Οι γκασμάδες της ΜΣΤΕ, που έγιναν καθηγητές σε ΑΕΙ και σε ερευνητικά ιδρύματα κλπ…

Αναρτήσεις ιστολογίου

Τα rapid tests δεν ανιχνεύουν τη παραλλαγή Δέλτα. Γιατί σας επιβάλλουν να τα κάνετε;

ΤΟ ΞΕΣΤΟΚΑΡΙΣΜΑ TΩΝ TESTS ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Μετά το Σεπτέμβρη θα βγουν νέα tests (βλέπετε εδώ). Τα τωρινά tests θα προωθηθούν τότε σε τριτοκοσμικές χώρες. Οι μάσκες επίσης δεν προστατεύουν απο τη παραλλαγή Δέλτα. Το συζητήσαμε ήδη εδώ. Τα τωρινά εμβόλια δεν προστατεύουν απο τη Δέλτα. Ένας εμβολιασμένος και ένας όχι μπορεί να προσβληθούν εξίσου απο τη Δέλτα (βλέπετε εδώ).

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

  1. Does a COVID-19 test detect the delta variant?
  2. Commercially Available COVID-19 Diagnostic Tests

Συγκεκριμένα, διαβάστε απο μέσα

Και ακόμη, διαβάστε

Δεν μπορεί να καταργηθεί η επιστήμη,επειδή στην Ελλάδα θέλουν να πουλήσουν εμβόλια οι χορηγοί των εγκαθέτων και της επιτροπής με το Ακαταδίωκτο. 

Και τα rapid tests και τα πιστοποιητικά δεν έχουν κανένα νόημα. Αυτή η παράνοια πρέπει να σταματήσει. Ας πάνε τον τρελό σε ψυχίατρο.

KAI ΔΥΟ ΤΡΕΛΛΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

  • Αν υποτεθεί πως το κύμα απο την Δέλτα είναι ένα νέο κύμα της Άλφα και ότι συνεπώς Δέλτα παραλλαγή δεν υπάρχει, τότε δεν θα χρειαζόταν νέα δόση εμβολίων. Είναι πολλά τα λεφτά όμως.
  • Αν υποτεθεί πως υπάρχει και Άλφα και Δέλτα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, τότε είναι λάθος που η Ελλάδα άνοιξε τον Τουρισμό ενώ θα έπρεπε να ξέρομε ποιοί ασθενείς πάσχουν απο την καθεμία. Αλλιώς καμμία επιδημιολογική μελέτη δεν έχει νόημα. Η Δέλτα εμφανίζει άλλα συμπτώματα απο την Άλφα. Δεν το γνωρίζει ούτε αυτό η επιτροπή;

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά