. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Μεγάλες διαφορές στην αποτελεσματικότητα των mRNA εμβολίων απο παρτίδα σε παρτίδα

Η Pfizer και οι συνεργάτες της ανα τον κόσμο θα έχουν πολλά νομικά προβλήματα

  1. Με την ανοσία αγέλης που δεν ήλεγξε πως δεν προέκυπτε, αφού τα εμβόλια της δεν σταμάταγαν τη διάδοση του ιού.

  2. Από τα λίγα και ακατάλληλα αντισώματα των παρασκευασμάτων της. Βλέπετε εδώ.

  3. Από το θέμα της ποιότητας και της ομοιογένειας απο σοδειά (παρτίδα) σε σοδειά (παρτίδα) εμβολίων που πούλαγε απο παραλλαγή σε παραλλαγή και απο κράτος σε κράτος, κάτι που ακόμη και τώρα δεν έχει ελεγχθεί.

  4. Οι παρενέργειες και η εξασθένηση του ανοσοποιητικού είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο επίσης. Δεν κατασκευάζεις εμβόλια χωρίς να έχεις καταλάβει πλήρως τους μηχανισμούς που λειτουργούν και με πρώτες δοκιμές σε ανθρώπους που δεν έπεισαν ή σε ποντίκια.

  5. Η παρουσία του ADE (Antibody Dependent Enhancement) στον κορωναϊό είναι ένα θέμα που δεν ακουμπούν τα σιτιζόμενα γιατρουδάκια και “λησμόνησε” η Pfizer. Ένας μηχανισμός ADE αποδείχτηκε ότι υπάρχει εργαστηριακά και κλινικά στην θανατηφόρα παραλλαγή Άλφα. Υπάρχει δημοσίευση στο CELL απο ισχυρή Ιαπωνική ομάδα 27 εργαστηρίων του Παν/μίου της Οσάκα απο το Μάιο του 2021. Αυτό το γεγονός ήταν άγνωστο στους επιστήμονες που με έβγαλαν να αντιπαρατεθώ στον ΑΝΤ1 στην γνωστή εκπομπή για τα εμβόλια, που είδαν μισό εκατ. Έλληνες (βλέπετε εδώ και εδώ) ή δεν ήθελαν να ακουστεί.

  6. Ο αριθμός παρτίδας ενός εμβολίου mRNA που φτάνει στον καταναλωτή και αναφέρεται ως "σειριακός αριθμός" στο πιστοποιητικό εμβολιασμού, αποτελεί απόδειξη ότι έγινε με την ίδια βιομηχανική διαδικασία, ακόμη και αν χωρίζεται σε φιαλίδια. Εάν ο αριθμός παρτίδας είναι ο ίδιος, υποτίθεται πως το περιεχόμενο είναι το ίδιο. Το εμβόλιο mRNA κατά του νέου κορωναϊού περιέχει γενετικές πληροφορίες μέσα στα λιπίδια που εισέρχονται στον οργανισμό κατά τον εμβολιασμό για την κατασκευή των πρωτεϊνικών ακίδων

    1. Ο αριθμός των ακίδων που παράγεται σε κάθε οργανισμό άρα και των αντισωμάτων στη συνέχεια είναι άγνωστος και διαφορετικός.

    2. Η μέθοδος μέτρησης της ποσότητας mRNA που εισάγεται στον οργανισμό δεν δίδεται απο την Pfizer. Αυτή η ποσότητα είναι γνωστό πως αλλάζει απο παρτίδα (lot) σε παρτίδα (lot). Από 1 lot μπορεί να χορηγηθούν 500,000 δόσεις.

  7. Τα εμβόλια mRNA δεν αποτρέπουν τη μόλυνση, ενώ προκαλούν εξασθένηση του ανοσοποιητικού, που σημαίνει ότι όσο πιο εμβολιασμένοι είστε, τόσο πιο πιθανό είναι να μολυνθείτε απο κορωναϊό ή άλλη ίωση. Έχει επισημανθεί, ότι ο αριθμός των λεμφοκυττάρων στο αίμα μειώνεται στους ανθρώπους, σε αντίθεση με τα ποντίκια, μετά τον εμβολιασμό.

    Προβλήματα επι των εμβολίων, που δεν απαντώνται επιμελώς ώστε να πείθουν

  1. Όταν κατά τον εμβολιασμό παράγεται περισσότερη πρωτεΐνη ακίδας, το σώμα παράγει περισσότερα αντισώματα για να εξουδετερώσει τον ιό. Αυτό σημαίνει επίσης, πώς όταν το εμβόλιο γίνεται πιο αποτελεσματικό, οι παρενέργειες θα είναι ισχυρότερες.

    Δεν υπάρχει σχεδόν καμία αμφιβολία ότι η πρωτεΐνη ακίδα που παράγεται από το εμβόλιο είναι τοξική. Αυτό μπορεί να φανεί από το γεγονός ότι ως αποτέλεσμα της μείωσης της ποσότητας εμβολιασμού για παιδιά κάτω των 12 ετών κατά το ένα τρίτο στην Ιαπωνία, η μυοκαρδίτιδα, την οποία το Υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας αναγνωρίζει ως ανεπιθύμητη ενέργεια, μειώθηκε σημαντικά μεταξύ των παιδιών κάτω των 12 ετών.

  2. Όταν παρουσιάζεται φαινόμενο ADE (παραγωγή αντισωμάτων που δημιουργούν φλεγμονές) σε ένα ιό πρέπει τα εμβόλια για τον ιό να μη επιτρέπουν τη δημιουργία των αντισωμάτων αυτών που τις αυξάνουν, γιατί τότε θα μειώνεται η αποτελεσματικότητα τους. Δυστυχώς τα εμβόλια του Μπουλά δεν αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα. Από τον Μάιο του 2021 έπρεπε να είχαν αποσυρθεί, όπως συνέβη και με άλλα εμβόλια για άλλους ιούς που προηγήθηκαν.

  3. Δεδομένων των στα προηγούμενα αναφερθέντων παραμέτρων αναμένεται να υπάρχει μεγάλη διασπορά στην αποτελεσματικότητα των εμβολίων σε κάθε παρτίδα. Για να εμβολιασθεί ένας πληθυσμός 6 εκ. ανθρώπων με μία δόση θα χρειασθούν κάπου 12 lots. H αποτελεσματικότητα μπορεί να έχει μέχρι μια τάξη μεγέθους διαφορά απο παρτίδα σε παρτίδα εμβολίων ακόμη και για την ίδια παραλλαγή. π.χ. στη μία να είναι 4% και στην άλλη να είναι 20% ή 40% κοκ

Αντί συμπεράσματος

Η Ελλάδα θα έπρεπε να ενδιαφερθεί να αποκτήσει τεχνογνωσία στην μέτρηση mRNA σε κάθε παρτίδα (lot) εμβολίων, να μπορεί να κάνει έλεγχο ταυτοποίησης και ποιότητας δειγμάτων σε τυχαία δείγματα απο φιαλίδια των εμβολίων, να μάθει να αναγνωρίζει πότε ένα εμβόλιο είναι αιτία θανάτου και πότε όχι σε μια παρενέργεια.

Μέχρι στιγμής οι “ειδικοί” με το Ακαταδίωκτο ζούν σε άλλο κόσμο ενώ τα εγκλήματα τους καταγράφονται.

Κικίλιας, Πλεύρης, Γκάγκα, Τσιόδρας και Μητσοτάκης δεν πρέπει να κοιμούνται ήσυχοι. Ουρανομήκη εγκλήματα οι αποφάσεις τους.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.