. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Στημένα σκηνικά απο τη Κυβέρνηση κατά Ανδρουλάκη, Κασσελάκη, Βελόπουλου και "αντιφρονούντων". Παρακράτος.

Γ. Ζουγανέλης: Στην πολιτική πρέπει να μετράς τα όρια των άλλων και να τα περιορίζεις με τρόπο που να μη φαίνεται για να μη καταντήσεις Μητσοτάκης...

Αυτό έκανε στον Ανδρουλάκη το Μητσοτάκι, την μία με την Καϊλή ξεχνώντας τον Σχοινα για Κατάρ και για Μπουρλά και την άλλη που τον υπέκλεψε χρησιμοποιώντας την ΕΥΠ. Το κράτος επι Μητσοτάκη έγινε παρακράτος. Ξέρουμε ποιόν θα ήθελε αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και τον προωθεί ακόμη και απο τη Βουλή. Bonus του δίνει, εργολάβος είναι και απο εξυπηρετήσεις γνωρίζει.

Ακολούθησε το Κασσελάκι με Λιάγκα. Γλυκομίλητος ο Γιώργος Λιάγκας κατέβασε τις αντιστάσεις στο Κασσελάκι και τον ρώτησε την ώρα του φαγητού για το ψωμί. Στην πολιτική πρέπει να ξέρεις να κάνεις το μαύρο άσπρο με κάτι πιο έξυπνο ή με μια μεγαλύτερη αποκάλυψη. 

Ο Βελόπουλος έχει κάνει βλακείες. Στη Βουλή όμως έβαλε το Μητσοτάκι σε μια κορνίζα και την πυροβολούσε αδιάκοπα. Μετά, το Μητσοτάκι τον έβγαλε στη σκηνή και έβαλε άλλους να τον πυροβολούν. Μόνος του δεν μπορεί να το κάνει. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως σε περίπτωση κρίσης θα τον βρείτε να κρύβετε στα σκουπίδια για να μη διακρίνεται. 

Μέ όσα έλεγε στον Λιάγκα ο Βελόπουλος κάθε μέρα έπαιξε κατά του Κασσελάκι ανεβάζοντας τον πρώτο ποιοτικά και συμμετέχοντας στην επικοινωνιακή προώθηση του σε Ευαγγελάτο. Το σύστημα στη συνέχεια πρόβαλλε απο τα ΜΜΕ την αγορά μεζονέτας απο τον Λιάγκα για ένα εκατομύριο ευρώ απο τον Λουκάνικα. Τσίμπησε το Κασσελάκι και τον κάλεσε για φαγητό. Και την πάτησε...

Γ. Ζουγανέλης: Ο Λιάγκας παλιά μου μοίραζε τα μηνύματα. Και ξέρω τί λέω. Τί να καταλάβω απο αυτόν ρε Κούγια; 

O Έθνικός Ψεύτης Μητσοτάκης είναι ζωντανή δυσφήμιση για όποιον έχει φίλο...

  • Βαπτίζει κάθε σκέψη και άποψη που τον χαλάει ως Συνωμοσία. Το αντίθετο ισχύει. 
  • Η λειτουργία της Δημοκρατίας στην Ελλάδα έχει κατασταλεί. Δικαιοσύνη, ΕΥΠ και Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο κατάντησαν συνεταίροι του.
  • Μόνο σε στημένο ακροατήριο μιλάει και με στημένες ερωτήσεις. Δεν μπορεί να αυτοσχεδιάσει και όταν το κάνει γίνεται διαφανής. Η γυναίκα του πόσες φορές να τον διασώσει;
  • Παροιμιώδης η αναιαθησία του και η διφορούμενη εξωτερική πολιτική του, που κάνει κακό στη χώρα.

Για τους αντιφρονούντες; Ανώνυμες συκοφαντίες, τρολς και περιορισμός της φωνής τους στο διαδίκτυο είναι απο τις πρώτες επιλογές. 

Γ. Ζουγανέλης: Ο συνεχής λαϊκός εκφοβισμός, τα παράνομα συνταγματικά lockdown για ψύλου πήδημα, η παρουσία της Λίστας Πέτσα και ο μή φορολογικός έλεγχος ΜΜΕ και Τραπεζών λέει πάρα πολλά.

Σχετικά:

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.