. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Γιατί ξαφνικά προέκυψε πρόβλημα με τη χρήση των PCR tests και μιλάνε για νέα;

ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ 

  • Όλα τα PCR tests ΔΕΝ είναι ίδια και δεν είναι μόνο ένα. Αυτό ισχύει και για αυτά που υπάρχουν.
  • Μόνο στην Ελλάδα παίρνεις πτυχίο δημοσιογράφου, αφού διοριστείς δημοσιογράφος π.χ. τα Hoaxes.

Ένας λόγος που προέκυψε πρόβλημα με το γνωστό RT-PCR test στις ΗΠΑ είναι πως αυτό ΔΕΝ διακρίνει πάντα τον κορωναϊό Covid-19. Αυτή η απόφαση του CDC φαίνεται σαν εμπορική κίνηση, αφού ήδη έχουν βγεί νέα tests που διακρίνουν τον κορωναϊό απο την γρίπη π.χ. της Perkin Elmer! Βλέπετε εδώ

Δεν είναι θέμα οικονομίας των resources η ανάγκη για multiplexed PCR tests! Η αλήθεια είναι άλλη. Αφορά την ανάγκη για καλύτερα PCR tests με λιγότερα λάθη και με την ικανότητα να αναγνωρίζουν τις παραλλαγές σε ένα δείγμα απο ασθενή σε λίγες ώρες, κάτι που δεν γίνεται αυτή τη στιγμή.

Η παρουσία σε ένα πληθυσμό ταυτόχρονα περισσοτέρων απο μία παραλλαγών είναι μεγάλο πρόβλημα. Αν δεν μπορείς να τίς διακρίνεις, τότε σοβαρές προτάσεις και συμπεράσματα για πιθανά ειδικά μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν θα είναι λάθος. Σκεφτείτε π.χ. να μη ξέρει η κυβέρνηση πόσοι και ποιοί ασθενείς στη Μύκονο έχουν την Δέλτα ή την Άλφα. Θα τα κάνει μπάχαλο.

Λογικό είναι στη παρούσα κατάσταση να μιλάνε κάποιοι επιστήμονες στην Ελλάδα για επιβεβλημένη επιβεβαίωση της παρουσίας του ιού απο τα συμπτώματά του. Κατά τη γνώμη μου μέσα στα συμπτώματα πρέπει να μπούν και οι παρενέργειες που πρέπει να ερευνώνται εργαστηριακά και όχι μόνο κλινικά. Αφού στην Ελλάδα δεν χρησιμοποιούν άλλα PCR tests που ήδη υπάρχουν, μου ακούγεται λογικό.

Ένας άλλος λόγος που προέκυψε πρόβλημα με το γνωστό RT-PCR test στις ΗΠΑ είναι ο ανταγωνισμός, αφού αναπτύχθηκαν στην Ιαπωνία νέα PCR tests, που ξεχωρίζουν ποιά παραλλαγή του ιού έχει κάποιος π.χ. βήτα, γάμα, δέλτα, θήτα. Δέστε εδώ. Οι ΗΠΑ έπρεπε κάτι να κάνουν… και σκέφτηκαν να κάνουν το πιο βασικό. Να χρησιμοποιούνται στις ΗΠΑ μελλοντικά, νέα PCR tests που θα ξεχωρίζουν τον ιό γενικώς απο την γρίπη. χα χα.

Εδώ υπάρχουν πολλά να πώ. Ποιός θα με καταλάβει; Οι ειδικοί στην Ελλάδα ΔΕΝ έχουν επίπεδο. 7 μήνες γέμιζαν τη χώρα με κρούσματα και έλεγαν πως δεν χρειάζονται μάσκες. Απο lockdown δεν ξέρουν κοκ. Δεν έχει νόημα.

ΤΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΜΕΤΡΑΝΕ TOΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Δεν ξέρω τί μετράνε… Ισχύει αυτό που είπα απο την αρχή της πανδημίας. Δεν πιστεύω σε τίποτα τον ΕΟΔΥ σε ότι μετράει (πάντα υπήρχαν μεταλλάξεις και η αύξηση του αριθμού τους θα έκανε το RT-PCR μετά απο ένα χρονικό διάστημα άχρηστο). Δεν σας κάνει εντύπωση που ο ΕΟΔΥ δεν βγάζει στατιστικές ανά νοσοκομείο για Δέλτα, Άλφα, Γάμα και Βήτα; Δεν είναι θέμα προσωπικών δεδομένων, αλλά πως ΔΕΝ μπορούν. Εισαγόμενη γνώση, ανικανότητα πρόβλεψης και χαμηλά αντανακλαστικά.

ΑΠΟ ΞΕΣΤΟΚΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΞΕΣΤΟΚΑΡΙΣΜΑ

Να προσέχετε τις φράσεις που χρησιμοποιούν τα τηλε-ειδικός. Τα PCR tests δεν είναι όλα ίδια.

Στην Ελλάδα τα γνωστά. Κάποιοι ξεστοκάρουν παλαιά εμβόλια και tests και κάποιοι οικονομάνε.

ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ… ΛΥΜΑΤΑ

Πριν απο την ανακοίνωση στις ΗΠΑ για το RT-PCR είχα θέσει το ερώτημα, πως πρόσφατα μιλάνε απο τα λύματα στην Ελλάδα τα ειδικός για αύξηση του ιικού φορτίου, όταν της Δέλτα το ιικό φορτίο είναι χίλιες φορές μεγαλύτερο! Βλέπετε εδώ.  Για ποιά παραλλαγή μιλάνε στα λύματα; Σε αυτή τη χώρα μόνο κοροϊδεύουν.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.