. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Η κυβέρνηση με κόφτες και bots παρεμβαίνει συνέχεια στο διαδίκτυο. Απόδειξη.

ΑΡΧΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την ανοχή της αντιπολίτευσης προωθεί θέματα άχρηστα προς τις ανάγκες του λαού μας με μηδενική αντίσταση, υπό ένα καθεστώς παραγωγής διαρκών κινδύνων και παραποίησης της πραγματικότητας, που οδηγεί την κοινωνία σε πειθαναγκασμό.

Mε τα χρόνια εύκολα μπορείς να διακρίνεις πως παίζεται το παιγνίδι στα ΜΜΕ. Τύποι απο το πουθενά πετάνε μια ατάκα σε ένα ΜΜΕ και την άλλη μέρα γίνονται βουλευτές. Υπό τις συνθήκες αυτές δεν πιστεύω τις εκλογές και τα αποτελέσματα τους.

Στις θέσεις κλειδιά έχουν μπεί παιδιά του συστήματος που εφησυχάζουν και αποκρύπτουν τις ανωμαλίες και τα εξαμβλώματα του συστήματος ή προωθούν πακέτα πρός πώληση με τα γνωστά κορόιδα να πληρώνουν.

Οι παρεμβάσεις στα κοινωνικά δίκτυα δεν έληξαν μετά την πανδημία αλλά έγιναν καλύτερα καμουφλαρισμένες και πιο μοντέρνες.

ΤΕΣΣΕΡΑ (4) προσωπικά παραδείγματα:

1. FACEBOOK

https://www.facebook.com/Professor.G.Zouganelis

Αρχίζουμε απο το FB...

  • Διαπιστώνεις κακή ενημέρωση των ακολούθων σου στο FB και μη αναπαραγωγή των αναρτήσεων σου. Έχεις π.χ. 2000 ακολούθους και ενημερώνονται για τις νέες αναρτήσεις σου 100-200.

  • Παρατηρείς εμφάνιση περισσότερων likes σε ασήμαντες ποιοτικά αναρτήσεις ή σε παιδαριώδη θέματα.
  • Το κυνήγι μαγισσών απο τους Fact Checkers στο FB αντικαταστάθηκε απο λογάριθμους της τεχνητής νοημοσύνης
  • Απο το πουθενά βλέπεις πολλές φορές ακόλουθους που έχουν παρουσία στο κοινωνικό δίκτυο μόνο μιας μέρας. Και αυτοί βάζουν likes.
  • Επι 7 μήνες διαπιστώνεις τον ίδιο αριθμό ακολούθων στο FB. 2000 σταθερά.

Kάτι βρωμάει.

2. TWITTER

https://x.com/ProfGZ

Δοκιμάζεις την τύχη σου στο Twitter και διαπιστώνεις και εκεί το ίδιο παιγνίδι.

Με 2260 αναρτήσεις παρούσες, παραμένεις λίγο κάτω απο το σημαντικό όριο των 500 ακολούθων επι μήνες, πάνω απο το οποίο μπορείς να κερδίζεις προνόμια. Στους 490 είμαι ακόμη.

Και εδώ κάτι βρωμάει.

3. SEARCH ERGINES. GOOGLE SEARCH ENGINE IS FAIRER THAN BING.

Πας να βρεις μια ενοχλητική φωτογραφία χρησιμοποιώντας δύο γνωστές μηχανές αναζήτησης. Τη βρίσκεις στη μία αλλά δεν τη βρίσκεις στην άλλη.

Έχουμε προφανώς χειρισμό των πληροφοριών απο την τεχνητή νοημοσύνη.

Δεν αποκλείεται να φακελώνεσαι τη στιγμή που ρωτάς ή την ώρα που κοιτάς μια σελίδα.

4. YOUTUBE

https://www.youtube.com/zcodegr

Έχεις 820 ακόλουθους στο YouTube και έχεις ανεβάσει 10-12 video για τη Θυσία των Τεμπών, όπως εγώ.

Περιμένεις πως βάζοντας την λέξη Τέμπη στο Search του YouTube με φίλτρο Channels θα βρεις στη λίστα που βγαίνει και το δικό σου κανάλι αλλά δεν το βρίσκεις. Βρίσκεις όμως στη τεράστια λίστα, χρήστες με 12 ακολούθους και κανένα video για τα Τέμπη. Κάτι δεν πάει καλά και εδώ.

Στο YouTube οι 1000 ακόλουθοι είναι ένα σημαντικό όριο που πρέπει να περάσεις για να αποκτήσεις προνόμια. Και εδώ οι ακόλουθοι μου επι δύο μήνες μένουν στους 820.

ΒΟΘΡΟΣ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Ο Μητσοτάκης, ο γυιός Πρωθυπουργού με το όνομα Εφιάλτης που και αυτός κρυφάκουγε στα τηλέφωνα τους πολιτικούς του αντιπάλους, καθορίζει το παιγνίδι στο διαδίκτυο! Πιασμένος.

Άρα, όσοι έχουν πολλά views στο YouTube είναι τελικά παιδιά του συστήματος και επιλέχτηκαν μπροστά από άλλους που εθάφτηκαν ή που εξαφανίστηκαν, για επικοινωνιακούς λόγους.

Τα likes προφανώς τους τα βάζει η κυβέρνηση... Ξεκάθαρα.



ΔΥΟ (2) ΑΚΟΜΗ ΘΕΜΑΤΑ:

1. ΕΜΒΟΛΙΑ. ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ.

Το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο ΑΠΟΝ. Παντού στη χώρα βασιλεύει η Αλητεία, η Συσκότιση και το Παραμύθι.

2. ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ. ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ.

Το να σε κοροϊδεύει ένας κομπλεξικός κακοφτειαγμένος μπετόβλακας, που μπήκε χωρίς εξετάσεις στο πανεπιστήμιο είναι πολύ υποτιμητικό. Δεν το δέχομαι. Αλητεία, αλαζονεία και ψυχασθένεια. Αυτό είναι το παρακράτος Μητσοτάκη και αυτή είναι η παρουσία του πολύ περιληπτικά.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.