Οι γκασμάδες της ΜΣΤΕ, που έγιναν καθηγητές σε ΑΕΙ και σε ερευνητικά ιδρύματα κλπ…

Αναρτήσεις ιστολογίου

Πολύ μικρή η προστασία της μάσκας στη παραλλαγή Δέλτα. Γιατί σας τις φορούν με το ζόρι;

ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΕΣΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΞΩ.

Δεν έχει νόημα να φοράτε μάσκα για προστασία απο την Δέλτα, όταν είναι γνωστό πως 1,000 φορές περισσότερο ιικό φορτίο μεταφέρεται με τη Δέλτα απο ότι με την Άλφα στα σταγονίδια. Η μάσκα δεν προσφέρει πρακτικά καμμία προστασία απο τη Δέλτα σε αντίθεση με ότι κάνει με την Άλφα.

Παράδειγμα - Απόδειξη

Ας υποθέσουμε πως μια τυπική μάσκα κρατάει 70% των σταγονιδίων που της έρχονται απο ένα φορέα με παραλλαγή Άλφα. Αυτό σημαίνει πως απο 100 εκπεμπόμενα σταγονίδια φτάνουν στον υποψήφιο ασθενή 30 σταγονίδια. Για ιικό φορτίο κάθε σταγόνας έστω v, φτάνει συνολικά ιικό φορτίο 30 v.

Αν ο φορέας είχε τη παραλλαγή Δέλτα, στον υποψήφιο ασθενή θα έφτανε ιικό φορτίο 30v x 1,000=30,000 v της Δέλτα. Αντί για ιικό φορτίο 30v, για το οποίο η μάσκα πρόσφερε προστασία, το ιικό φορτίο φτάνει τα 30,000v. Ο υποψήφιος ασθενής θα κωλύσει Δέλτα είτε φοράει μάσκα είτε όχι.

Συμπέρασμα

Η μάσκα όταν έχεις μια παραλλαγή με τόσο μεγάλο ιικό φορτίο ΔΕΝ προστατεύει. Ο ΠΟΥ ακούει;

ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ

ΠΟΥ, ΗΠΑ, Ισραήλ γιατί μιλάνε για προστασία με μάσκες στον κόσμο για προστασία απο τη Δέλτα; Είναι επιστημονικό λάθος. Είμαι υπέρ της μάσκας όταν υπάρχει λόγος. Εδώ δεν υπάρχει. Εκτός αν υπάρχει και άλλη παραλλαγή μαζί με την Δέλτα παρούσα π.χ. η Άλφα και δεν το λένε. Τότε χρειάζεται η μάσκα για να μειωθεί η διάδοση απο την άλλη παραλλαγή, που δέν έπιασαν και τα … εμβόλια.

Τί θα κάνουν χωρίς μάσκες και εμβόλια; Δεν ξέρω. Μάλλον ξέρω τι πρέπει να γίνει αλλά…

Διαβάστε και εδώ

Αυτή τη στιγμή κανένας διεθνώς δεν είναι εμβολιασμένος κατά της παραλλαγής Δέλτα

Υ. Όσοι θέλετε SUBSCRIBE στο κανάλι μου ZcodeGR στο Youtube

https://www.youtube.com/c/ZcodeGr/videos

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά