. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Ψέμμα πως οι εταιρείες παραγωγής mRNA εμβολίων δέν ήξεραν πως υπάρχει μετάδοση

ΤΡΕΙΣ ΟΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ…

Μέχρι τώρα στον κορωναϊό πιστευόταν πως η είσοδος του στα κύτταρα οφειλόταν στις ακίδες του. Για το λόγο αυτό όλα τα mRNA εμβόλια εστίασαν να βρούν τρόπο να κάνουν τις ακίδες του να μη βοηθάνε την είσοδο του ιού σε αυτά. Αυτό έγινε με τη δημιουργία αντισωμάτων απο τα mRNA "εμβόλια", που εμποδίζουν κάποια σημεία της ακίδας να διευκολύνουν την είσοδο του κορωναϊού στα ανθρώπινα κύτταρα και στον εν συνεχεία πολλαπλασιασμό του απο αυτά εκθετικά.

Δυστυχώς, αποδείχτηκε πρόσφατα απο δημοσίευση του παν/μίου της Βοστώνης σε ποντίκια μεν αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα (αφού με δοκιμές σε 8 ποντίκια σας κάνουν τα επικαιροποιημένα εμβόλια), πως για τη μετάδοση και αναπαραγωγή του ιού δεν είναι απαραίτητα υπεύθυνος μόνο ο μηχανισμός των ακίδων αλλά και άλλα μέρη του κορωναϊού που προς τα παρόν δεν είναι γνωστά. Αυτό έπρεπε να το είχαν υποψιαστεί οι εταιρείες και να το είχαν διαλευκάνει.

Τα κλασικά εμβόλια δεν έχουν αυτές τις αδυναμίες, αφού χρησιμοποιούν ολόκληρους αδρανοποιημένους ιούς, τους οποίους το ανοσοποιητικό αντιμετωπίζει με αντισώματα που παρέχουν άμυνα για ολόκληρο τον ιό. Τα αντισώματα των mRNA εμβολίων αντιμετωπίζουν τον ιό μόνο στις ακίδες και μάλιστα σε ειδικά σημεία τους.

Βλέπουμε πως η εξουδετέρωση του κορωναϊού σε ένα ασθενή δεν είναι πλήρης με τα σκευάσματα αλλά σε κάποιο μικρό ποσοστό είτε λόγω μικρότερου αριθμού αντισωμάτων που δεν επαρκούν να πολεμήσουν τον κορωναϊό μέσα στον ασθενή που αυξάνεται το ιικό του φορτίο εκθετικά, μέχρι να παράγει τα δικά του αντισώματα είτε διότι δεν καλύπτουν όλους τους δυνατούς τρόπους μετάδοσης του ιού είτε διότι το εμβόλιο δεν ήταν για τη σωστή παραλλαγή σε κάθε χώρα της ΕΕ ή πολιτεία των ΗΠΑ. Και εδώ έκθετη η Pfizer.

Δεν θα μας μάθει μια εταιρεία πως γίνεται σωστά μια έρευνα και πως εφαρμόζεται στη πράξη. Δεν είναι μία μόνο η παράμετρος που δεν ελήφθη υπόψη αλλά τρείς προς το παρόν... και έχει και άλλα.

Οι εταιρείες θα έπρεπε να γνωρίζουν

  1. πως τα “εμβόλια” τους δεν αντιμετωπίζουν επαρκώς τον ιό και αυτό πέραν των παρενεργειών τους
  2. απο σχεδιασμό ασφάλειας φαρμάκων πρίν βγούν στις πωλήσεις

και όχι να λένε πως δεν χρειαζόταν η έρευνα αυτή. Βεβαίως και χρειαζόταν.

Και εδώ μπαίνει η στάση του ΕΜΑ, του CDC και του ΠΟΥ, ο Φάουτσι, η φον ντερ Λάιεν κλπ. Πως έδωσαν άδεια ΗΠΑ και ΕΕ σε ένα εμβόλιο με τόσα προβλήματα. Ποιοί συμμετείχαν απο ΗΠΑ στις αποφάσεις της ΕΕ αλλά και στον ΠΟΥ.

Νομίζω πως καταλαβαίνετε τον ρόλο στις αντίστοιχες επιτροπές δύο τηλε-ειδικών απο Αγγλία και ΗΠΑ, που είναι ταυτόχρονα και σύμβουλοι των Hoaxes.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.