. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Δεν πρέπει να κάνει κανείς δύο εμβόλια μαζί, όπως λένε τα γιατρουδάκια. Ο ύποπτος ρόλος της ΕΕΤΤ.

ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ

Ο ορισμός του πρωτοκόλλου του θανάτου πρέπει σίγουρα να διευρυνθεί. Δεν μπορεί να περιλαμβάνει μόνο τους άμεσα αλλά και τους έμμεσα συμπράττοντες στη στοχοποίηση του υγειούς πληθυσμού. Το να μη αφήνεις κάποιο να παρουσιάσει τις απόψεις του δημόσια και να τον οριοθετείς άμεσα ή έμμεσα είναι έγκλημα εκ προμελέτης και έμμεσα αποτελεί ενίσχυση στη στρατηγική εφαρμογής πρωτοκόλλων του θανάτου. Ένας νομικός τα γνωρίζει αυτά.

Αν αφήσουμε το θέμα του κατά πόσον λειτουργούν (άχρηστα είναι) τα εμβόλια του Μπουλά, υπάρχουν και κάποιοι κανόνες:

  1. Δεν μπορείς να κάνεις δύο εμβόλια μαζί όπως λένε κάποιοι ψευτοειδικοί στα ΜΜΕ που προφανώς δεν ξέρουν απο εμβόλια. Αυξάνονται οι παρενέργειες και αποπροσανατολίζεται περισσότερο το ανοσοποιητικό σύστημα, να μη πω πως υπερδιεγείρεται και ότι θα αυξηθούν οι θάνατοι απο εμβολιασμό και οι ξαφνικίτιδες. Βλέπετε και εδώ.
  2. Δεν μπορείς να κάνεις όποτε νάναι τα εμβόλια είτε ένα είτε δύο είτε τρία, αφού έχουν “προστασία” για συγκεκριμένη περίοδο (λίγους μήνες και δεν δημιουργούν κυτταρική ανοσία μνήμης, γιαυτό και τα ενισχυτικά εμβόλια κάθε τόσο) ενώ έχει σημασία και ποιά στιγμή θα σκάσει το κύμα της παραλλαγής, που τα αφορά. Βλέπετε και εδώ.

ΠΡΟΦΑΝΗΣ Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Δεν μπορεί να περιορίζει η πολιτεία με διάφορα τεχνάσματα και μηχανισμούς την πληροφόρηση που δεν συμφωνεί με το γενικό αφήγημα για τα εμβόλια. Θα θυμάστε π.χ. πως ΜΟΝΟ ΕΓΩ έλεγα πως δεν υπάρχει Ανοσία Αγέλης και όλοι οι άλλοι – τα γιατρουδάκια - υποστήριζαν το αντίθετο για να σας κάνουν τα εμβόλια.

Στη συνέντευξη μου στον ΑΝΤ1, που είδε πάνω απο ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ κόσμος, οι δημοσιογράφοι του ΑΝΤ1 δεν με άφηναν να μιλήσω ενώ είχαμε συμφωνήσει άλλα. Βλέπετε εδώ και εδώ. Δεν είδα τότε καμμία παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ που έχει γίνει Δούρειος Τύπος της κυβέρνησης επι χρόνια, του ΕΣΡ (εδώ να δείς πρόβλημα δημοκρατίας) αλλά και της ΕΕΤΤ ή της Επιτροπής Διαφάνειας της Βουλής που αποδεικνύεται άχρηστη και ανήμπορη.

Ο YΠΟΠΤΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΕΤΤ ΣΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

Ενδιαφέρων είναι και ο μηχανισμός περιορισμού της πληροφόρησης μέσω της Ελληνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ). Παρατηρείστε δύο σημεία:

H EETT μπαίνει στην αστυνόμευση του διαδικτύου γενικά αλλά και των κοινωνικών δικτύων

  1. με τη χρήση της πονηρής λέξης Οικοσύστημα
  2. με τις αναφορές σε έργο εποπτείας και σε αντιμετώπιση καταγγελιών ή στη κοινωνία της γνώσης ή σε έλεγχο ποιότητας

Αυτά δεν είναι τυχαία και προηγήθηκαν της πανδημίας. Δεν βλέπω την ΕΕΤΤ να μιλάει καθαρά για δάνεια και ανεξαρτησία των ΜΜΕ, μαύρο χρήμα, mentoring και διαφημίσεις, παρότι τα ακουμπάει.

    ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΞ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ

    Το τί σχέση μπορεί να έχει η ΕΕΤΤ με τους Hoaxes που δεν είναι επιστήμονες, χωρίς να έχει το νομικό πλαίσιο αλλά και την ειδικότητα να ελέγχει επιστημονικές απόψεις σε πληθώρα θεμάτων, μόνο ένας κοριός σαν τον Μητσοτάκη μπορεί να γνωρίζει.

    Κάποιοι άνθρωποι είναι γεννημένοι ευγενείς και κάποιοι άλλοι γεννημένοι ρουφιάνοι απο την εποχή της Γερμανικής κατοχής.


    Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

    Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

    Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.