. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Η δολοφονία χαρακτήρων απο το παρακράτος συνεχίζεται και με τον κορωναϊό. Η ίδια τακτική πάντα.

Η ΜΑΡΙΓΟΥΛΑ ΞΕΡΕΙ

  1. Για το παρακράτος που παρακολουθεί όσους είναι κατά των εμβολίων είτε κατά της υποχρεωτικότητας άλλοι είναι Ψέκες, άλλοι δεν είναι Καθηγητές, άλλοι είναι Αμφιλεγόμενοι κοκ.
  2. Όποιος ενοχλεί το Παρακράτος πυροβολείται και ισοπεδώνεται άμεσα προς παραδειγματισμό. Ο απόλυτος και εκπαιδευτικός φασισμός ενώ η δικαιοσύνη κάνει εξαιρέσεις.
  3. Το παρακράτος έχει πολλές άκρες…

Αυτά τα σχόλια κακοφημίας (που διαβάζω για τα ανωτέρω πρόσωπα στα ELLINIKA HOAXES που εμφανίστηκαν πριν σκάσει η πανδημία με τον Ηλία Μόσιαλο μαζί…), είναι απαράδεκτα, εριστικά και προκλητικά και έχουν ειπωθεί και για άλλους με την ίδια τακτική της υποτίμησης προσωπικότητας που δείχνει ρατσισμό.

Δεν είναι τόσο ειδικοί οι λεγάμενοι για να παριστάνουν τον “ειδικό” σε ειδικούς, που δεν πάνε με το κυβερνητικό και διεθνές ρεύμα εμπορίας των πειραματικών σκευασμάτων του Μπουλά αμφιβόλου ποιότητας και ισχύος.   

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΓΚΥΡΟ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΑΡΙΓΟΥΛΑ

Να κρίνω εγώ ΕΠΩΝΥΜΑ τί λέει ο Κούβελας, ο Πουλάς, ο Φαρσαλινός, ο Αρβανίτης, ο Αντωνίου, ο Τσιόδρας, ο Σήψας ή ο Γάκης, που ξέρω απο επιστημονική δεοντολογία το καταλαβαίνω*. Να τους κρίνει η Μαριγούλα χωρίς πτυχίο σε μια συναφή ειδικότητα και δή μη ομοτίμου και να τους συκοφαντεί χωρίς να μπορούν να απαντήσουν στον ίδιο χώρο και να τους κλείνουν και τα μικρόφωνα στο Facebook πάει πολύ.

Αυτό είναι το παρακράτος, η χειραγώγηση της γνώμης μέσα απο bullying και χωρίς αντίπαλο. Made in USA το κόλπο.

OI ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ. ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΙΔΙΕΣ.

Και για μένα είχαν γράψει ΑΝΩΝΥΜΑ κάποιοι ανάλογες συκοφαντίες πριν δέκα χρόνια στο διαδίκτυο, όταν μίλησα σε τηλεοπτικές εκπομπές για τον χάρτη των κοιτασμάτων, τα χημικά της Συρίας και εξήγησα τα σεισμικά της PGS για το πρώτο Ελληνικό κοίτασμα στο Ιόνιο, γιατί ενόχλησα τους αρουραίους που μασάνε τη χώρα. Μπορεί να είναι και οι ίδιοι και τότε και τώρα.

Όταν επικοινώνησα τότε με την αστυνομία και ζήτησα να μου βρουν αυτόν που έγραψε το συκοφαντικό κείμενο για μένα στο διαδίκτυο, το παρακράτος του Καραϊβάζ δεν απαντούσε τρείς μήνες στο τηλέφωνο. Χεζμέντεν. Στο τέλος μού ζήτησαν απο την αστυνομία να έλθω στην Ελλάδα, που έχω να έλθω είκοσι χρόνια, να κάνω μήνυση! Και τότε Νέα Δημοκρατία ήταν και τότε ΕΥΠ υπήρχε. Το ότι ο Σαμαράς πήγε μετά με λουμπάγκο στο Ναύπλιο ήταν σύμπτωση. 😛

Παρακράτος είναι και “Να σε θάβει το σύστημα όταν δεν είσαι μπροστά και όταν ερωτάσαι δημόσια ή στα ΜΜΕ να μην έχεις τη δυνατότητα να απαντήσεις”! Καταγράφηκε αυτό εδώ για εμένα, Κούβελα και Πουλτουρτζίδη. Ο φασισμός και το παρακράτος σε όλο του το μεγαλείο.

Πρώτη στη διαφθορά είναι η Ελλάδα. Λογικό και φανερό.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ

Δεν δέχομαι την ανωτέρω κουτσομπολίστικη κριτική σε βάρος των Πουλά, Φαρσαλινού και των άλλων με τίποτα.

Οι άνθρωποι αυτοί θίγονται ανεπανόρθωτα, τους προκαλείται τεράστια οικονομική και ηθική βλάβη και μάλιστα απο άτομα που κάνουν παρέα με την αστυνομία… και δεν είναι επιστήμονες. Ξέρετε τι είναι…

Ντροπή επίσης στη κυβέρνηση Μητσοτάκη που δίνει προσωπικά δεδομένα Ελλήνων πολιτών σε ξένες εταιρείες. Δεν το είδατε;

Ντροπή και στην ΕΕ, που κάνει πως δεν βλέπει το παρακράτος που έχει στήσει ο Μητσοτάκης.

* Δεν ξέρω τί ακριβώς γράφει η δημοσίευση των Φαρσαλινού και Πουλά αλλά ξέρω πως ο Φαρσαλινός ασχολείται με το άτμισμα (είδος καπνίσματος). Έχει ενδιαφέρον να δεί κανείς κατά πόσο το άτμισμα π.χ. με νικοτίνη και χωρίς νικοτίνη επηρεάζει την είσοδο του κορωναϊού και την εξέλιξη της ασθένειας. Δεν είναι τόσο απλή η απάντηση γιαυτό γίνονται οι έρευνες. Ήδη βρέθηκε πως οι ακίδες δεν είναι το κέντρο άμυνας κατά της παθογένειας του κορωναϊού, κάτι που δείχνει πως τα εμβόλια του Μπουλά είναι άχρηστα, γιατί μόνο με μέρος της ακίδας ασχολούνται. Βλέπετε εδώ.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.