Οι γκασμάδες της ΜΣΤΕ, που έγιναν καθηγητές σε ΑΕΙ και σε ερευνητικά ιδρύματα κλπ…

Αναρτήσεις ιστολογίου

Γιατί η Δέλτα χτυπάει πιό πολύ τους δύο φορές εμβολιασμένους σε σχέση με τους ανεμβολίαστους στο Ισραήλ

ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΑΝΤΟΥ

  • Με τη πύκνωση του αριθμού και του είδους αντισωμάτων, αυξάνει η πιθανότητα να συμβεί ADE.
  • Υπάρχει η δυνατότητα, αντισώματα μιας παραλλαγής να δρουν σαν αντισώματα που προκαλούν ADE σε μια άλλη παραλλαγή. Έχει ξαναγίνει. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να βλέπει κανείς περισσότερες κακές εξελίξεις σε μια νέα παραλλαγή που ξεκινάει, σε εμβολιασμένους της προηγούμενης παραλλαγής αντί σε ανεμβολίαστους. Αυτό συνέβη στο Ισραήλ και αφορά τη Δέλτα σε σχέση με την Άλφα.
  • Υπενθυμίζω, πως η Δέλτα δεν έχει θνητότητα και πως το ιικό της φορτίο είναι χίλιες φορές μεγαλύτερο της Άλφα! Δέστε σχετικά εδώ.

Αν προσθέσουμε στα ανωτέρω και τις λεπτομέρειες που συμβαίνουν σε μικροσκοπικό επίπεδο και τις οποίες δεν κάνω κέφι να αναφέρω προς το παρόν, τα εμβόλια τίθενται εκτός χρήσης. Για μένα το θέμα έχει κλείσει απο τότε που πρωτομίλησα για την κλινική και εργαστηριακή ανάλυση για το ADE απο το Πανεπιστήμιο της Οσάκα.

ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΕΛΟΣ

Το εξήγησα. Αλλιώς, κάθε δόση και καημός, κάθε καημός και δάκρυ.

  • Η κάθε παλιά παραλλαγή θα δημιουργεί αύξηση μολύνσεων στην επόμενη λόγω ΑDE.
  • Τα παλιά αντισώματα θα προκαλούν πάντα επιπλέον μολύνσεις στις νέες παραλλαγές.
  • Τα αποτελέσματα επίσης μετά απο κάθε περίοδο Long Covid θα αυξάνουν, δημιουργώντας ελπίδα για σύνταξη αναπηρίας. Στην Ελλάδα τέτοιο θέμα δεν θα υπάρχει λόγω των χαρτιών που υπογράφετε, όπου αποδέχεστε τις παρενέργειες απο τα πειραματικά εμβόλια.

Είναι κάτι που ΔΕΝ ΣΒΥΝΕΙ με παραπληροφόρηση και εντεταλμένες ανακοινώσεις, με τη γνωστή σύγχυση απο τη δημοσιοποίηση πολλών και αντιφατικών ανακοινώσεων στα ΜΜΕ διεθνώς.

Το Ισραήλ έχει και αυτό “φοβερούς” επιστήμονες. Αρχίζουν και εκεί οι μελέτες τους να εμφανίζουν μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ τους στα συμπεράσματά τους. Αυτό σημαίνει πανικό και εξωτερικό δάκτυλο, θυμίζοντας λίγο Μόσιαλο και διαφημίσεις εμβολίων.

Το ΑDE ήλθε για να μείνει όμως. Sorry.

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά