. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Αυτή τη στιγμή κανένας διεθνώς δεν είναι εμβολιασμένος κατά της παραλλαγής Δέλτα

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο λόγος που έγραψα εδώ εξαρχής και με σιγουριά, πως η παραλλαγή Δέλτα δεν αντιμετωπίζεται με τα εμβόλια που υπάρχουν (σε αντίθεση με όσα έλεγαν τότε στα ΜΜΕ του Μωυσή οι “ειδικοί” Δημόπουλος, Τσιόδρας και Μόσιαλος) είναι πως έχει μεγάλη ταχύτητα διάδοσης. Αυτό σήμαινε αυτόματα μεταφορά μεγαλύτερου ιικού φορτίου απο τον φορέα στο δότη. Άμα είσαι σοβαρός επιστήμονας αυτά τα αντιλαμβάνεσαι αμέσως. Το πόσο ήταν μεγαλύτερο ήταν θέμα χρόνου να μετρηθεί (βρέθηκε κάπου 1000 φορές μεγαλύτερο). Το περίμενα γύρω στις 100 φορές. Αποδείχτηκε πως ήταν 1000.

Η εξουδετέρωση ενός μεγαλύτερου ιικού φορτίου σε κάθε εμβολιαζόμενο απαιτούσε και μεγαλύτερη ποσότητα εμβολίου (άσχετα του ότι είναι μάπα) δηλαδή αντισωμάτων. Αυτά δεν ήταν διαθέσιμα τη στιγμή που έσκασε η Δέλτα σε οποιονδήποτε εμβολιασμένο! Προφανώς με τον ερχομό της Δέλτα αυτά τα αντισώματα “χρησιμοποιήθηκαν” σε όποιον έφτασε ιός.

Αυτή τη στιγμή με την Δέλτα όλοι είναι πλέον πρακτικά ανεμβολίαστοι.

  • Το τί ιικό φορτίο μετράνε στα λύματα και αν έχει νόημα να το μετράνε είναι αμφισβητήσιμο.
  • Το σε τι χρησιμεύει ο εμβολιασμός για τη Δέλτα απο τα παρόντα εμβόλια και η εμμονή του ΠΘ και της επιτροπής σε αυτά, χρήζει βοήθειας ψυχιάτρου.

Είμαστε τυχεροί που ο ιός έχει μικρή θνητότητα. Έτσι φτάσαμε στην πρόταση για εμβόλιο-χάπι; Μπορεί. Τα εμβόλια που κάνει ο Μητσοτάκης είναι άχρηστα. Σας το απέδειξα το γιατί.

Τόσο καιρό κανένας διεθνώς δεν το κατάλαβε. Δεν φταίω εγώ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ

Σας το απέδειξα. Δεν καταλαβαίνουν. Δεν ξέρουν. Δεν μπορούν. Να κάνουν στην άκρη.

Στο τέλος ο Μητσοτάκης πρότεινε στη Γιορτή της Δημοκρατίας να δοθεί βραβείο στον Μπουρλά. Μου φάνηκε βαρύ…

Υ. Όσοι θέλετε SUBSCRIBE στο κανάλι μου ZcodeGR στο Youtube

https://www.youtube.com/c/ZcodeGr/videos

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.