. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Τα εμβόλια mRNA θα μπορούσαν να προκαλούν θρομβώσεις λόγω αντιφωσφολιπιδικού συνδρόμου (APS)


ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ

Είναι γνωστό ότι οι ιογενείς λοιμώξεις, συμπεριλαμβανομένου του COVID-19, παράγουν μια παροδική αύξηση των αντισωμάτων aPL. Είναι πιθανόν τα βραχύβια αντισώματα aPL στο COVID-19 να προκαλούν μια κατάσταση παρόμοια με το αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο (APS, Antiphospholipid Syndrome), που οδηγεί στη δημιουργία θρομβώσεων μέσα στα αγγεία γενικώς. Αυτό είναι μία εκδοχή, η πιθανότερη.

Το εμβόλιο θα μπορούσε να παράγει και αυτό αντισώματα (το ADE είναι γνωστό πως υπάρχει στον κορωναϊό είτε παρουσία εμβολίου είτε μετά απο μόλυνση είτε μετά απο παρουσία εμβολίου και μόλυνση), που με τη σειρά τους να προκαλούν θρομβώσεις. Υπάρχουν και άλλες εκδοχές, που μπορεί να παράγουν θρομβώσεις (και εδώ κρατάμε μυστικά που θα βγούν στην ώρα τους).

Το τί πρέπει να γίνει είναι κάτι για το οποίο πρέπει να πληρωθούμε, αλλιώς για πολύ καιρό ο ένας θα κοιτάει τον άλλο στα μάτια για να τον θυμάται… Η επιτροπή πρέπει να παραιτηθεί. Αυτό ασυζητητί.

Το πρόβλημα της δημιουργίας θρομβώσεων απο εμβόλια mRNA είναι γενικό. Θρομβώσεις θα μπορούσαν να υπάρξουν σε όλα τα αγγεία αλλά σε τι έκταση και σε τί ένταση για κάθε εμβόλιο είναι ένα άλλο θέμα συζήτησης. Παρατηρείστε στην φωτογραφία, σε πόσα σημεία του σώματος μπορούν να αναπτυχθούν θρομβώσεις σε αγγεία, άλλες που να προκαλέσουν πρόβλημα άμεσα μετά το εμβόλιο π.χ. στον εγκέφαλο, στη καρδιά, στους πνεύμονες (και να εμφανισθεί σαν πνευμονικό οίδημα μέσα απο μια διαδικασία ARDS) και πόσα σταδιακά μετά απο κάποιο χρόνο οπότε και θα γίνουν αντιληπτά…

Το AstraZeneca όπως και τα άλλα εμβόλια δεν πρέπει να γίνονται σε παιδιά και σε εγκύους. Τα έχω ξαναγράψει αυτά.

Η Ελληνική κυβέρνηση και η επιτροπή διαπράττουν έγκλημα επιβάλλοντας αντισυνταγματικά να γίνεται εμβολιασμός σε εγκύους και σε παιδιά. Στο κάδρο τότε μπαίνει και το ερώτημα “εκ προμελέτης”.

  • Οι βλάβες στα αγγεία θα αυξάνουν με τους συνεχείς και επαναλαμβανόμενους εμβολιασμούς. Στο θέμα αυτό υπάρχει λύση αλλά μετά θα προκύψει κάτι άλλο. Η ζημιά στο Ισραήλ έχει ήδη γίνει.

Διαβάστε και τα εξής άρθρα,

  1. Είναι πολύ επικίνδυνος ο εμβολιασμός πάνω απο ένα όριο. Αδιάβαστη η επιτροπή πάλι.
  2. Μερικά μυστικά για την αντιμετώπιση της πανδημίας με το μικρότερο κόστος. Ένα άρθρο για λίγους.
  3. Κορωναϊός. Με έναν στους δέκα φορέα είναι επιστημονικό λάθος να επιβάλλεται κάθε lockdown.

Το τελευταίο άρθρο μιλάει πρώτη φορά διεθνώς για το θέμα της επιδημιολογικής “σχάσης” των μεταλλάξεων. Μετά τα είπαν και άλλοι. Για “σχάση” εγώ μίλησα πρώτος διεθνώς. Να πούμε πως το είπε άλλος; Οι βλάκες στη ΜΣΤΕ πως το βλέπουν; Τους βλέπω να στήνουν συνέδρια μεταξύ μας και να μοιράζουν βραβεία μεταξύ μας πάλι.

 

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ, ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΠΑΝΙΚΟΥ…

UPDATE 1: Few hours later

Ενδιαφέρον έχει να δούμε τι δικαιολογία θα βρούν οι “εταιρείες και φίλοι”, για να αποδείξουν πως δεν συμβαίνουν συχνά οι θρομβώσεις. Δώστε σημασία στο τί έγραψα παραπάνω. Μερικά πράγματα μιλάνε μόνα τους.

UPDATE 2: Few more hours later

Ο Δρ. Φάουτσι φαίνεται πως αντιλαμβάνεται πως το πιστοποιητικό δεν έχει καμμία έννοια, όταν οι πολλές παραλλαγές του ιού θα φέρουν μια επιδημιολογική “σχάση” παραλλαγών λόγω των εμβολίων.

UPDATE 3: Οne hour later

Εμείς υποστηρίξαμε πρώτοι πριν από όλους, πως τα εμβόλια δεν αποτρέπουν την διάδοση του ιού (μοντέλο με τα “ποτηράκια”). Τώρα τα λένε και άλλοι. Σιγά τα ωά.

UPDATE 4: Οne day after


UPDATE 5:
23.4.2021
Θρομβώσεις δίνουν και τα εμβόλια απο J&J, Pfizer και Moderna εκτός απο την AstraZeneca. Όλα τα εμβόλια δίνουν θρομβώσεις. Αυτό αναμένεται απο τον τρόπο  που λειτουργούν.

40+ χρόνια φούρναρης δεν μου έχει καεί ποτέ ούτε κουλουράκι !

Σημειώστε

  1. Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει θρόμβωση μόνο σε ένα σημείο του καρδιαγγειακού συστήματος που μπορεί να επιφέρει θάνατο.
  2. Αναμένεται επιβάρυνση όλου του καρδιοαγγειακού συστήματος από τη χρήση των εμβολίων, που θα αυξάνεται σε κάθε νέο εμβολιασμό για κάθε νέα παραλλαγή. Γιατί “εμβόλια” μιλάμε;

Κατανοητό;

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.