιο της ασθένειας. Το ανέφερα και σε προηγούμενη ανάρτηση (βλέπετε εδώ αλλά και εδώ και εδώ). Ανωτέρω βλέπετε ένα σχήμα που δείχνει την παρουσία του ADE σε διάφορες περιπτώσεις.

Στις ΜΕΘ που παρατηρείται το ΑRDS αυξάνεται το ποσοστό των αντισωμάτων που εμφανίζουν ADE (δηλαδή αυτών που αυξάνουν τη μόλυνση), όπως απέδειξε η εργασία του Παν/μίου της Οσάκα, που είναι ένα απο τα 7 αυτοκρατορικά ΑΕΙ που έχει η Ιαπωνία. 800 συνολικά ΑΕΙ έχει. Δεν είναι κάτι μικρό σαν το ΕΚΠΑ…

Είναι ιδιαίτερης σημασίας η σύνδεση του ΑDE με το ARDS ενώ παραμένει με ερωτηματικό αν και τα μακροφάγα αναπαράγουν λόγω ADE κορωναϊό, κάτι που θα κατέστρεφε τη φυσική ανοσία ή έστω ένα ποσοστό αυτής, κατ’ αναλογία με ότι συμβαίνει με τα εξουδετερωτικά αντισώματα και τα αντισώματα με ADE στον μηχανισμό της Οσάκα.

Αυτά ΜΟΝΟ ΕΔΩ.

Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΚΟΤΩΝΕΙ

Σχετικό με αυτό το άρθρο, Γιατί η Δέλτα χτυπάει πιό πολύ τους δύο φορές εμβολιασμένους σε σχέση με τους ανεμβολίαστους στο Ισραήλ, Ιουλίου 26 2021, είναι το τί συμβαίνει στο Ισραήλ ΣΗΜΕΡΑ.

Ο εμβολιασμός έκανε κακό. Θα το καταλάβουν;

DNA ΕΜΒΟΛΙΑ

Σύντομα θα δούμε και σε χώρες εκτός Ινδίας τη χρήση εμβολίων DNA, τα οποία εννοείται πως θα έχουν τις δικές τους παρενέργειες.

Θα ξαναμιλήσουμε σίγουρα για αυτά. Απλά, να μη σας έλθει ξαφνικά.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.