. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Η Ιαπωνία χωρίς lockdown και εμβολιασμό μπροστά απο το Ισραήλ στην αντιμετώπιση του κορωναϊού

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

Οπως βλέπετε στο παραπάνω διάγραμμα, η Ιαπωνία αντιμετωπίζει με σωστά ειδικά μέτρα πολύ καλύτερα τον κορώνα απο το Ισραήλ που έχει εμβολιάσει κατά 60% τον πληθυσμό του! Σε προηγούμενα άρθρα μιλήσαμε για το ότι η επιτροπή και η κυβέρνηση δεν ξέρουν να λάβουν σωστά ειδικά μέτρα και φυσικά και lockdown. Αυτό επιβεβαιώνεται και απο την παραπάνω σύγκριση.

Μελετήστε τις εξής διασυνδέσεις

  1. Μαθηματική απόδειξη της αποτυχίας των ειδικών μέτρων της κυβέρνησης Μητσοτάκη
  2. Ξεχάστε τη Ανοσία Αγέλης. Το lockdown της Θεσσαλονίκης ήταν δολοφονικό λάθος. Mε μαθηματική απόδειξη.
  3. Εγκληματικό το 1ο lockdown των 40 ημερών. Μετέφεραν το πρόβλημα αυτούσιο στο μέλλον!
  4. Είναι πολύ επικίνδυνος ο εμβολιασμός πάνω απο ένα όριο. Αδιάβαστη η επιτροπή πάλι
  5. Που βρισκόμαστε με την πανδημία του κορωναϊού; Στη μέση του πουθενά.
  6. Μάσκες και εξαερισμός χώρων. H σημασία τους στον περιορισμό του social distancing.

Σημειώστε πως η Ιαπωνία δεν χρησιμοποιεί τα πιστοποιητικά της ΜΛΚ του Μητστοτάκη. Για ποιό λόγο να το κάνει άλλωστε!

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥ Rt ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

Ο υπολογισμός της παραμέτρου Rt (Real Reproduction Number) στην Ελλάδα βασίζεται σε ανακριβή ή μη πλήρη επιδημιολογικά δεδομένα και έχει μεγάλο σφάλμα στον υπολογισμό της. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να λαμβάνονται απο την επιτροπή λάθος μέτρα και αποφάσεις επι καθημερινής βάσης. Στο παρακάτω σχήμα βλέπετε τιμές της Rt - επι καθημερινής βάσης - για το Hong Kong.

Όταν η μέση τιμή (συνεχής γραμμή στο βαθύ κόκκινο) είναι μεγαλύτερη του 1, σε αυτή τη μεθοδολογία αντιμετώπισης της πανδημίας, επιβάλλονται περισσότερα μέτρα!

Παρατηρείστε το μεγάλο σφάλμα στον υπολογισμό της γραμμής αυτής. Θυμηθείτε τί γίνεται στην Ελλάδα μόλις ανακοινωθεί Rt>1…
  • Αύξηση του αριθμού των tests επι καθημερινής βάσης στην Ελλάδα δεν σημαίνει τίποτα. Σημασία έχει ο τρόπος που γίνονται τα tests και όχι ο αριθμός.
  • Εργασιούλες για την αλλαγή στο Rt για κάθε εφαρμογή νέου “ειδικού μέτρου” κάνουν διάφοροι στην επιτροπή, τίποτα άλλο. Τα παιδία παίζειν.

Η επιτροπή έχει αποτύχει και όχι λόγω κόπωσης. Έχει γελοιοποιηθεί πλήρως και μαζί της η ανίκανη κυβέρνηση. 

 Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

  • τα εμβόλια mRNA μειώνουν το ιικό φορτίο
  • τα εμβόλια mRNA δεν σταματούν τη μετάδοση του ιού
  • η ανοσία των εμβολίων mRNA δεν κρατάει για πάντα
  • κάθε συγκεκριμένο αριθμό μηνών ο εμβολιασμός με mRNA εμβόλια θα πρέπει να επαναλαμβάνεται π.χ. κάθε 4 μήνες, είτε λόγω της μικρής διάρκειας ανοσίας του εμβολίου είτε λόγω νέων παραλλαγών του ιού που δεν θα καλύπτει το εμβόλιο. Αυτό θα παράγει μια άλλη σειρά προβλημάτων που θα εξηγήσω σε μελλοντικό άρθρο.
  • τα εμβόλια mRNA δεν προσφέρουν σταθερά την ίδια ανοσία στο χρονικό διάστημα μετά απο κάθε εμβολιασμό
  • έχει σημασία το πότε κάνεις το 1ο booster εμβόλιο για να μη πέσει η ανοσία απο ένα σημείο και κάτω (μώβ βέλη)
  • τα εμβόλια mRNA δεν προσφέρουν ανοσία απο ένα αθροιστικό ποσό ιού και πάνω, διαφορετικό για τον καθένα, λόγω της επαφής του με άλλους φορείς είτε απο μια χρονική στιγμή και μετά. Εδώ φαίνεται η σημασία των ειδικών μέτρων που πρέπει να επιβληθούν απο ειδικό και όχι απο τον κάθε αλμπάνη ειδικό της επιτροπής που απέτυχε.

Οι προηγούμενες παρατηρήσεις εξηγούνται στο παραπάνω σχήμα. Ο τρόπος χάραξης του εμβολιασμού σε μια κοινωνία ή ομάδα δεν γίνεται αλα Ελληνικά. Είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα. Πολύ σοβαρότερο απο την επιβολή ειδικών μέτρων. Ο,τι γίνει τις επόμενες εβδομάδες στο Ισραήλ, θα γίνει είτε εγώ πώ κάτι τώρα είτε όχι, οπότε ας περιμένουμε λίγο ακόμη για να μην υπάρχουν αντιρρήσεις σε ότι γράψω για το θέμα των εμβολίων.

Αυτά διεθνώς ΜΟΝΟ στο zcode-gr.

ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΟΥΛΗ

Ο Μικρός Κούλης του Λιγνάδη

  1. μάζεψε όλους τους λοιμωξιολόγους, τους βάπτισε σαν “ειδικούς” για την αντιμέτωπιση της πανδημίας και έπαιξε παιγνίδι με τέστς, φάρμακα, εμβόλια. Μεγάλη κονόμα. Από ότι φάνηκε ΔΕΝ είναι ειδικοί. Απέτυχαν. Η επιτροπή έχει επιπλέον νεκρούς απο τα μέτρα που παίρνει ενώ δεν ξέρουν να λαμβάνουν ειδικά μέτρα και lockdown. Σωστά ειδικά μέτρα με μετρήσεις Rt, όπως εφαρμόζεται αυτό στην Ελλάδα, δεν υπάρχει.
  2. επέβαλε σκληρά ειδικά μέτρα χωρίς να έχει επιβάλει τα βασικά ειδικά μέτρα για να αυξήσει τους εμβολιασμούς. Εχει πρώτο στόχο να πουλήσει εμβόλια έτσι δημιούργησε και το πιστοποιητικό. Η ιδέα απο κάποιον που φτειάχνει βιογραφικό με όσα λάθος γίνονται στην Ελλάδα.

Απο ΑΟΖ, μεταναστευτικό και εμβόλια ο Μικρός Κούλης του Λιγνάδη έχει μεγαλώσει πολύ την οικογενειακή του επιχείρηση. Η ΝΔ δεν θα δεί ποτέ εξουσία ξανά με αυτό το γκοέμ. Ο Σκάι θα γυρνάει τσόντες για να ζήσει.

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ

Θα υπάρξουν πολλοί που θα πούν ο Κουφοντίνας ζεί. Η επιθετικότητα της νεολαίας αυξήθηκε χάρις στην αποτυχία της κυβέρνησης. Αναμενόταν απο τη κοινωνιολογία ότι αυτό θα συνέβαινε. Σε άρθρο μου στην Νέα (ανεξάρτητη) Κρήτη πρώτος έγραψα για αύξηση της κοινωνικής – γενικευμένης εντροπίας και για το επερχόμενο χάος. Τέτοια άρθρα δεν τα βρίσκεις ούτε στο New York Times.

Σύντομα θα δούμε και εξεγέρσεις μειονοτήτων. Και αυτό αναμένεται.

Στημένα όλα είναι. Το σφύριγμα είναι κοντά.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.