. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Η ΕΥΠ εκτελεί εντολές και συμβόλαια. Είναι οφθαλμοφανές. Κάνει μπάμ και πεθαίνεις.

Η ΚΟΛΥΜΒΗΘΡΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ

Πρόκειται για παλιά ιστορία (βλέπετε εδώ). Το νέο είναι πως δικηγόρος του πράκτορα ήταν ο Πάτσης, αυτός που πήρε απο το Σάλας  4 εκατ. ευρώ δάνειο για να αγοράσει κόκκινα δάνεια υπερπολλαπλάσιας αξίας. Ο Πάτσης του Πέτσα του Τσιάρα και του Τουρκαντώνη του Ουρανομήκους Διαφωτιστή, που χρωστάει ένα εκατ. ευρώ στο δημόσιο! Μια παρέα όλοι. Όπως και νάχει, η απόφαση αυτή άνοιξε  τους ασκούς του Αιόλου. Έβγαλε στην πίστα και το παρακράτος που στήριζε τον "αγωνιστή" Αγγελάκη.

Δεν ξέρω πότε κάποιος δημοσιογράφος θα σκεφτεί ποιοί και ποιών αγόρασαν τα κόκκινα δάνεια και πως αυτά μεταφέρθηκαν στον εξωτερικό δανεισμό της χώρας. Περιμένω.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΥΠ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ

Ο Κώστας Βαξεβάνης αθωώθηκε πως είναι πράκτορας της ΕΥΠ απο “παραομάδα” της ΕΥΠ πού έδρασε εναντίον του τότε και όσοι του έκαναν δολοφονία χαρακτήρα τιμωρήθηκαν απο τη Δικαιοσύνη μετά απο 7 χρόνια. Θα μου επιτρέψει όμως να διαφωνήσω μαζί του στο ότι δεν είναι παραομάδα αυτή που το έκανε. Δεν το δέχομαι αυτό. Πρόκειται για μέρος των δραστηριοτήτων της ΕΥΠ, που φτάνουν μέχρι σήμερα. Είναι προφανές πως πίσω απο τον Αγγελάκη υπήρχαν άλλοι. Κανένας δεν θα χτύπαγε τον Βαξεβάνη χωρίς συμβόλαιο της νύχτας. Καταλαβαίνετε που θέλω να καταλήξω… για Καραϊβάζ και Γκιόλια. Υπάρχει συναλλαγή της εξουσίας με τους ποινικούς και άλλους. To  παραδικαστικό είναι δεδομένο

Η ΕΥΠ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΡΓΟ ΤΟ ΝΑ ΘΑΒΟΥΝ. ΠΡΟΦΑΝΕΣ.

Δολοφονία χαρακτήρα είδα και σε μένα πριν μια δεκαετία, όπου δεν μπόρεσα να βρω ποτέ, ποιός ανέβασε μια ανώνυμη συκοφαντία εναντίον μου στο διαδίκτυο και με τη Google στο κόλπο, όπως γίνεται τώρα με τα εμβόλια και σε άλλους (βλέπετε σχετικά και εδώ), παρότι ενοχλούσα την αστυνομία τότε επι μήνες. Εξαφανιζόντουσαν στα τηλέφωνα μαζί με τον στρατηγό του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που του χάρισαν όταν πήρε σύνταξη μια ΜΚΟ για να μη κάθεται. Αρα ήταν άλλοι πιο πίσω του, που κούναγαν τα νήματα και αυτό φάνηκε δέκα χρόνια μετά, όταν έγινε και η συνέντευξη μου στον ΑΝΤ1 (δεν τους βγήκε καλά όμως).

Η άποψη μου σε βάθος χρόνου είναι, πως η ΕΥΠ επι Σαμαρά μου την έστησε, για να μείνει ένας τότε να κάνει το Λέκτορα της ΜΣΤΕ στα κοιτάσματα (ένα μέλος της ομάδας Λάτση), που έδειξα εγώ με χάρτη που είναι και που δεν έγιναν εκμεταλλεύσιμα ποτέ, γιατί λέει ήθελαν χρόνια.... ενώ ήθελαν ένα εξάμηνο. 

Το 16μελές ξέρει την υπόθεση και είναι και στη Χρυσή Αυγή ανακατεμένο. Ο Άλεξ Σ. και ο Τζέιμς Σ. ξέρουν. Πολλοί ξέρουν.

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ. ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Στημένη η συνέντευξη μου στον ΑΝΤ1. Όλο το κύκλωμα Πέτσα (του Πάτση) στον ΑΝΤ1 πήγε απο το πρώτο λεπτό να μου κάνει δολοφονία χαρακτήρα με πονηρό τρόπο και με αναπαραγωγή μιας πολύ παλαιάς ανώνυμης συκοφαντίας στο διαδίκτυο (πριν μία δεκαετία), που ανακάλυψε απο κάποιο καλό “πληροφορητή” ή ψευτοδημοσιογράφο, μια συκοφαντία που έγινε απόντος μου απο την Ελλάδα και όντος απληροφόρητου για την όποια έκταση του θέματος! Ήθελαν την μπάλα εκτός γηπέδου μήπως ξεφύγει κάτι. Αυτό είναι το παρακράτος του κορωναϊού.

Δέκα χρόνια έχω γράψει τόσα άρθρα σε αυτό το ιστολόγιο και το βιογραφικό μου ήταν πάντα στη δεξιά στήλη!

Αυτό που βλέπετε στο video είναι στημένη δημοσιογραφία. Και αν δεν γνώριζαν στην εκπομπή πως είμαι Καθηγητής, γιατί με έβγαλαν να μιλήσω με τρείς “ομοτίμους” απο την Ελλάδα ενώ είχαμε συμφωνήσει με έναν μόνο; Για να μην έχω χρόνο να μιλήσω και να με μειώσουν ηθικά, σαν άνθρωπο και σαν επιστήμονα ενώ είχαμε συμφωνήσει άλλα. Και εκατό να έβγαζαν θα τους νίκαγα.

  • Αν αύριο πουν πως ο Μητσοτάκης είναι Φούστης θα πρέπει να πάει να εξεταστεί o Mητσοτάκης για να αποδείξει πως δεν είναι και να δείξει την ιατρική γνωμάτευση στο διαδίκτυο; Και αν του το λένε όπου πάει, θα πηγαίνει κάθε τόσο για εξέταση; Τέλος πάντων.
  • Δεν έχω κάνει ποτέ επιστημονικό λάθος, σε αντίθεση με την επιτροπή για την πανδημία. 40 χρόνια φούρναρης στην βασική και στην εφηρμοσμένη έρευνα και στο R&D δέν έχω κάψει ούτε κουλουράκι. Χάρις στον Μητσοτάκη και στα παιγνίδια του δεν έχετε πλέον ούτε ψωμί ούτε κουλουράκι ούτε ενέργεια.
Είπα στην εκπομπή, πως τα εμβόλια του ΜΠΟΥΛΑ είναι άχρηστα και επικίνδυνα. Δεν τους άρεσε... Αποδείχτηκα με τα σημερινά δεδομένα σωστός πλέον και επιπλέον απο τότε βοήθησα να λάμψει το παρακράτος και η διαπλοκή. Καταγεγραμμένα όλα.

ΤΑ ΤΡΟΛΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ

Η δολοφονία χαρακτήρων επαναλήφθηκε και το κόλπο συνεχίζεται μέχρι σήμερα για όποιον έχει άλλη άποψη απο το καθεστώς (βλέπε Πουλά, Πουλτουρτζίδη, Αντωνίου, Κούβελα, Φαρσαλινό, Αρβανίτη και πολλούς άλλους, ανεξαρτήτως των όποιων πολιτικών μας διαφορών), μέσα απο νέες διακλαδώσεις και με τρόλς του διαδικτύου, που είναι πλέον οι σημερινοί ασφαλίτες. Οι τελευταίοι εξομοιώνουν τους καθαρά επιστήμονες με διαφορετική άποψη με όσους αηδιασμένοι εκφέρουν μη επιστημονικές απόψεις κατά των εμβολίων. Αυτό βολεύει το παρακράτος.

Έχουμε ασφαλίτες και στο διαδίκτυο. Τα τρόλς τί είναι; Ποιός τα πληρώνει για να ζούν και ποιός τα προστατεύει;

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Το παρακράτος του κορωναϊού

Ο Bill Gates έκανε την αρχή ήδη. Αποδέχτηκε και αυτός πως με τα εμβόλια ο ιός μεταδίδεται και έτσι αρχίζει ο χορός των αποζημιώσεων. Τα μέτρα για τον κορωναϊό έχουν πέσει παντού ενώ αποδεικνύεται πως ήταν λάθος η αναστολή εργασίας των υγειονομικών. Το είδαμε στις ΗΠΑ, το είδαμε στην Ιταλία. Και στην Αγγλία ειδικά μέτρα δεν έχω ακούσει. Άσε την Δανία που τα έχει αφήσει απο πολύ καιρό. Στην Ελλάδα τα αποτυχημένα γιατρουδάκια πουλάνε τρελίτσα!

Να υπενθυμίσω πως αυτό που δεν γίνεται μέσα γίνεται έξω… και ότι μετά σκάει ο λογαριασμός μέσα, στο πολλαπλάσιο.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.