. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Γιατί η Δέλτα χτυπάει πιό πολύ τους δύο φορές εμβολιασμένους σε σχέση με τους ανεμβολίαστους στο Ισραήλ

ΑΒΛΕΨΙΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Υπενθυμίζω

  • πως με τη πύκνωση του αριθμού και του διαφορετικού είδους ακίδων απο τα εμβόλια για κάθε παραλλαγή, θα αυξάνει η πιθανότητα να συμβεί ADE (φλεγμονές).      
  • πως η Δέλτα έχει μικρότερη θνητότητα απο την Αλφα και πως το ιικό της φορτίο είναι χίλιες φορές μεγαλύτερο απο αυτή!
  • πως τα εμβόλια του Μπουλά είναι φτειαγμένα για την Αλφα και όχι για την Δέλτα!
  • πως αυτή τη στιγμή και πέραν του προηγούμενου λόγου οι ενεργά εμβολιασμένοι είναι πολύ λιγότεροι απο αυτούς που τα γιατρουδάκια νομίζουν. Δέστε σχετικά εδώ.

Αν προσθέσουμε στα ανωτέρω και τις λεπτομέρειες που συμβαίνουν σε μικροσκοπικό επίπεδο και τις οποίες δεν κάνω κέφι να αναφέρω προς το παρόν, τα εμβόλια τίθενται εκτός χρήσης.

Για μένα το θέμα έχει κλείσει με αυτά τα εμβόλια, απο τότε που πρωτομίλησα για την κλινική και εργαστηριακή ανάλυση για το ADE απο το Πανεπιστήμιο της Οσάκα, που αφορά τη θανατηφόρα παραλλαγή Αλφα.

ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΕΛΟΣ

Το εξήγησα. Αλλιώς, κάθε δόση και καημός, κάθε καημός και δάκρυ.

  • Η κάθε παλιά παραλλαγή θα δημιουργεί αύξηση μολύνσεων στην επόμενη λόγω φαινομένου ΑDE.
  • Τα αποτελέσματα μετά απο κάθε περίοδο Long Covid θα αυξάνουν, δημιουργώντας ελπίδα για σύνταξη αναπηρίας. Στην Ελλάδα τέτοιο θέμα δεν θα υπάρχει λόγω των χαρτιών που υπογράφετε, όπου αποδέχεστε τις παρενέργειες απο τα πειραματικά εμβόλια.

Αυτά που λέω ΔΕΝ ΣΒΥΝΟΥΝ με παραπληροφόρηση και με εντεταλμένες ανακοινώσεις, με τη γνωστή σύγχυση απο τη δημοσιοποίηση πολλών και αντιφατικών ανακοινώσεων στα ΜΜΕ διεθνώς.

Το Ισραήλ έχει και αυτό “φοβερούς” επιστήμονες. Αρχίζουν και εκεί οι μελέτες τους να εμφανίζουν μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ τους στα συμπεράσματά τους. Αυτό σημαίνει πανικό και εξωτερικό δάκτυλο, θυμίζοντας λίγο Μόσιαλο και διαφημίσεις εμβολίων.

Το ΑDE ήλθε για να μείνει όμως. Δυστυχώς.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.